• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

واکنش محتاطانه کرملین به اظهارات زلنسکی درباره حضور روسیه در نشست آتی صلح اوکراین

۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

پس از آنکه ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، از موافقت خود با حضور روسیه در نشست آتی درباره برقراری صلح در اوکراین خبر داد، کرملین به این اظهارات واکنش محتاطانه‌ای نشان داد.

دمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه روز سه‌شنبه ۲۶ تیر به شبکه زوزدا در روسیه گفت: «اولین اجلاس صلح اصلا یک اجلاس صلح نبود، بنابراین، بدیهی است که ابتدا باید دانست منظور او (زلنسکی) از آن چیست.»

در اواسط ماه ژوئن کنفرانسی در سوئیس درباره راه‌های دیپلماتیک رسیدن به یک توافق صلح در اوکراین با حضور ده‌ها تن از رهبران جهان و بدون حضور روسیه برگزار شد.

اما ولودیمیر زلنسکی رییس‌جمهوری اوکراین روز دوشنبه اطمینان داد که طرفدار حضور مسکو در نشست مشابه آینده است.

زلنسکی گفت که می‌خواهد در ماه نوامبر، زمانی که انتخابات ریاست‌جمهوری در ایالات متحده برگزار می‌شود، «طرحی» برای «صلح عادلانه» در اوکراین ارائه کند.

پس از گذشت تقریبا دو سال و نیم از آغاز تهاجم روسیه به اوکراین، که باعث کشته شدن هزاران نفر شده، تلاش‌های گسترده برای پایان دادن به این درگیری هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

زلنسکی همچنین گفت که مایل است «نمایندگان روسیه» در اجلاس بعدی برای صلح در اوکراین که تاریخ آن هنوز مشخص نیست، شرکت کنند.

روسیه اکنون تقریبا بیست درصد از خاک اوکراین را اشغال کرده است و چشم‌انداز آتش‌بس در این جنگ وجود ندارد.

با این حال، این اولین بار از زمان شکست مذاکرات صلح است که زلنسکی ایده گفت‌وگو با مسکو را بدون پیش‌شرط خروج روسیه از خاک اوکراین مطرح می‌کند.

رییس‌جمهوری اوکراین به توقف خصومت ها اشاره نکرد، بلکه از ایجاد «طرحی» در سه حوزه سخن گفت: امنیت انرژی اوکراین که زیرساخت‌های آن در بمباران‌های روسیه ویران شده، کشتیرانی آزاد در دریای سیاه که موضوعی کلیدی برای صادرات غلات اوکراین است و همچنین تبادل زندانیان.

در جبهه جنگ، هنوز هیچ پیشرفت قاطعی در هیچ یک از جبهه‌ها دیده نمی‌شود.

ارتش روسیه که با تعداد بیشتری نیرو و با قدرت آتش بیشتر در حال جنگ است، به آرامی در شرق اوکراین پیشرفت می‌کند.

پیشتر ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه، هفته گذشته در دیدار با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان با تکرار ادعای مالکیت روسیه بر چهار منطقه اوکراین، تنها راه تحقق صلح را واگذاری این مناطق از سوی اوکراین عنوان کرد.

پوتین روز جمعه ۱۵ تیر در حالی در دیدار با نخست‌وزیر مجارستان بر این ادعای خود تاکید کرد که پیشتر و در سپتامبر سال ۲۰۲۲ به طور رسمی سند انضمام دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا به خاک روسیه را امضا کرده است.

دیدار نخست‌وزیر مجارستان با رئیس‌جمهوری روسیه که در کاخ کرملین انجام شد در حالی صورت گرفت که مجارستان در حال حاضر ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را برعهده دارد.

روز سه‌شنبه، حدود بیست کشور عضو اتحادیه اروپا به بوداپست هشدار دادند که حمایت از اوکراین باید در اولویت اتحادیه اروپا باقی بماند.

برخی از اعضای اتحادیه اروپا «خشم» و «ناامیدی» خود را از سفر اوربان به مسکو ابراز کرده‌اند و گزارش‌ها حاکی است که پارلمان اروپا قطعنامه‌ای را در محکومیت این سفر منتشر خواهد کرد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست
۱

آمریکا تصاویر ماهواره‌ای چین را به حمله مرگبار جمهوری اسلامی در اردن مرتبط دانست

۲

عراق یک فرمانده نظامی را پس از حمله پهپادی به خط لوله عربستان سعودی برکنار کرد

۳

درگیری مسلحانه در سراوان چندین کشته بر جای گذاشت

۴

خط لوله نفت شرق-غرب در عربستان سعودی پس از چند حمله تعطیل و از مدار خارج شد

۵

اسناد تازه سیا هشدارهای پیش از حملات ۱۱ سپتامبر را آشکار کرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

    پیشروی حوثی‌ها هزاران یمنی را آواره کرد و نگرانی از بازگشت فاجعه انسانی را افزایش داد

  • پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

    پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

  • سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

    سیاست‌های تحریمی، شعبه بانک سپه در آلمان را با تنها ۱۱ سپرده‌گذار ورشکست کرد

  • پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟

    پالایشگاه‌ها چه چیزی به‌عنوان بنزین و گازوئیل در ۵ ماه نخست سال تولید کردند؟

  • آنتروپیک: تهران از محصولات ما برای حمله به کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا استفاده کرد

    آنتروپیک: تهران از محصولات ما برای حمله به کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا استفاده کرد