• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

آمار رسمی فوتی‌های کرونا در ایران به بیش از ۱۲۲ هزار نفر رسید؛ تزریق واکسن به ۲۲درصد جمعیت

۱۵ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۱:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

بنابر آمار رسمی، تعداد جان‌باختگان کرونا در ایران از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرد؛ همزمان، آمار رسمی وزارت بهداشت نشان می‌دهد تاکنون حدود ۲۲ درصد از جمعیت واکسن دریافت کرده‌اند.

اعلام شد که تاکنون حدود ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر یعنی ۲۲ درصد از جمعیت ایران واکسن تزریق کرده‌اند.

وزارت بهداشت روز پنجشنبه ۱۵ مهرماه اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته ۲۳۳ بیمار دیگر جان خود را از دست دادند و شمار جان‌باختگان کرونا به ۱۲۲ هزار و ۱۲ نفر رسید.

همچنین در شبانه‌روز گذشته ۱۱ هزار و ۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند و مجموع مبتلایان از ابتدا تاکنون به پنج میلیون و ۶۷۴ هزار و ۸۳ نفر رسید.

آمار جان‌باختگان کرونا در ایران در ماه‌های اخیر چندین بار به رکوردهایی تازه رسید و در دوم شهریور ۷۰۹ تن جان خود را از دست دادند. با این حال از سوم مهرماه به بعد آمار رسمی فوتی‌های روزانه کرونا کاهش یافت.

آمار رسمی ۱۲۲ هزار کشته ناشی از کرونا در حالی اعلام می‌شود که روند واکسیناسیون پس از یک سال و نیم تاخیر، در ماه‌های اخیر اندکی شتاب گرفته است.

بر اساس آمار وزارت بهداشت، تاکنون ۴۳ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۹۹ نفر دوز اول را دریافت کرده‌اند و ۱۷ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۳۰۳ نفر هر دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

به این ترتیب تنها ۲۲ درصد جمعیت ایران دوز دوم واکسن خود را تزریق کرده اند.

از بیش از ۶۱ میلیون دوز واکسن تزریق‌شده حدود ۵۰ میلیون دوز سینوفارم بوده و سه میلیون و ۳۵۰ هزار دوز نیز واکسن برکت بوده است.

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، روز سه‌شنبه ششم مهرماه، در مشهد وعده داده بود که «جشن پیروزی واکسن» به‌زودی در کشور برگزار می‌شود و محدودیت‌ها لغو خواهد شد.

این سخنان اعتراض شماری از پزشکان و متخصصان را در پی داشت و علیرضا مرندی،‌ مشاور و پزشک ویژه خامنه‌ای، در نامه‌ای نوشت که حتی در کشورهایی که به ۸۰ درصد از جمعیت دو نوبت واکسن کرونا تزریق شده همچنان برخی از محدودیت‌ها وجود دارد.

در همین حال حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کرونا، روز پنجشنبه گفت که جشن واکسیناسیون به معنی دستیابی به ایمنی جمعی نیست و فقط نشان می‌دهد مسئولیت وزارت بهداشت انجام شده است.

از سوی دیگر تصاویری از مراسم عزاداری امام هشتم شیعیان در مشهد با حضور انبوهی از جمعیت و بدون رعایت مقررات بهداشتی منتشر شده است.

شامگاه چهارشنبه نیز گروهی با تجمع در حرم امام هشتم شیعیان در مشهد، نسبت به وجود حصارها در کنار ضریح به شدت اعتراض کردند و چند نفر نیز از حصارها به آن سو پریدند.

بر اساس تصاویر منتشرشده، یکی از معترضان می‌گوید: «تا وقتی كه حرم‌ها شلوغ نشود، بيمارستان‌ها شلوغ خواهد بود.»

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت
۱

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت

۲

در مذاکرات ویتکاف و عراقچی در نیویورک چه گذشت؟

۳

عبور تنها ۳ شناور از تنگه هرمز در ۳۱ شهریور؛ تردد همچنان زیر میانگین ۱۰ روزه است

۴

رها اخوان با گذر از کانال مانش، نخستین زن شناگر ایرانی صاحب نشان «سه‌تاج» شد

۵

رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

انتخاب سردبیر

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی

  • انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

    انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟