یک روز پس از خداحافظی از فوتبال؛ طالب ریکانی منصرف شد و به تیم صنعت نفت آبادان برگشت

طالب ریکانی، کاپیتان نفت آبادان که پس از تساوی صنعت نفت برابر آریو اسلامشهر و به‌خاطر شدت ناراحتی از عدم صعود تیمش به لیگ برتر تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفته بود، با انتشار پیامی در اینستاگرام خود از انجام این کار صرف نظر کرد.

ریکانی خطاب به مردم آبادان و هواداران صنعت نفت نوشت: «از شب گذشته که تصمیمم مبنی بر خداحافظی از مستطیل سبز را منتشر کردم، حجم بالای محبت و مهربانی شما آنقدر بالا بود که بار دیگر این ایمان را در من زنده کرد که بهترین مردم دنیا را داریم؛ با همه جانم از تمام شما خوبان قدردانم و این مهر را هیچ زمانی فراموش نمی‌کنم. مجدد و مؤکد دوباره می‌گویم که برای آنکه امید شما را برای صعود تیممان به لیگ برتر نومید کردم با همه قلبم شرمسارم.»

ریکانی در بازی پایانی لیگ آزادگان برابر آریو اسلامشهر، در دقیقه ۹۰ پشت ضربه پنالتی ایستاد و آن را به تیرک دروازه حریف زد و باعث عدم صعود نفت آبادان به لیگ برتر شد.