• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شاهزاده رضا پهلوی: ایران پس از جمهوری اسلامی، شریکی مسئول در امنیت جهانی خواهد بود

۲۵ دی ۱۴۰۴، ۰۲:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)

شاهزاده رضا پهلوی در تازه‌ترین پیام خود، چارچوب سیاست‌های امنیت ملی، سیاست خارجی، دیپلماسی و اقتصاد ایران پس از سرنگونی جمهوری اسلامی را تشریح کرد و گفت ایرانِ آزاد به‌عنوان «دوستی قابل اعتماد» و «نیرویی ثبات‌بخش» در منطقه و جهان عمل خواهد کرد.

او با تاکید بر تغییر بنیادین جایگاه ایران در نظام بین‌الملل پس از فروپاشی جمهوری اسلامی، اعلام کرد که برنامه نظامی هسته‌ای ایران به‌طور کامل متوقف می‌شود و حمایت از گروه‌های تروریستی نیز بلافاصله پایان خواهد یافت. به گفته او، ایرانِ پس از جمهوری اسلامی با شرکای منطقه‌ای و جهانی برای مقابله با تروریسم، جرایم سازمان‌یافته، قاچاق مواد مخدر و افراط‌گرایی همکاری خواهد کرد.

شاهزاده رضا پهلوی در بخش دیپلماسی این پیام گفت روابط ایران و ایالات متحده عادی‌سازی می‌شود و «دوستی با آمریکا و مردمش» احیا خواهد شد. او همچنین اعلام کرد که دولت اسرائیل به رسمیت شناخته می‌شود و ایران آزاد در مسیر گسترش «پیمان ابراهیم» و تبدیل آن به «پیمان کوروش» حرکت خواهد کرد؛ ابتکاری که به گفته او می‌تواند ایران، اسرائیل و جهان عرب را در چارچوبی جدید مبتنی بر منافع و حاکمیت ملی گرد هم آورد.

او در ادامه، سیاست انرژی ایران پس از جمهوری اسلامی را نیز تشریح کرد و گفت ایران با برخورداری از یکی از بزرگ‌ترین ذخایر نفت و گاز جهان، به تامین‌کننده‌ای قابل اتکا برای انرژی جهان آزاد تبدیل خواهد شد. به گفته او، سیاست‌گذاری شفاف، رفتار مسئولانه و قیمت‌های قابل پیش‌بینی از اصول این رویکرد خواهد بود.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین بر ضرورت شفافیت و اصلاح حکمرانی تاکید کرد و گفت ایرانِ آینده استانداردهای بین‌المللی را خواهد پذیرفت، با پولشویی مقابله می‌کند، فساد سازمان‌یافته را برمی‌چیند و نهادهای عمومی را در برابر مردم پاسخگو می‌سازد.

او در بخش اقتصادی پیام خود گفت ایران یکی از آخرین بازارهای بزرگ و دست‌نخورده جهان است و با جمعیتی تحصیل‌کرده و دیاسپورایی گسترده، ظرفیت تبدیل‌شدن به اقتصادی پویا و باز را دارد. به گفته او، ایران دموکراتیک اقتصاد خود را به روی تجارت، سرمایه‌گذاری و نوآوری خواهد گشود و «فرصت را جایگزین انزوا» خواهد کرد.

شاهزاده رضا پهلوی در پایان تاکید کرد که این چشم‌انداز «یک رؤیای انتزاعی» نیست، بلکه برنامه‌ای عملی مبتنی بر منافع ملی، ثبات و همکاری است و افزود سقوط جمهوری اسلامی و استقرار یک دولت سکولار و دموکراتیک در ایران، نه‌تنها به سود مردم ایران، بلکه به نفع منطقه و جهان خواهد بود. او گفت: «ایران آزاد نیرویی برای صلح، شکوفایی و شراکت خواهد بود.»

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

واشینگتن‌پست: قمار دوباره بر سر تغییر حکومت ایران؟
۱
تحلیل

واشینگتن‌پست: قمار دوباره بر سر تغییر حکومت ایران؟

۲

آمریکا هشدار داد طرح‌های ایران برای ترور مقام‌های آمریکایی به «مراحل پیشرفته» رسیده‌اند

۳

دو مقام جمهوری اسلامی: برنامه‌های دقیقی برای حمله به کابل‌های زیردریایی خلیج فارس داریم

۴
تحلیل

نشست استانبول؛ تقسیم کار تازه برای جنگ با ایران؟

۵

مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است

انتخاب سردبیر

  • وال‌استریت ژورنال: ناو جورج واشینگتن برای احتمال تشدید جنگ با جمهوری اسلامی آماده می‌شود

    وال‌استریت ژورنال: ناو جورج واشینگتن برای احتمال تشدید جنگ با جمهوری اسلامی آماده می‌شود

  • وزیر خارجه آمریکا ناراضیان از حکومت کوبا را به همکاری با سیا فراخواند

    وزیر خارجه آمریکا ناراضیان از حکومت کوبا را به همکاری با سیا فراخواند

  • رویترز: آمریکا بارها از ماسک خواسته خدمات استارلینک را در اوکراین و خاورمیانه تغییر دهد

    رویترز: آمریکا بارها از ماسک خواسته خدمات استارلینک را در اوکراین و خاورمیانه تغییر دهد

  • شهروندان از ایران: شهرها نظامی و امنیتی‌تر و اینترنت ضعیف‌تر شده است
    روایت شما

    شهروندان از ایران: شهرها نظامی و امنیتی‌تر و اینترنت ضعیف‌تر شده است

  • مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است

    مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است

  • شاهزاده رضا پهلوی: در شرایطی که ایرانیان قتل عام می‌شوند، کمک برای آزادی را تجاوز نمی‌دانم

    شاهزاده رضا پهلوی: در شرایطی که ایرانیان قتل عام می‌شوند، کمک برای آزادی را تجاوز نمی‌دانم