• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دادستانی کردستان خواهان برخورد با پزشک افشاگری شد که خبر سوختن دختر ۲۲ ساله را علنی کرد

۱۲ مهر ۱۴۰۰، ۰۷:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان خبر مرگ یک زن ٢٢ ساله‌ بر اثر سوختگی را تایید کرد، اما خواستار «برخوردهای لازم» با پزشکی شد که خبر مرگ او را افشا کرد.

جباری روز دوشنبه اعلام کرد: «در این رابطه دستور لازم به پلیس داده شد تا تحقیقات جنایی انجام شود. همچنین به پزشکی قانونی نیز دستور داده شده تا علت دقیق فوت مشخص شده و کالبدشکافی صورت گیرد.»

او ادامه داد پذیرش این زن در بیمارستان «به عنوان یک حادثه سوختگی» صورت گرفته و «اینکه وی خودسوزی کرده یا پدرش او را سوزانده است در حال بررسی است.»

روز یکشنبه، ایمان نوابی، پزشک جراح در صفحه اینستاگرام خود نوشت پدر یک زن ۲۲ ساله بعد از اطلاع از این که دخترش دوست پسر دارد روی او بنزین ریخته و این زن با ۸۵ درصد سوختگی جان خود را از دست داده است.

پست منتشر شده این پزشک در این باره به دلایل نامعلومی از دسترس خارج شد و او با تاکید بر ادامه تلاش‌هایش در این زمینه دوباره نوشت: «این دادخواهی از طریق کارشناسان حقوقی ادامه خواهد داشت.»

اما دادستان کردستان درباره این که پدر مقصر بوده یا خیر، گفت: «هنوز مشخص نبوده و در حال حاضر مورد تایید ما نیست.»

او اقدام نوابی در اطلاع‌رسانی این حادثه را «نوعی تخلف» دانست و گفت: «این فرد نباید زمانی که هنوز چیزی مشخص نشده آن را در فضای مجازی قرار می‌داد.»

به گفته دادستان کردستان، این موضوع به مسئولان نظام پزشکی ابلاغ شده «تا آن را در دستور کار کمیته انضباطی قرار دهند و برخوردهای لازم صورت گیرد.»

هرانا هویت زن جان باخته را «فائزه ملکی، ۲۲ ساله، از اهالی روستای دولت آباد (کورکوره) از توابع شهرستان سنندج» اعلام کرده است.

این پایگاه حقوق بشری به نقل از یک منبع مطلع نوشت: «فائزه ملکی مدتی پیشتر ازدواج کرده و از همسرش جدا شده بود. پس از آن با مرد جوانی آشنا شده و قصد ازدواج با یکدیگر را داشتند اما خانواده پسر با این ازدواج مخالفت کردند. با این وجود عکس‌هایی مبنی بر ادامه رابطه فائزه و پسر جوان به دست پدر فائزه رسید. نهایتا پدر فائزه چند روز قبل اقدام به آتش زدن دخترش با بنزین کرد.»

بر اساس قوانین جمهوری اسلامی، پدران مرتکب قتل فرزند اعدام نمی‌شوند و در مواردی، آگاهی به این معافیت از مجازات سنگین، انگیزه‌ قاتل برای ارتکاب قتل شده است.


Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت
۱

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت

۲

در مذاکرات ویتکاف و عراقچی در نیویورک چه گذشت؟

۳

عبور تنها ۳ شناور از تنگه هرمز در ۳۱ شهریور؛ تردد همچنان زیر میانگین ۱۰ روزه است

۴

رها اخوان با گذر از کانال مانش، نخستین زن شناگر ایرانی صاحب نشان «سه‌تاج» شد

۵

رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

انتخاب سردبیر

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی

  • انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

    انجمن حمایت از قربانیان اسیدپاشی: همچنان پرونده‌های جدید به ما ارجاع می‌شود

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟