• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

امیر عابدینی پس از انتخاب حدادی: روزهای سختی در انتظار پرسپولیس است

۱۲ آبان ۱۴۰۴، ۰۹:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)

امیر عابدینی، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب پیمان حدادی به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه به خبرآنلاین گفت: «روزهای سختی در انتظار پرسپولیس است. ای‌ کاش مدیریت باشگاه با تدبیر، اندیشه و دور از لابی و رفیق‌بازی اداره می‌شد.»

عابدینی گفت: «به نظرم ایشان مدت زیادی در این سمت نخواهند ماند و امیدوارم حداقل عملکرد ضعیفی نداشته باشند، چون در نهایت این پرسپولیس است که آسیب می‌بیند. صاحبان واقعی باشگاه مردم هستند، اما هیچ نقشی در این تصمیم‌ها ندارند.»

او گفت: «شنیده‌ام اعضای هیئت‌مدیره همان ترکیب قبلی هستند که در زمان درویش نیز حضور داشتند و آقای حدادی هم در همان هیئت‌مدیره بوده است. آیا فقط درویش مقصر بود؟ آیا آن هیئت‌مدیره کارنامه موفقی داشت؟ اکنون همه پشت نام سرمربی برزیلی پنهان می‌شوند و بار مسئولیت را بر دوش او می‌گذارند تا اگر تیم نتیجه نگرفت، مقصر او باشد.»

مدیرعامل پیشین پرسپولیس ادامه داد: «حدادی هنوز نمی‌داند به کجا آمده! تجربه او خام است و پرسپولیس جایی برای آزمون و خطا نیست. وظیفه این باشگاه بُرد، طراوت و فوتبال چشم‌نواز است؛ چیزی جز این را مردم نمی‌پذیرند. استقلال و تراکتور روند رو به رشد دارند، سپاهان هم به ثبات رسیده، اما پرسپولیس در این مسیر کجای کار است؟ اگر تغییر هیئت‌مدیره می‌توانست اوضاع را درست کند، درویش نمی‌رفت. اعضای هیئت‌مدیره باید به مردم پاسخگو باشند، نه به چند نفر خاص که باشگاه را خانوادگی اداره می‌کنند.»

پربازدیدترین‌ها

حملات به نجف‌آباد؛ شهر موشکی احمد کاظمی یا ویلاشهر کجاست؟
۱

حملات به نجف‌آباد؛ شهر موشکی احمد کاظمی یا ویلاشهر کجاست؟

۲
اختصاصی

یگان‌های موشکی سپاه پس از حمله اسرائیل به بیروت به حالت آماده‌باش کامل در آمدند

۳

حمله به پتروشیمی کارون؛ نقش صنعتی و صادراتی تا پیوند با برنامه‌های نظامی جمهوری اسلامی

۴

راه‌اندازی سامانه «ایران‌سینک» برای نمایش پرچم شیر و خورشید در ورزشگاه‌های جام جهانی

۵

تمدید امپراتوری پرز تا ۲۰۳۰؛ شمارش معکوس برای رونمایی از آقای خاص

انتخاب سردبیر

  • هراس کرملین از دوربین‌ها؛ کشته شدن خامنه‌ای، روسیه را به بازنگری در امنیت پوتین واداشت

    هراس کرملین از دوربین‌ها؛ کشته شدن خامنه‌ای، روسیه را به بازنگری در امنیت پوتین واداشت

  • حملات به نجف‌آباد؛ شهر موشکی احمد کاظمی یا ویلاشهر کجاست؟

    حملات به نجف‌آباد؛ شهر موشکی احمد کاظمی یا ویلاشهر کجاست؟

  • بیم و امید ایرانیان نسبت به دور تازه جنگ با اسرائیل
    روایت شما

    بیم و امید ایرانیان نسبت به دور تازه جنگ با اسرائیل

  • حمله به پتروشیمی کارون؛ نقش صنعتی و صادراتی تا پیوند با برنامه‌های نظامی جمهوری اسلامی

    حمله به پتروشیمی کارون؛ نقش صنعتی و صادراتی تا پیوند با برنامه‌های نظامی جمهوری اسلامی

  • راه‌اندازی سامانه «ایران‌سینک» برای نمایش پرچم شیر و خورشید در ورزشگاه‌های جام جهانی

    راه‌اندازی سامانه «ایران‌سینک» برای نمایش پرچم شیر و خورشید در ورزشگاه‌های جام جهانی

  • میراث مرگبار علی خامنه‌ای؛ ایران میان طناب دار، گلوله و هوای آلوده
    تحلیل

    میراث مرگبار علی خامنه‌ای؛ ایران میان طناب دار، گلوله و هوای آلوده

•
•
•

مطالب بیشتر

هلن اوبیری با رکوردشکنی در دو ماراتن زنان نیویورک قهرمان شد

۱۱ آبان ۱۴۰۴، ۱۹:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)
هلن اوبیری با رکوردشکنی در دو ماراتن زنان نیویورک قهرمان شد
100%

هلن اوبیری، دونده اهل کنیا، با ثبت رکورد جدیدی در بخش زنان، قهرمان ماراتن نیویورک شد. اوبیوری که در سال ۲۰۲۳ نیز در این رقابت پیروز شده بود، با زمان دو ساعت و ۱۹ دقیقه و ۵۱ ثانیه از خط پایان گذشت.

رکورد پیشین این مسیر، یعنی ۲ ساعت و ۲۲ دقیقه و ۳۱ ثانیه، در سال ۲۰۰۳ توسط مارگارت اوکایو به ثبت رسیده بود.

اوبیری که برای شکستن رکورد مسیر، جایزه‌ای ۵۰ هزار دلاری دریافت کرد، گفت: «سطح رقابت بسیار بالا بود. به خودم گفتم باید تمام تلاشم را بکنم، باید فشار بیاورم.»

در بخش مردان نیز بنسون کیپروتو با زمان ۲ ساعت و ۸ دقیقه و ۹ ثانیه قهرمان شد.

کیپروتو گفت: «احساس فوق‌العاده‌ای دارم. بخش پایانی واقعاً دشوار بود. خیلی فشار آوردم تا مطمئن شوم که برنده می‌شوم.»

اسکوچیچ: قهرمانی در لیگ نخبگان؟ نهایت بلندپروازی را خواهیم داشت

۱۱ آبان ۱۴۰۴، ۰۹:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)
اسکوچیچ: قهرمانی در لیگ نخبگان؟ نهایت بلندپروازی را خواهیم داشت
100%

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم فوتبال تراکتور، در نشست خبری پیش از بازی با الشرطه در لیگ نخبگان آسیا، درباره شانس تیمش برای قهرمانی در این مسابقات گفت که با احترام به رقبا بیشترین سطح از بلندپروازی را دنبال خواهند کرد.

اسکوچیچ دراین‌باره گفت: «قطعا با احترام به رقبا، ما نهایت بلند پروازی را داریم. باید بدانیم که بازی یک طرفه و فقط دست ما نیست و رقیب هم کیفیت خودش را دارد ولی تلاش‌مان را برای رسیدن به بلند پروازی‌های‌مان انجام خواهیم داد و سعی می‌کنیم خودمان را در زمین ثابت کنیم.»

سرمربی تراکتور از هواداران درخواست کرد: «انتظار داریم هواداران بعد از مدتی که کنارمان نبودند، فردا ورزشگاه را پُر کنند. خودشان خیلی خوب می‌دانند که حضورشان چقدر برای ما مهم است. باز هم تکرار می‌کنم حریف را اصلا دست کم نگیرید، تیم بسیار منسجمی هستند و بازی بسیار سختی در پیش خواهد بود.»

اسکوچیچ درباره اینکه بعد از آشفتگی که در انتهای بازی با پرسپولیس پیدا کرده بود، آیا توانسته خودش را بازیابی کند، گفت: «در مورد ریکاوری هم فقط چند ساعتی طول کشید تا خودم را پیدا کنم. گاهی لازم است از خودتان واکنش نشان دهید تا کسی فکر نکند که ساده لوح هستید!»

اراک یا شیراز؛ مشهد از لیست میزبانی دربی استقلال و پرسپولیس خط خورد

۱۱ آبان ۱۴۰۴، ۰۷:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)
اراک یا شیراز؛ مشهد از لیست میزبانی دربی استقلال و پرسپولیس خط خورد
100%

با وجود اینکه در روزهای گذشته احمد دنیامالی، وزیر ورزش گفته بود استادیوم‌های پارس شیراز و «امام رضا» مشهد، دو گزینه نهایی میزبانی دربی تهران هستند، اما ایسنا از سازمان لیگ خبر داده که دو ورزشگاه پارس شیراز و خمینی اراک،‌ گزینه‌های نهایی دربی ۱۰۶ تهران خواهند بود.

از سوی دیگر، فارس به نقل از امیر زارعی، مدیرکل ورزش استان خراسان رضوی نوشته «تاکنون هیچ نامه و درخواستی از سوی باشکاه پرسپولیس و یا فدراسیون فوتبال برای برگزاری دربی در ورزشگاه «امام رضا» مشهد ارسال نشده است.»

زارعی گفته: «اگر این موضوع جدی و رسمی شود و به ما اعلام کنند قطعا باید در شورای تامین استان این موضوع بررسی شود که آیا مشهد و ورزشگاه امام رضا(ع) می تواند میزبان این بازی مهم و حساس شود یا خیر.»

از سوی دیگر، پرسپولیس که میزبان دربی ۱۰۶ است، هنوز درباره محل بازی تصمیم نگرفته است.

برای اولین بار در تاریخ؛ حضور بوکسورهای زن ایرانی در یک تورنمنت رسمی بین‌المللی

۱۱ آبان ۱۴۰۴، ۰۶:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)
برای اولین بار در تاریخ؛ حضور بوکسورهای زن ایرانی در یک تورنمنت رسمی بین‌المللی
100%

فدراسیون بوکس ایران خبر داده که تیم ملی بوکس مردان و زنان ایران شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴ برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی عازم ریاض، پایتخت عربستان شد. این نخستین حضور بوکسورهای زن ایرانی در رده سنی بزرگسالان در یک رویداد رسمی بین‌المللی است.

غزاله رسولی، نماینده وزن ۵۱ کیلوگرم و ندا کوثریَ، نماینده وزن ۶۵ کیلو ایران در این مسابقات خواهند بود.

دانیال شه‌بخش،‌ در ۶۰ کیلوگرم، علی حبیبی‌نژاد، در ۶۵ کیلوگرم و محمد نورانی، در ۸۰ کیلوگرم هم بوکسورهای مرد ایران در این مسابقات هستند.

پیش از این، تیم ملی زنان زیر ۱۷ سال بوکس ایران در بازهای آسیایی جوانان بحرین با سه نماینده شرکت کرده بود و به دو مدال برنز رسید.

رییس فدراسیون والیبال: برق‌گرفتگی صابر کاظمی قطعا منتفی است، منتظر گزارش پلیس هستیم

۱۰ آبان ۱۴۰۴، ۱۷:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)
رییس فدراسیون والیبال: برق‌گرفتگی صابر کاظمی قطعا منتفی است، منتظر گزارش پلیس هستیم
100%

میلاد تقوی، رییس فدراسیون والیبال، درباره نتایج آخرین بررسی دلیل حادثه رخ داده برای صابر کاظمی گفت: «موضوع برق گرفتگی منتفی و پارگی یکی از شریان‌های اصلی مغز باعث ایجاد شوک و تصور شده برق گرفتگی است و پس از آن موضوع برق گرفتگی مطرح شده است.»

رییس فدراسیون دراین‌باره توضیح داد: «می‌دانیم که صابر شرایط خیلی سختی دارد و در این موضوع هیچ شکی نیست. امروز هم دکتر جباری، پزشک صابر خیلی شفاف توضیح داد که این عارضه در اثر یک ضایعه مغزی و پاره شدن رگهای مغزی اتفاق افتاده است و هر جایی واقعا ممکن بود این اتفاق بیفتد.»

تقوی ادامه داد: «پارگی شریان جزء شایع‌ترین عارضه‌های مغزی است که در این سنین برای افراد رخ می‌دهد و منطقی است کارهای حقوقی را پیگیری می‌کنیم و منتظر گزارش پلیس هستیم.»

رییس فدراسیون با روشنگری درباره محرومیت کاظمی هم گفت: «عرض بنده این است و بارها هم گفتیم که صابر کاظمی در کمیته انضباطی محروم شد اما در کمیته استیناف مورد بخشش قرار گرفت. حتی جریمه نقدی که برایش در نظر گرفته شد به دلیل حضور در مسئولیت‌های اجتماعی مورد بخشش قرار گرفت و هیچ منعی برای بازی در هیچ جایی نداشت.»