مقام انتظامی خراسان رضوی از بازداشت «سلطان عینک» خبر داد

جواد حسینی، فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز در استان خراسان رضوی، از بازداشت فردی معروف به «سلطان عینک» خبر داد که متهم به گرداندن شبکه قاچاق و توزیع عینک است.

حسینی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت گفت پلیس آگاهی در «عملیاتی نامحسوس»، انبارهای نگهداری مقادیر قابل توجهی عینک قاچاق، ملزومات مرتبط و واحدهای صنفی فروشنده آن‌ها را شناسایی کرد و «در عملیاتی غافلگیرانه، مهره اصلی شبکه قاچاق و توزیع به هویت معلوم شناسایی و دستگیر شد».

او افزود از این فرد ۱۲۰ هزار عینک قاچاق به ارزش ۵۰ میلیارد تومان کشف و ضبط شده است.

فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز در ادامه اظهارات گفت متهم در تعداد زیادی از صفحات مجازی که با نام خود در آن‌ها فعالیت داشت، با استفاده از «ترفندهای تبلیغاتی و ابزاری نظیر خانم‌های بدحجاب و معرفی خود به‌عنوان سلطان عینک خاورمیانه» درآمد بالایی کسب کرده است.

هم‌زمان با بازداشت این فرد، شماری از صفحات اینستاگرامی هم‌نام او که ویدیوهای تبلیغاتی‌اش را منتشر می‌کردند، مسدود شدند.

شماری از ویدیوهای تبلیغاتی او در برخی سایت‌ها باقی مانده‌اند که تاریخ قدیمی‌ترین آن‌ها مربوط به دست‌کم شش سال پیش است.

فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز همچنین گفت متهم با هم‌دستی سایر شرکای خود، عینک‌های کپی با کیفیت بالا از کشورهای دیگر وارد می‌کرد.

حسینی افزود متهم با «تهیه و تولید جعلی برند تجاری، جعبه و دستمال برند عینک‌های مذکور» آن‌ها را با مبالغ هنگفت و چند برابر بیشتر از قیمت واقعی به مشتریان می‌فروخت.

کارشناسان اقتصادی همواره تاکید کرده‌اند وجود رانت‌های اقتصادی و به‌ویژه تخصیص انحصار واردات کالا به افراد خاص تنها از طریق اتصال و ارتباط با حلقه اول حکومت امکان‌پذیر است.