اسرائیل یک سایت تولید سانتریفیوژ و چند سایت تولید سلاح در تهران را هدف حمله هوایی قرار داد

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد سه‌شنبه با هدف تضعیف برنامه تسلیحات هسته‌ای جمهوری اسلامی و صنعت موشکی آن، بیش از ۵۰ هواپیمای جنگنده اسرائیل با هدایت دقیق اطلاعاتی، یک سایت تولید سانتریفیوژ و مجموعه‌ای از اهداف نظامی در منطقه تهران را هدف قرار دادند.

ارتش اسرائیل گفت جمهوری اسلامی از این سایت تولید سانتریفیوژ برای افزایش ظرفیت و سرعت غنی‌سازی اورانیوم جهت ساخت سلاح هسته‌ای استفاده می‌کند.

اسرائیل همچنین در دور جدید حملاتش به تهران چندین سایت تولید سلاح را نیز هدف قرار داده است. از جمله این سایت‌ها، یک کارخانه تولید مواد اولیه و قطعات مورد استفاده در مونتاژ موشک‌های زمین‌به‌زمین است.

ارتش اسرائیل همچنین گفت چند سایت‌ تولید سامانه‌ها و قطعات مربوط به موشک‌های زمین‌به‌هوا را نیز بمباران کرده است.