عباسی در همین رابطه گفت از شامگاه سهشنبه ۹ اردیبهشت تا صبح جمعه ۱۲ اردیبهشت، ۳۵ دانشجو بهدلیل شدت علایم به بیمارستان مراجعه کردند که بهصورت سرپایی درمان و ترخیص شدند.
او بدون اشاره به تعداد کل دانشجویان مسمومشده افزود: «تعداد موارد ابتلا به مسمومیت که به بیمارستان مراجعه نکردند، بیشتر از این تعداد بوده است.»
به گفته عباسی، در پی این رویداد، اقداماتی نظیر «اطلاعرسانی به مراجع ذیربط، بازدید از آشپزخانه و سلف سرویس، صدور هشدار به شرکت پیمانکار غذایی و نمونهگیری گسترده از مواد غذایی» صورت گرفته است.
در روزهای گذشته، ویدیوهایی در رسانههای اجتماعی منتشر شد که نشان میداد دانشجویان در اقدامی اعتراضی، ظروف غذای دریافتی از سلف سرویس را در محوطه دانشگاه روی زمین چیدهاند.
فداحسین مالکی، نماینده زاهدان در مجلس، ۱۴ اردیبهشت در نامهای به محمدمحسن محمدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، خواستار پاسخگویی به اعتراض دانشجویان و رسیدگی فوری به علت بروز این مسمومیت شد.
مالکی با انتقاد از رسیدگی نشدن به اعتراضات بهحق دانشجویان، خطاب به محمدی نوشت: «انتظار میرود شخصا جنابعالی به موضوع ورود کرده و ضمن بررسی همهجانبه و حل و فصل این امر مهم، مراتب را در اسرع وقت به اینجانب گزارش دهید.»
مسمومیت دانشجویان در دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی پیش از این نیز سابقه داشته و در مواردی با اعتراضاتی همراه بوده است.
پیش از این در فروردینماه نیز پیدا شدن یک مارمولک در غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با انتقادات فراوانی روبهرو شده بود.
معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در واکنش به این رویداد اعلام کرد «این اتفاق هیچگونه ارتباطی با دانشگاه کاشان ندارد» و «مسئولیت غذا با پیمانکار است».
در سالهای گذشته دانشجویان معترض در برخی دانشگاههای ایران به دلایل مختلف، از جمله مسمومیت در دانشگاهها و خوابگاهها، دست به تجمع و تحصن زدند.
ایراناینترنشنال بهمن ۱۴۰۳ گزارش داد در شش ماهه سال تحصیلی گذشته دستکم ۳۰۰ دانشجو در پی مسمومیت در دانشگاههای مختلف به بیمارستان منتقل یا سرپایی درمان شدهاند.