• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کلوب بروژ ۳-۳ بارسلونا؛ روزهای سخت فلیک و بارسا پایانی ندارد

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۲۲:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

تیم فوتبال بارسلونا در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا به سختی با کلوب بروژ به تساوی رسید تا روزهای سخت فلیک ادامه داشته باشد. در دیگر بازی، منچسترسیتی با نتیجه ۴ بر یک، بورسیا دورتمند را شکست داد، اینتر در خانه، ۲ بر یک غیرت را برد و لورکوزن هم با یک گل بر بنفیکا پیروز شد.

همچنین، آتالانتا، با یک گل از سد مارسی گذشت، آژاکس سه بر صفر به گالاتاسرای باخت، چلسی با قره‌باغ هم به تساوی ۲ - ۲ رسید.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

اشغال فضاهای شهری؛ بازگشت به دهه ۶۰ زیر سایه پروپاگاندای جنگ
۱
تحلیل

اشغال فضاهای شهری؛ بازگشت به دهه ۶۰ زیر سایه پروپاگاندای جنگ

۲

اینترنت طبقاتی با تصویب «طرح اینترنت پایدار» در شورای عالی امنیت ملی رسمی شد

۳

گزارش رویترز از نگرانی کشورهای خلیج فارس: تثبیت کنترل «طلایی» تهران بر هرمز

۴

پیامدهای نبرد با جمهوری اسلامی؛ عربستان سعودی و عراق گرفتار یک جنگ پنهان شده‌اند

۵

جمهوری اسلامی مهدی فرید، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

انتخاب سردبیر

  • حضور در جام‌جهانی در هاله‌ای از ابهام؛ شورای عالی امنیت ملی تصمیم نهایی را می‌گیرد

    حضور در جام‌جهانی در هاله‌ای از ابهام؛ شورای عالی امنیت ملی تصمیم نهایی را می‌گیرد

  • جمهوری اسلامی مهدی فرید، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مهدی فرید، زندانی سیاسی، را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

  • جنگ یا فروپاشی اقتصادی؛ آیا جمهوری اسلامی می‌تواند در برابر فشارها دوام بیاورد؟
    تحلیل

    جنگ یا فروپاشی اقتصادی؛ آیا جمهوری اسلامی می‌تواند در برابر فشارها دوام بیاورد؟

  • کمبود پلاستیک در ایران در پی حملات به مراکز پتروشیمی
    اختصاصی

    کمبود پلاستیک در ایران در پی حملات به مراکز پتروشیمی

  • پیامدهای نبرد با جمهوری اسلامی؛ عربستان سعودی و عراق گرفتار یک جنگ پنهان شده‌اند

    پیامدهای نبرد با جمهوری اسلامی؛ عربستان سعودی و عراق گرفتار یک جنگ پنهان شده‌اند

  • امیرعلی میرجعفری، از معترضان دی‌ماه، اعدام شد

    امیرعلی میرجعفری، از معترضان دی‌ماه، اعدام شد

•
•
•

مطالب بیشتر

الوحدات ۱-۱ استقلال؛ روند پیروزی‌های تیم ساپینتو در اردن شکسته شد

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۲۰:۲۴ (‎+۰ گرینویچ)

تیم فوتبال استقلال در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا، برابر الوحدات اردن به تساوی ۱-۱ رسید. در دقیقه ۱۸ نبهان برای الوحدات گلزنی کرد و در ادامه هم مهران احمدی در دقیقه ۳۸ گل تساوی را برای استقلال به ثمر رساند.

استقلال با این تساوی ۴ امتیازی شد و در رده سوم جای گرفت. در این گروه الوصل با ۱۰ امتیاز صدرنشین است و المحرق بحرین هم با ۷ امتیاز در رده دوم قرار دارد.

در این بازی وریا غفوری برای اولین بار به عنوان مربی روی نیمکت استقلال نشست.

استقلال در بازی بعد باید به مصاف الوصل امارات برود.

عثمان دمبله، برنده توپ طلا، دوباره مصدوم شد

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۸:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

عثمان دمبله، ستاره پاری‌سن‌ژرمن، به دلیل مصدومیت دیدار با لیون را از دست دارد، علاوه بر اینکه اردوی تیم ملی فرانسه نیز حضور نخواهد داشت. غیبت او در حالی است که خروس‌ها در آستانه قطعی کردن صعودشان به جام جهانی ۲۰۲۶ قرار دارند.

دمبله که فصل را با آسیب‌دیدگی همسترینگ آغاز کرد، به‌تازگی به میادین بازگشته بود، اما او در بازی با بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا مقابل تنها نیمه اول را دوام آورد و مجبور به ترک زمین شد.

لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن، پس از بازی اعلام کرد که این مصدومیت ارتباطی با آسیب قبلی دمبله ندارد. با این حال، بررسی‌های پزشکی نشان داد که ستاره فرانسوی این‌بار از ناحیه ساق پا دچار مصدومیت عضلانی شده است.

دمبله ۲۸ ساله، برنده توپ طلای اخیر، فصل دشواری را پشت سر می‌گذارد و مصدومیت‌های متوالی مانع از بازگشت کامل او به فرم ایده‌آلش شده است.

عذرخواهی باشگاه خاتون بم از پرسپولیس بابت خوشحالی بازیکنش با پرچم استقلال

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۴:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

باشگاه خاتون بم، پس از اینکه فاطمه گرایلی پس از گلزنی برابر تیم پرسپولیس با پرچم استقلال عکس یادگاری گرفت، بیانیه‌ای منتشر کرد و اقدام بازیکنش را «خودسرانه و غیرحرفه‌ای» خواند از باشگاه پرسپولیس عذرخواهی کرد.

در بیانیه خاتون بم آمده: «رفتار خودسرانه و غیرحرفه‌ای احدی از بازیکنان که موجب تکدر خاطر هواداران باشگاه پرسپولیس شده، به هیچ وجه مورد تایید این باشگاه نبوده و قطعاً مجموعه خاتون بم همه تلاش خود را در راستای جلوگیری از تکرار چنین مواردی به کار خواهد گرفت.»

فاطمه گرائیلی، بازیکن خاتون بم پس از شکست دادن پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال زنان ایران، پرچم استقلال را در دست گرفت. او همچنین در پایان مسابقه هم به شیوه هواداران متعصب استقلال، تیم پرسپولیس را «پیروزی» خطاب کرد.

مالکیت ورزشگاه سن‌سیرو به‌صورت رسمی به میلان و اینتر رسید

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۳:۱۳ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه‌های ایتالیایی گزارش دادند دو باشگاه آث‌میلان و اینترمیلان ورزشگاه سن‌سیرو را از شهرداری میلان خریداری کردند و رسماً مالک این ورزشگاه و زمین‌های اطراف آن شدند. طبق بیانیه مشترک دو باشگاه، این اقدام بخشی از طرح بزرگ «بازآفرینی شهری سن‌سیرو» است.

این معامله که پیش‌تر در سپتامبر ۲۰۲۵ به تصویب شورای شهر میلان رسیده بود، امروز با امضای نهایی اسناد به مرحله اجرا درآمد.

در طراحی و توسعه پروژه بازآفرینی ورزشگاه سن‌سیرو، قرار است ورزشگاه جدید با استانداردهای بین‌المللی و معماری مدرن ساخته شود. این مجموعه جدید علاوه بر استادیوم، شامل فضاهای فرهنگی، ورزشی و تفریحی نیز خواهد بود.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، عملیات ساخت ورزشگاه جدید از نیمه نخست سال ۲۰۲۷ آغاز و تا سال ۲۰۳۱ به پایان می‌رسد. در ادامه نیز بخش‌هایی از ورزشگاه فعلی سن‌سیرو بین سال‌های ۲۰۳۱ تا ۲۰۳۲ تخریب خواهد شد.

با تکمیل این پروژه، دو باشگاه میلان و اینتر از فصل ۲۰۳۱–۳۲ در ورزشگاه جدید خود بازی خواهند کرد و انتظار می‌رود شهر میلان یکی از میزبان‌های رقابت‌های یورو ۲۰۳۲ باشد.

علی دایی: باشگاه پرسپولیس حقوق من را قطع کرد اما ولیعهد کویت پیشنهاد ۳۰۰ هزار دلاری داد

۱۴ آبان ۱۴۰۴، ۱۱:۵۱ (‎+۰ گرینویچ)

علی دایی، اسطوره فوتبال ایران درباره اتفاقی که برای او در بازی با بحرین در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۴ هیروشیما رقم خورد، به تابناک گفت: «آن زمان (در دوران نقاهت) باشگاه پرسپولیس حقوق و مزایای من را قطع کرد اما ولیعهد کویت به من پیشنهاد ۳۰۰ هزار دلاری داد.»

علی دایی درباره آن اتفاق گفت: «شدیدترین و بدترین مصدومیت دوران ورزشی‌ام بود که هیچ‌گاه از خاطرم پاک نخواهد شد. آن اتفاق که افتاد، به بازی ادامه دادم و تا پایان نیمه اول در زمین ماندم. به رختکن که رفتیم دیگر متوجه نشدم چه شد. ۱۰ ساعت در اتاق عمل بودم. حتی خود پزشکان ژاپنی از این که چطور دوام آورده‌ام متعجب بودند.»

دایی گفت: «ولیعهد کویت که ریاست کمیته المپیک آسیا را هم بر عهده داشت، در بیمارستان بود. او یک لحظه هم از پیگیری وضعیت سلامتی من غافل نبود. او آماده بود که بهترین شرایط درمانی را برای من در هر کجا که لازم باشد فراهم کند، اما ترجیح دادم در تهران این عمل صورت بگیرد.»

شهریار فوتبال ایران درباره پیشنهاد کویتی‌ها گفت: «ولیعهد کویت که ریاست باشگاه العربی کویت را نیز به عهده داشت، سعد الحوطی، کاپیتان سابق تیم ملی کویت را به تهران فرستاد تا پیشنهاد قابل توجهی به من بدهد. ولیعهد کویت گفته بود حاضرم با علی دایی قراردادی ۳۰۰ هزار دلاری ببندم که بیاید این‌جا فقط راه برود تا سلامتی کاملش را به دست بیاورد. حتی اگر برای ما بازی نکرد، اصلاً مهم نیست.»

دایی درباره همکاری باشگاه پرسپولیس با او در زمان مصدومیت گفت: «همکاری و مساعدت؟! هیچی. فقط باشگاه پرسپولیس در آن زمان لطف کرد حقوق و مزایای من را قطع کرد. شکر خدا مغازه کوچکی در منیریه داشتم که سبب شد دستم جلوی کسی دراز نشود و از کسی کمک نخواهم.»

علی دایی درباره خداحافظی برانکو ایوانکوویچ از دنیای مربیگری گفت: «از شنیدن این خبر تا حدی غافلگیر شدم. به خصوص اینکه پس از جدایی برانکو از پرسپولیس در این چند سال همیشه صجبت از بازگشتش به فوتبال ایران مطرح بود. به تصمیم آقای برانکو احترام می‌گذارم.»

او گفت: «فوتبال ایران چه تیم ملی و چه پرسپولیس، روز‌های بسیار خوب و فراموش ناشدنی را با این مربی بزرگ و باشخصیت پشت سر گذاشت. انسان بزرگ و به معنای واقعی کلمه یک پروفسور در فوتبال بود.»