قانعی روز یکشنبه در گفتوگو با ایسنا در این زمینه ادامه داد خود شرکت فایزر نیز مطالعاتی درباره زنان باردار نداشت یا نتایج آن را منتشر نکرد.
او تاکید کرد: «باید واکسنی را برای خانمهای باردار تزریق کنیم که قبلا امتحانش را پس داده باشد.»
این مقام درمانی ایران همچنین درباره تزریق واکسن فایزر برای دوز سوم به کادر درمان نیز گفت: «شاید اینکه تزریق دوز سوم کادر درمان را تا رسیدن فایزر متوقف کنیم، درست نباشد. اگر شش ماه از تزریق دوز دوم گذشته باشد باید واکسیناسیون یادآور انجام شود.»
خبر صدور مجوز و سپس واردات واکسن فایزر اولین بار، از سوی حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد سازمان غذا و دارو اعلام شد.
محمدی گفت که شش واکسن کرونا از جمله «فایزر بلژیک» مجوز مصرف اضطراری در ایران گرفتند و «قرارداد واردات دو میلیون دوز از واکسن فایزر تولید شده در بلژیک» در حال تنظیم است.
سپس علیرضا رییسی، معاون وزارت بهداشت، نیز از «موافقت کمیته ملی واکسیناسیون با واردات واکسن فایزر از بلژیک» خبر داد و گفت که در پی درخواست معاونت بهداشت این وزارتخانه و «به منظور تامین واکسن فایزر برای مادران باردار» صورت گرفته و در صورت کافی بودن تعداد واکسنها به عنوان دوز سوم کادر درمان نیز استفاده میشود.
اما پس از چند روز، وزارت بهداشت از منتفی شدن واردات واکسن فایزر از بلژیک برای زنان باردار خبر داد و اعلام کرد اعضای کمیته ملی واکسن در جلسه اخیر خود به این نتیجه رسیدند واکسیناسیون زنان باردار با واکسن سینوفارم ادامه یابد.
پیشتر و در ابتدای توزیع واکسن کرونا در جهان، علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی واردات واکسن بریتانیایی و آمریکایی را ممنوع اعلام کرد.