• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر خارجه لبنان: اسرائیل خواهان ادامه نبرد با حزب‌الله است

۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)
عبدالله بوحبیب، وزیر امور خارجه لبنان
عبدالله بوحبیب، وزیر امور خارجه لبنان

عبدالله بوحبیب، وزیر امور خارجه لبنان اعلام کرد صرف‌نظر از نتیجه مذاکرات آتش‌بس در غزه، اسرائیل خواهان ادامه نبرد با حزب‌الله است.

او در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره که روز شنبه ۱۷ شهریور منتشر شد، گفت: «اسرائیل از طریق واسطه‌ها پیامی برای ما ارسال و به صراحت اعلام کرد که آن‌ها علاقه‌ای به آتش‌بس در لبنان ندارند، حتی اگر در غزه آتش‌بس برقرار شود.»

بوحبیب افزود اسرائیل «مصمم است» به جنگ در مرزهای شمالی خود ادامه دهد.

اعضای حماس ۱۵ مهر سال گذشته (هفتم اکتبر) با حمله به جنوب اسرائیل حدود هزار و ۲۰۰ نفر را کُشتند و بیش از ۲۵۰ تن را به گروگان گرفتند.

اسرائیل در واکنش به این تهاجم، عملیات نظامی گسترده‌ای را در نوار غزه آغاز کرد. در سوی دیگر، گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی، از جمله حزب‌الله لبنان و حوثی‌های یمن، در حمایت از حماس وارد این مناقشه شدند و درگیری‌های شدید و مرگبار در طول ۱۱ ماه گذشته، منطقه را به بی‌ثباتی کشانده است.

وب‌سایت خبری تایمز اسرائیل روز ۱۷ شهریور نوشت حملات حزب‌الله تاکنون منجر به کشته شدن ۲۰ سرباز و ۲۶ غیرنظامی اسرائیلی شده است.

حزب‌الله نیز کشته شدن ۴۳۳ عضو خود را در درگیری‌های ۱۱ ماه اخیر با ارتش اسرائیل تایید کرده است. اکثر این افراد در لبنان و تعدادی از آن‌ها در سوریه بر اثر حملات اسرائیل جان خود را از دست دادند.

مقام‌های ارشد اسرائیل بارها تاکید کرده‌اند پس از رخداد هفتم اکتبر، دیگر حضور حزب‌الله را در نزدیکی مرزهای خود نخواهند پذیرفت.

آن‌ها هشدار داده‌اند در صورتی که راه‌حلی دیپلماتیک برای این موضوع یافت نشود، اسرائیل گزینه نظامی را علیه حزب‌الله در دستور کار قرار خواهد داد.

100%
اصابت یکی از پرتابه‌های حزب‌الله به جاده‌ای در شمال اسرائیل، ۱۴ شهریور

در مرز لبنان و اسرائیل، آتش‌باری متقابل میان حزب‌الله و ارتش اسرائیل همچنان ادامه دارد.

تایمز اسرائیل نوشت آژیر هشدار حملات راکتی و پهپادی شامگاه ۱۷ شهریور در تعدادی از شهرهای شمال این کشور به صدا درآمد.

بر اساس این گزارش، پنج راکت که از جنوب لبنان به سوی شهر صفد شلیک شده بودند، در مناطق خالی از سکنه فرود آمدند.

ارتش اسرائیل نیز اعلام کرد به زیرساخت‌های حزب‌الله در منطقه قبریخا در جنوب لبنان حمله کرده است.

هرزی هالوی، رییس ستاد کل ارتش اسرائیل روز ۱۶ شهریور در جریان بازدید از بلندی‌های جولان گفت ارتش اسرائیل «به‌شدت بر مبارزه با حزب‌الله متمرکز است».

او افزود نیروهای اسرائیلی در اقدامی پیش‌دستانه بسیاری از قابلیت‌های نظامی حزب‌الله را در داخل خاک لبنان هدف قرار می‌دهند.

تنش‌ها در منطقه در هفته‌های اخیر و به‌ویژه پس از کشته شدن فواد شکر، فرمانده ارشد حزب‌الله در بیروت و اسماعیل هنیه، رهبر حماس در تهران بالا گرفته است.

ریچارد مور، رییس سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا، موسوم به ام‌آی۶، روز ۱۷ شهریور گفت همچنان انتظار می‌رود جمهوری اسلامی در واکنش به ترور هنیه، به اقدام تلافی‌جویانه دست بزند.

مور تاکید کرد: «ما نمی‌توانیم از فعالیت‌هایی که ایرانی‌ها ممکن است در تلاش برای انجام آن‌ها باشند، غافل شویم.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست
۱

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست

۲

عراق یک فرمانده نظامی را پس از حمله پهپادی به خط لوله عربستان سعودی برکنار کرد

۳

درگیری مسلحانه در سراوان چندین کشته بر جای گذاشت

۴

خط لوله نفت شرق-غرب در عربستان سعودی پس از چند حمله تعطیل و از مدار خارج شد

۵

اسناد تازه سیا هشدارهای پیش از حملات ۱۱ سپتامبر را آشکار کرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

  • پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

    پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

  • پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

    پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

  • سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

    سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

  • پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟

    پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟