• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پاکستان استفاده از وی‌پی‌ان را با هدف جلوگیری از دسترسی به ایکس محدود می‌کند

۱۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

پاکستان در تلاش است تا با اعمال محدودیت بر خدمات وی‌پی‌ان‌های فعال در این کشور از دور زدن فیلترینگ شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) توسط کاربران جلوگیری کند.

حفیظ الرحمان، رییس سازمان تنظیم مقررات مخابراتی پاکستان اعلام کرد این نهاد قصد دارد با پالایش خدمات وی‌پی‌ان‌ها، تنها به فیلترشکن‌هایی که با مقررات دولتی مطابقت دارند اجازه فعالیت دهد.

گزارش روزنامه اکسپرس تریبون نشان می‌دهد پس از آنکه دولت پاکستان در ماه فوریه دسترسی به شبکه اجتماعی ایکس را به دلایل امنیتی مسدود کرد، استفاده از این پلتفرم ۷۰ درصد کاهش یافت. با این حال بسیاری از شهروندان این کشور از طریق ابزارهای دور زدن فیلترینگ کماکان به انتشار اطلاعات در این شبکه اجتماعی می‌پردازند.

از طرف دیگر، ایکس با وجود ممنوعیت همچنان برای انتشار اطلاعیه‌های رسمی مورد استفاده دولت پاکستان قرار می‌گیرد.

مقام‌های پاکستانی با اشاره به شیوه تعامل پلتفرم تحت مالکیت ایلان ماسک در زمینه حذف مطالب از کم‌توجهی شبکه اجتماعی ایکس به پاک‌سازی محتوا انتقاد کرده‌اند.

به گفته سازمان تنظیم مقررات مخابراتی پاکستان، در سه ماه گذشته تنها ۷ درصد از شکایات رسمی این کشور توسط ایکس بررسی شده است.

این کشور به دلیل محدودیت‌هایی که در ماه‌های گذشته در زمینه دسترسی به اینترنت اعمال کرده مورد انتقاد گسترده نهادهای مدنی قرار گرفته است. مقام‌های دولتی اما در توجیه این مساله می‌گویند اقدام‌های آن‌ها راه‌کاری برای جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست است.

این در حالی است که گروه‌های حقوق بشری با رد این ادعا، پاکستان را به تلاش برای کنترل جریان آزاد اطلاعات متهم کرده‌اند.

پاکستان سابقه تیره‌ای در زمینه قطع اینترنت دارد. علاوه بر این، گزارش‌های مختلف نشان می‌دهد مقام‌های قضایی به شکلی فعالانه با کاربران منتقد دولت یا ارتش برخورد می‌کنند. گزارش بلومبرگ در این زمینه حاکی از آن است که دولت شهباز شریف بسیاری از شهروندان این کشور را به اتهاماتی از جمله نفرت‌پراکنی اینترنتی علیه ارتش بازداشت کرده است.

آمارها نشان می‌دهد بیش از ۵۷ درصد از جمعیت ۲۳۵ میلیون نفری پاکستان به اینترنت دسترسی دارند.

این کشور در راستای کنترل هرچه بیشتر فضای آنلاین در حال توسعه یک پلتفرم پیام‌رسان دولتی با نام «بیپ پاکستان» (Beep Pakistan) است تا احتمالا از آن به‌عنوان جایگزینی برای واتس‌اپ رونمایی کند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

دانیال کریمی، پدر دادخواه و آیدا حیدری، نامزد یک معترض جان‌باخته، به زندگی خود پایان دادند
۱

دانیال کریمی، پدر دادخواه و آیدا حیدری، نامزد یک معترض جان‌باخته، به زندگی خود پایان دادند

۲

ایران؛ جایی که تخم‌مرغ سرمایه مطمئن‌تری از پول نقد است

۳
روایت شما

استقرار گسترده نیروهای سرکوبگر در شهرها هم‌زمان با افزایش قیمت بنزین

۴

تغییر نوع سرقت در ایران؛ از گوشت‌قاپی تا سرقت مسلحانه برنج

۵

احتمال تداوم بحران برق در زمستان؛ وزارت نیرو زمان پایان خاموشی‌ها را اعلام نکرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • ۲ سند محرمانه از فساد در فروش نفت؛ محمدجواد باوند و شبکه تازه تراستی‌ها در فروش نفت تحریمی
    اختصاصی

    ۲ سند محرمانه از فساد در فروش نفت؛ محمدجواد باوند و شبکه تازه تراستی‌ها در فروش نفت تحریمی

  • شهیار قنبری؛ بهای سنگین نیم‌قرن ترانه‌سرایی دور از وطن
    تحلیل

    شهیار قنبری؛ بهای سنگین نیم‌قرن ترانه‌سرایی دور از وطن

  • وقتی آینده دیگر قابل تصور نیست؛ رنج، ناامیدی و عوامل مرتبط با خودکشی
    تحلیل

    وقتی آینده دیگر قابل تصور نیست؛ رنج، ناامیدی و عوامل مرتبط با خودکشی

  • آمریکا ۳۵ شرکت و یک فرد را در ارتباط با صنعت هوانوردی ایران تحریم کرد

    آمریکا ۳۵ شرکت و یک فرد را در ارتباط با صنعت هوانوردی ایران تحریم کرد

  • ابهام در نحوه قتل حکومتی عرفان میرزایی، شهروند معترض، در زندان دستگرد اصفهان

    ابهام در نحوه قتل حکومتی عرفان میرزایی، شهروند معترض، در زندان دستگرد اصفهان