مخالفت علم‌الهدی با حضور زنان در استادیوم؛ ابهام در برگزاری بازی ایران - کره شمالی در مشهد

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال درباره برگزاری دیدار تیم ملی ایران و کره شمالی در مشهد در جمع خبرنگاران گفت: «دو روز دیگر به مشهد می‌رویم تا در جلسه شورای تأمین برای برگزاری بازی ایران و کره‌شمالی را شرکت کنیم و ببینیم آیا امکان برگزاری بازی وجود دارد یا نه.»

مهدی تاج در ادامه گفت: «قبلا اعلام کردیم بازی در مشهد برگزار می‌شود و سرمربی تیم ملی نیز به لحاظ معنوی می‌خواست بازی در این شهر برگزار شود ولی باید شرایط برگزاری بازی در شورای تامین رصد شود.»

پیشتر مسابقه آخر تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ که قرار بود با حضور تماشاگران زن در مشهد برگزار شود، به دلیل مخالفت احمد علم‌الهدی، نماینده علی خامنه‌ای در خراسان، به برخورد خشونت آمیز پلیس با زنان منجر شد.

پلیس با باتوم و اسپری فلفل، با زنانی که منتظر ورود به استادیوم بودند، برخورد کرد و مانع حضور آنها در ورزشگاه و تماشای مسابقه فوتبال شد.

هفته گذشته تورنمنت دوومیدانی مشهد بدون حضور ورزشکاران زن در ورزشگاه «امام رضا» برگزار شد. همچنین همشهری آنلاین گزارش داده که همچون مسابقات فوتبال، درهای استادیوم به روی تماشاگران زن بسته بوده است.