حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی تیاس در مرکز سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه از فعال شدن پدافند هوایی این کشور برای مقابله با اهدافی در آسمان حومه حمص در غرب سوریه خبر داد. تلوزیون دولتی سوریه نیز اعلام کرد که اسرائیل منطقه‌ای از این کشور را هدف حملات هوایی قرار داده و پدافند هوایی سوریه در حال پاسخ دادن به این حملات است.

سانا، خبرگزاری رسمی سوریه، اعلام کرد سامانه پدافند هوایی این کشور، شامگاه جمعه، در پی حمله هوایی اسرائیل به یک فرودگاه نظامی در منطقه مرکزی سوریه واکنش نشان داد و «بیشتر» موشک‌های اسرائیلی را سرنگون کرد.

یک منبع نظامی سوری به این خبرگزاری گفت که اسرائیل این حملات را حوالی ساعت ۲۱ (به وقت محلی)، از منطقه التنف به فرودگاه نظامی تیاس یا «تی۴» در حومه شهر حمص آغاز کرد و سامانه پدافند هوایی سوریه فعال شد.

سانا به نقل از این منبع نوشت که این حملات شش مجروح و خسارت‌های مادی بر جای گذاشته است.

ارتش اسرائیل هنوز از ابراز نظر درباره این حملات خودداری کرده است.

همزمان با حملات اسرائیل به مرکز سوریه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه خبر داد پایگاه‌های نظامی متعلق به شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در شهر ابوکمال در شرق سوریه مورد هدف حملات هواپیماهای ناشناس قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در جریان این حملات انفجارهای گسترده‌ای در اطراف شهر ابوکمال در نزدیکی مرز سوریه و عراق و همچنین در منطقه الحری در نزدیکی ابوکمال رخ داد.

دیده‌بان حقوق بشر همچنین گزارش داد که حملات جنگنده‌های اسرائیلی به پایگاه هوایی تیاس، که پایگاه پهپادی شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران است، منجر به کشته و زخمی شدن چند نفر از نیروی این شبه‌نظامیان شد.

ارتش اسرائیل در سال ۲۰۱۹ نیز پایگاه هوایی تیاس را مورد هدف قرار داده بود که منجر به کشته شدن ۵ سرباز سوری شد.