• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

عضو فدراسیون فوتبال: آمریکا فقط می‌تواند هواداران را از جام‌جهانی محروم کند نه تیم‌ملی

۸ فروردین ۱۴۰۴، ۰۸:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

یک مسئول فدراسیون فوتبال درباره احتمال جلوگیری دولت ترامپ از حضور تیم ملی در جام جهانی، نوشت: «بر اساس پروتکل‌ها، هیچ میزبانی نمی‌تواند تیم‌ملی راه یافته به مسابقات را از حضور در جام جهانی محروم کند‌. اما می‌تواند از حضور تماشاگران جلوگیری کند که این هم ربطی به تیم ملی ندارد.»

علی دهقانی، مسئول مسابقات بین‌المللی فدراسیون فوتبال که این یادداشت را در کانال تلگرامی خود در پاسخ به گزارش روزنامه گاردین درباره احتمال جلوگیری دولت ترامپ از حضور هواداران و بازیکنان تیم ملی در آمریکا، منتشر کرده، در توضیح بیشتر نوشته است: «تنها تعلیق فیفا می‌تواند کشوری را از حضور در جام جهانی حذف کند. مانند آنچه که برای آفریقای جنوبی در ۱۹۷۰، یوگسلاوی در ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ همچنین روسیه در ۲۰۲۲ رخ داد. این کشورها توسط فیفا تعلیق و طبیعتا از حضور در جام جهانی محروم شدند.»

او همچنین نوشته: «اما کشور میزبان جام جهانی بر اساس قوانین و مقررات داخلی خود می‌تواند از حضور برخی تماشاگران در کشورش جلوگیری کرده و برای ایشان ویزا صادر نکند‌ که این مهم ربطی به تیم ملی آن کشور ندارد.»

روز گذشته نشریه گاردین در گزارشی با اشاره به روابط فعلی ایران با آمریکا نوشت که ایالات متحده به عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۲۶ «می‌تواند سفر هواداران و حتی شاید بازیکنان و کادر فنی تیم ملی ایران به آن کشور برای حضور در مسابقات را دشوار، اگر نگوییم غیرممکن، سازد.»

گاردین به یادداشتی از دولت آمریکا که به تازگی رویترز منتشر کرده، اشاره کرده است که با استناد به آن «ایران در میان ۴۱ کشوری قرار گرفته که طبق دولت دونالد ترامپ ممکن است با ممنوعیت‌های جزئی یا کامل ورود به ایالات متحده مواجه شوند. ایران به‌طور خاص در میان گروهی از ۱۰ کشور قرار دارد، از جمله افغانستان، سوریه، کوبا و کره شمالی، که قرار است مشمول تعلیق کامل صدور ویزا شوند.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۴

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۵
تحلیل

شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

انتخاب سردبیر

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • اسرائیل شکست دیپلماسی با تهران را قطعی می‌داند؛ ترامپ ناچار به تشدید حملات خواهد شد

    اسرائیل شکست دیپلماسی با تهران را قطعی می‌داند؛ ترامپ ناچار به تشدید حملات خواهد شد

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج