• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دادگاهی در کره‌جنوبی ۲ورزشکار ایرانی را بدلیل تجاوز مشترک به یک زن، به ۴سال حبس محکوم کرد

۲۲ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه اسپوتی‌وی در گزارشی اختصاصی می‌گوید دادگاهی در کره جنوبی، «م.ک» و «ح.ر» ورزشکاران تیم ملی دوومیدانی ایران را که به تجاوز گروهی به یک زن در این کشور متهم شده بودند، به جرم تجاوز مشترک، به ۴ سال حبس محکوم کرد. دو ورزشکار دیگر در این پرونده تبرئه شدند.

البته بنا بر این گزارش این حکم دادگاه بدوی‌ست و دادستان درخواست تجدید نظر داده است. بر اساس این گزارش و رای دادگاه «م.ک« و «ح.ر» در یکی از بازارهای شبانه رودئو در منطقه ایندونگ در شهر گومی با قربانی آشنا شدند.

قربانی گفته «چون آن‌ها ورزشکاران تیم ملی بودند، احتیاطم کاهش یافت» و «فکر می‌کردم ورزشکاران رفتاری نامناسب نخواهند داشت.»

قربانی سپس به پیشنهاد دو ورزشکار به هتل محل اقامت آن‌ها می‌رود. دادگاه تشخیص داده که «م.ک» در اتاق هتل برخلاف میل قربانی اقدام به رابطه جنسی با او کرده و «ح.ر» نیز در این عمل مشارکت داشت.

دادگاه می‌گوید «متهمان به قربانی‌ -که همان روز برای نخستین بار ملاقات کرده بودند- مشترکا تجاوز کرده‌اند.» و «به نظر می‌رسد قربانی رنج جسمی و روانی قابل توجهی متحمل شده است.»

با این حال، دادگاه «شدت پایین استفاده از زور»، «نداشتن سابقه کیفری در کره»، و «پایین بودن احتمال تکرار جرم در کره» را از عوامل تخفیف در نظر گرفته و هر کدام را به چهار سال زندان محکوم کرد.

دادستانی می‌گوید دو نفر دیگر: «ا.م» و «ا.ز» که در محل حضور داشتند، از وقوع جرم آگاه بوده و در نقش دیده‌بان عمل کرده‌اند و بنابراین در جرم مشارکت کرده‌اند. اما دادگاه با این استدلال که «به غیر از اظهارات قربانی، شواهد عینی کافی برای اثبات این موضوع وجود ندارد و تردید معقول باقی است»، هر دو را تبرئه کرد.

کیم بام‌شیک، وکیل قربانی به اسپوتی‌وی گفته «حتی اگر شخصی مستقیماً مرتکب رابطه جنسی نشده باشد، اما از جرم آگاه بوده و به آن کمک کرده باشد، طبق اصول کلی حقوقی باید به عنوان شریک جرم مجازات شود»، و این شائبه را مطرح کرده «تبرئه متهمان به دلیل خارجی بودن آن‌ها بوده».

شبکه اسپوتی‌وی می‌گوید با در نظر گرفتن موارد قبلی که احکام شدیدتری صادر شده، حکم چهار سال حبس برای تجاوز گروهی به‌طور قابل توجهی سبک ارزیابی می‌شود. این شبکه خبری گفته تجاوزگران تا کنون حتی از قربانی عذرخواهی هم نکرده‌اند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

آیا جام جهانی به زودی، به آمریکا برمی‌گردد؟ بله، احتمالا، ترامپ و اینفانتینو هم می‌خواهند!
۱

آیا جام جهانی به زودی، به آمریکا برمی‌گردد؟ بله، احتمالا، ترامپ و اینفانتینو هم می‌خواهند!

۲

محمد صدرا رحیم‌زاده، قهرمان ۱۸ ساله ژیمناستیک تهران درگذشت

۳

آمریکا با بمب‌افکن بی-۱ حملات خود به ایران را گسترش داد

۴

پائو کوبارسی؛ نجار، تربیت‌شده لاماسیا، ناجی اسپانیا، بهترین بازیکن جوان جام جهانی

۵

رویترز: حملات ایران به تاسیسات سیا پرسش‌هایی را درباره نقش احتمالی روسیه برانگیخته است

انتخاب سردبیر

  • ۶ سال پس از ربایش جمشید شارمهد؛ پرونده‌ای که همچنان جمهوری اسلامی را زیر سوال می‌برد

    ۶ سال پس از ربایش جمشید شارمهد؛ پرونده‌ای که همچنان جمهوری اسلامی را زیر سوال می‌برد

  • دولت ورشکسته، بابت کالابرگ به مغازه‌داران بدهکار است
    روایت شما

    دولت ورشکسته، بابت کالابرگ به مغازه‌داران بدهکار است

  • روبیو در واکنش به تهدیدهای عراقچی: سیاست ترامپ «سر در برابر چشم» است

    روبیو در واکنش به تهدیدهای عراقچی: سیاست ترامپ «سر در برابر چشم» است

  • گسترش دامنه جنگ ایران به دریای سرخ چه پیامدهایی برای بازار جهانی نفت دارد؟
    تحلیل

    گسترش دامنه جنگ ایران به دریای سرخ چه پیامدهایی برای بازار جهانی نفت دارد؟

  • ارم‌نیوز: آمریکا آتش‌بس را به مهار توان تهاجمی سپاه پاسداران در تنگه هرمز مشروط کرده است

    ارم‌نیوز: آمریکا آتش‌بس را به مهار توان تهاجمی سپاه پاسداران در تنگه هرمز مشروط کرده است