حمله موشکی به مقر حزب کومله کردستان ایران چند کشته بر جا گذاشت
شبکه رووداو به نقل از یک مقام ارشد حزب کومله کردستان ایران گزارش داد که در حملهای موشکی به مقر این گروه در زرگویز در استان سلیمانیه، در شرق اقلیم کردستان عراق، دستکم نه عضو این حزب کشته و چند نفر دیگر زخمی شدهاند.
عبدالله آذربار، عضو دفتر سیاسی و مسئول کمیسیون نظامی این حزب به رووداو گفت: «جمهوری اسلامی با شش موشک ما را هدف قرار داد. بر اساس آمار اولیه، دستکم نه نفر از نیروهای ما کشته شدهاند.»
آذربار گفت: «انتظار میرود شمار تلفات افزایش یابد، زیرا آتش همچنان در پایگاه ادامه دارد و آمار دقیق قربانیان هنوز مشخص نیست.»
همزمان، سازمان مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق روز جمعه اعلام کرد نیروهای ائتلاف بین ساعت ۴:۱۹ تا ۵:۲۵ بامداد جمعه هشت پهپاد را در اربیل سرنگون کردند. این سازمان اعلام کرد در این عملیات هیچ کشته یا مجروحی گزارش نشده است.