ان‌بی‌سی: ایران بیش از ۱۰۰ موشک کروز را برای حمله احتمالی به اسرائیل آماده کرده

ان‌بی‌سی: ایران بیش از ۱۰۰ موشک کروز را برای حمله احتمالی به اسرائیل آماده کرده
خلاصه

رسانه‌های بین‌المللی در گزارش‌هایی به نقل از منابع اطلاعاتی و امنیتی از احتمال حمله ایران به اسرائیل خبر دادند و آن را قریب‌الوقوع دانستند

هشدار شاهزاده پهلوی به خامنه‌ای: دست از حماقت بردار و ایران را به ورطه جنگ نکش

هشدار شاهزاده پهلوی به خامنه‌ای: دست از حماقت بردار و ایران را به ورطه جنگ نکش

شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به احتمال حمله جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی‌اش به اسرائیل، گفت: «به رهبر رژیم هشدار می‌دهم که دست از حماقت بردارد و با سیاست‌های توسعه‌طلبانه و البته خیانت‌کارانه‌اش، ایران را به ورطه جنگ نکشاند.»

شاهزاده رضا پهلوی جمهوری اسلامی را «رژیمی بحران‌زا و بحران‌زی» و «ضد ایرانی» خواند که جنگ و بحران و تحریم را به ملت ایران تحمیل کرده است.»

شاهزاده رضا پهلوی گفت: «خامنه‌ای و رژیم تحت امرش، ایران را به کشوری عقب‌مانده و منزوی بدل کرده‌‌اند، و با درگیر کردن ملت و مملکت در جنگی دیگر، تنها بر مصیبت‌های ایرانیان می‌افزایند.»

او افزود: «جنگ خامنه‌ای، جنگ ایران و ملت ایران نیست. باور دارم که بخش بزرگی از نیروهای نظامی کشور و خانواده‌های‌شان نیز با ورود به چنین جنگی مخالفند. از نیروهای نظامی و امنیتی که به ایران وفادارند و نه به جمهوری ضدایرانی، می‌خواهم که در برابر جنون آخرالزمانی خامنه‌ای و پاسدارانش بایستند. امروز وظیفه هر ایرانی وطن‌پرستی است که مخالفت آشکار خود را با جنگ‌طلبی خامنه‌ای اعلام کند. امروز زمان همبستگی ملی برای نجات میهن است.»

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس پروازهای مستقیم از پرت به لندن را متوقف کرد

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد به دلیل تشدید تنش‌های ایران و اسرائیل، پروازهای مستقیم خود از پرت به مقصد لندن را متوقف می‌کند و این پروازها از این پس، با یک توقف در سنگاپور صورت خواهد گرفت.

بنابر گزارش‌ها، شرکت ایرفرانس نیز مسیر برخی از پروازهای خود را تغییر داده تا از فراز ایران عبور نکنند.

افت شدید شاخص ۵۰۰ سهام برتر بازار بورس سهام نیویورک و نزدک و افزایش قیمت نفت

تحلیل‌های بازار سهام نشان می‌دهد گزارش‌ها از حمله احتمالی ایران به اسرائیل، در هفته اخیر و به ویژه روز جمعه باعث شدیدترین افت شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ (فهرست ۵۰۰ سهام برتر بازار بورس سهام نیویورک و نزدک) از ماه اکتبر تا کنون شد.

قیمت هر بشکه نفت خام برنت نیز از ۹۰ دلار فراتر رفته و قیمت نفت خام سبک تگزاس به بیش از ۸۵ دلار به ازای هر بشکه رسیده است.

سی‌ان‌ان: آمریکا احتمال می‌دهد ایران به طور مستقیم به چند هدف در داخل اسرائیل حمله کند

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا و یک منبع اطلاعاتی گزارش داد آمریکا احتمال می‌دهد ایران به طور مستقیم به چند هدف در داخل اسرائیل حمله کند و ممکن است نیروهای نیابتی ایران نیز در این حمله‌ها نقش داشته باشند.

طبق این گزارش، ایران ممکن است علاوه بر داخل اسرائیل، به اهدافی در نقاط مختلف منطقه نیز حمله کند

سی‌ان‌ان: آمریکا جابجایی پهپادها و موشک‌های کروز را در ایران رصد کرده

سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد آمریکا مشاهده کرده که ایران در حال جابجایی پهپادها و موشک‌های کروز در داخل کشور است که این امر احتمال آماده شدن ایران برای حمله به اسرائیل از خاک خود را نشان می‌دهد.

یکی از این منابع گفت آمریکا آماده‌سازی حدود ۱۰۰ موشک کروز را در ایران رصد کرده است.

ان‌بی‌سی: ایران بیش از ۱۰۰ موشک کروز را برای حمله احتمالی به اسرائیل آماده کرده

ان‌بی‌سی: ایران بیش از ۱۰۰ موشک کروز را برای حمله احتمالی به اسرائیل آماده کرده

ان‌بی‌سی نیوز به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داد ایران بیش از ۱۰۰ موشک کروز را برای حمله احتمالی به اسرائیل آماده کرده است. یکی از این مقام‌ها گفت ایران تعداد زیادی پهپاد را نیز برای این حمله احتمالی آماده کرده است.

این مقام‌ها گفتند ایران از هفته گذشته در حال آماده‌سازی این موشک‌ها و پهپادها بوده است.

کانادا از شهروندان خود خواست از هر گونه سفر به اسرائیل و کرانه باختری خودداری کنند

ملانی جولی، وزیر خارجه کانادا، در ایکس گفت با توجه به خطر بالای حمله به اسرائیل، شرایط امنیتی منطقه بسیار بی‌ثبات است و ممکن است تنش‌ها ناگهان افزایش یابد. کانادا با افزایش سطح هشدارها، به شهروندانش توصیه کرده از هر گونه سفر به اسرائیل و کرانه باختری خودداری کنند.

او افزود: شهروندان کانادایی باید تلاش کنند از طریق راه‌های حمل و نقل تجاری از این مناطق خارج شوند.

کشورهای بیشتری از شهروندان خود خواستند از سفر به ایران و اسرائیل بپرهیزند

در حالی که مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی همچنان از « قریب الوقوع» بودن حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل سخن می گویند، تا کنون آلمان، فرانسه، هند، روسیه، لهستان و کانادا از شهروندان خود خواسته‌اند که از سفر به ایران، اسرائیل و مناطق فلسطینی خودداری کنند.

برخی از این کشورها همچنین از شهروندان خود در ایران و اسرائیل خواسته‌اند که این دو کشور را ترک کنند.

آمریکا نیز از شهروندان خود خواسته است به اسرائیل سفر نکنند و کارکنان این کشور در اسرائیل نیز از شهرهای بزرگ تل‌آویو و اورشلیم خارج نشوند.

براساس گزارش‌ها، دو شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت‌هانزا و خطوط هوایی اتریش، وابسته به لوفت‌هانزا نیز پروازهای خود به مبدا و از مقصد تهران را به حالت تعلیق درآورده‌اند. این دو شرکت، تنها شرکت‌های هواپیمایی غربی هستند که به تهران پرواز می‌کنند.

ترامپ: اگر رییس‌جمهور بودم ایران توان حمله به اسرائیل را نداشت

ترامپ: اگر رییس‌جمهور بودم ایران توان حمله به اسرائیل را نداشت

دونالد ترامپ گفت: «اگر رییس‌جمهوری بودم ایران به اسرائیل حمله نمی‌کرد. ایران هیچ پولی نداشت و ورشکسته بود و در موقعیتی نبود که بتواند به اسرائیل حمله کند.»

او افزود: «آمریکا در دوره بسیار بسیار خطرناکی قرار دارد و دلیلش این است که آمریکا رییس‌جمهوری کاملا نالایق دارد.»

دست‌کم هشت راکت از نوار غزه به شهر سدروت در جنوب اسرائیل شلیک شد

سخنگوی شهرداری سدروت در جنوب اسرائیل از شلیک دست‌کم هشت راکت از نوار غزه به سمت این شهر خبر داد و گفت پدافند گنبد آهنین برخی از این راکت‌ها را رهگیری کرده است و هیچ آسیب جانی و خسارتی تا کنون گزارش نشده است.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، جهاد اسلامی فلسطین مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.