کارشناسان مایکروسافت میگویند این هکرها به شرکتهای دفاعی حمله کردهاند که با دولتهای آمریکا، اسرائیل و اتحادیه اروپا در حوزه تولید فناوریهایی چون پهپاد، ماهواره و سیستمهای ارتباطی پاسخ اضطراری همکاری میکردند.
به گفته مایکروسافت، علاوه بر شرکتهای دفاعی اسرائیل و آمریکا، چندین شرکت بینالمللی حمل و نقل دریایی و مبادی ورود و خروج خلیج فارس نیز هدف حمله هکرهای ایران قرار گرفتهاند.
مایکروسافت میگوید بیشتر حملات ناموفق بودهاند و فعالیت کمتر از ۲۰ سازمان در نتیجه این حملات مختل شده است.
این شرکت در ارزیابی خود این طور نتیجهگیری کرده که این حملات سایبری در راستای نقشه حکومت ایران برای رهگیری سرویسهای امنیتی دشمنان و حمل و نقل دریایی در خاورمیانه به منظور تقویت برنامه احتیاطی این کشور انجام شده است.
مایکروسافت در ادامه افزود: دسترسی به تصاویر ماهوارهای تجاری و طرحهای دریانوردی اختصاصی میتواند به ایران کمک کند برنامه در حال توسعه خود در حوزه ماهواره را تقویت کند.
در این بیانیه آمده است: «با توجه به حملات سایبری و نظامی پیشین ایران علیه اهداف دریایی، مایکروسافت معتقد است این فعالیتها ریسک شرکتهای فعال در این حوزه را افزایش میدهد و ما مشتریان خود در این صنایع و مناطق جغرافیایی را تشویق میکنیم برای دفاع از خود در برابر تهدید ایران، اطلاعات ارائه شده در این حوزه را مرور کنند.»
این شرکت میگوید هکرها عمدتا در ساعات کاری ایران فعال بودهاند و به طور همزمان به صدها ایمیل یک سازمان حمله میکردند.
به گفته مایکروسافت، حسابهای کاربری که ورود چندمرحلهای را فعال کرده بودند در برابر تلاش هکرها «مقاوم» ماندهاند.