«تایمز اسرائیل» گزارش داد نهادهای امنیتی اسرائیل در روزهای اخیر به شماری از مقامهای ارشد کنونی و پیشین این کشور درباره افزایش تلاشهای جمهوری اسلامی برای هدف قرار دادن آنها هشدار دادهاند. بر اساس این گزارش، تهران در پی دستیابی سریع به یک «دستاورد راهبردی روانی» از طریق حمله به مقامهای بلندپایه اسرائیلی است.
به نوشته «تایمز اسرائیل»، همین ارزیابی امنیتی باعث شد بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، به توصیه نهادهای امنیتی، سفر خود به آمریکا را بدون اعلام عمومی زمان پرواز و از پایگاه هوایی نواتیم، به جای فرودگاه بنگوریون، انجام دهد. همچنین نشست هفتگی کابینه اسرائیل روز یکشنبه در یک مرکز امن برگزار شد.
این گزارش میافزاید موساد هفته گذشته اعلام کرده بود با همکاری سرویسهای اطلاعاتی خارجی، شبکهای وابسته به حکومت ایران را که از طریق گروههای تبهکار برای نفوذ به اسرائیل و هدف قرار دادن مقامهای ارشد فعالیت میکرد، شناسایی و خنثی کرده است.
«تایمز اسرائیل» همچنین گزارش داد این تحولات همزمان با سفر بنیامین نتانیاهو به واشینگتن و دیدار او با دونالد ترامپ، رییسجمهوری آمریکا، پس از توقف حملات هوایی آمریکا به ایران رخ داده است.
به نوشته این رسانه، اسرائیل در مذاکرات جاری میان تهران و واشینگتن حضور ندارد و برخی مقامهای اسرائیلی از توافق موقت با جمهوری اسلامی به دلیل آنچه نبود امتیازهای مشخص در زمینه برنامه هستهای این حکومت میخوانند، انتقاد کردهاند.