• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

«جوانی کردم، عفو کنید»؛ علیرضا بیرانوند از هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد

۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان پرسپولیس چند هفته پس از فسخ یک‌طرفه قرارداد و شایعاتی درباره بازگشت به پرسپولیس، در یک پست اینستاگرامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد: «افتخار بزرگی نصیبم شد که عضوی کوچک از خانواده بزرگ پرسپولیس شوم و به خاطر این نعمت بزرگ همیشه شکرگزار خواهم بود.»

او در ادامه از هواداران پرسپولیس طلب بخشش کرده است: «در این سال‌ها از سر سادگی و‌ جوانی گاهی رفتارهایی داشتم که ناخودآگاه دل شما هواداران عزیز را رنجاندم، امیدارم به لطف روزهای خوبی که با هم داشتیم عفو‌‌ کنید. خدانگهدار.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

اختلال مجدد در شبکه بانکی کشور؛ ارائه خدمات در ۸ بانک متوقف شد
۱

اختلال مجدد در شبکه بانکی کشور؛ ارائه خدمات در ۸ بانک متوقف شد

۲

تمجید شکیرا از مسی: برای خیلی‌ها الگویی، به درخشیدن ادامه بده!

۳

نیمه دوم بازی فرانسه-عراق به‌دلیل شرایط جوی دست‌کم ۶۰ دقیقه به تاخیر افتاد

۴

مصر ۳-۱ نیوزیلند؛ کامبک مصر با درخشش صلاح کامل شد

۵

بازتاب جهانی برافراشتن پرچم شیروخورشید؛ ورزشگاه لس‌آنجلس صحنه اعتراض علیه حکومت

انتخاب سردبیر

  • خشخاش برای معاش؛ روایت یک تغییر در اقتصاد روستا
    اختصاصی

    خشخاش برای معاش؛ روایت یک تغییر در اقتصاد روستا

  • نان در کمتر از یک سال تا ۱۰۰ درصد گران شد

    نان در کمتر از یک سال تا ۱۰۰ درصد گران شد

  • از معافیت نفتی تا لبنان؛ چرا مذاکرات تهران و واشینگتن، اسرائیل را نگران کرده است؟
    تحلیل

    از معافیت نفتی تا لبنان؛ چرا مذاکرات تهران و واشینگتن، اسرائیل را نگران کرده است؟

  • روان‌شناسی رابطه جامعه با نمادهای ملی در بحران‌های سیاسی و اجتماعی
    تحلیل

    روان‌شناسی رابطه جامعه با نمادهای ملی در بحران‌های سیاسی و اجتماعی

  • بررسی عملکرد ماهانه غول‌های صنعت؛ پایان جنگ نظامی و نشانه‌های سقوط صنعتی در ایران

    بررسی عملکرد ماهانه غول‌های صنعت؛ پایان جنگ نظامی و نشانه‌های سقوط صنعتی در ایران

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

خدانگهدار آقای دی‌ماریا

۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۰۵:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)
خدانگهدار آقای دی‌ماریا
100%

آنخل دی‌ماریا، یکی از ستاره‌های دو دهه اخیر فوتبال آرژانتین و جهان در اواخر فینال کوپا آمریکا برابر کلمبیا، تعویض شد و از تیم ملی فوتبال آرژانتین خداحافظی کرد.

او در ۶ قهرمانی برای آرژانتین مشارکت داشته است؛

  • قهرمان جام جهانی جوانان ۲۰۰۷
  • مدال طلای المپیک ۲۰۰۸
  • قهرمان کوپا آمریکا ۲۰۲۱
  • قهرمان فینالیسیما ۲۰۲۲
  • قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲
  • قهرمان کوپا آمریکا ۲۰۲۴ورزش

آرژانتین ۱-۰ کلمبیا؛ مسی و آرژانتین با قهرمانی در کوپاآمریکا، دست‌نیافتنی شدند

۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۰۵:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)
آرژانتین ۱-۰ کلمبیا؛ مسی و آرژانتین با قهرمانی در کوپاآمریکا، دست‌نیافتنی شدند
100%

تیم ملی فوتبال آرژانتین، در فینال کوپاآمریکا، کلمبیا را با تک گل لائوتارو مارتینز در دقیقه ۱۱۲ شکست داد و برای دومین دوره پیاپی، قهرمان شد.

لیونل مسی،‌ اسطوره فوتبال آرژانتین، با وجود تعویض به دلیل مصدومیت شدید در این بازی، اما با سه قهرمانی پی در پی در جام جهانی و کوپاآمریکا دست‌نیافتنی شد.

آرژانتین با این قهرمانی، پرافتخارترین تیم کوپا آمریکا با ۱۶ قهرمانی شد. همچنین آرژانتین اکنون پر افتخار ترین تیم ملی جهان با ۲۳ قهرمانی است.

فینال کوپاآمریکا میان آرژانتین و کلمبیا،‌ حواشی بسیاری داشت؛ هجوم تماشاگران به استادیوم هاردراک در فلوریدا، ورود بدون بلیت ۲۰ هزار نفر، مصدومیت ۴۰ نفر در پی درگیری با پلیس و در آخر تاخیر ۸۰ دقیقه‌ای بازی.

بهترین‌های کوپا آمریکا ۲۰۲۴

دستکش طلا: امیلیانو مارتینز
بهترین گلزن: لائوتارو مارتینز
بهترین بازیکن: خامس رودریگز

شکیرا، خواننده معروف کلمبیایی و ‌‌همسر سابق ژرارد پیکه، بین دو نیمه دیدار فینال کوپاآمریکا میان آرژانتین و کلمبیا در هاردراک استادیوم میامی آمریکا، اجرای ویژه‌ای داشت.

به دلیل این اجرا، وقت استراحت بین دو‌نیمه به ۲۵ دقیقه افزایش یافته بود.

یکشنبه فینال ویمبلدون و یورو۲۰۲۴؛ پیش‌بینی مرد شماره‌ سه تنیس جهان از روز خوب اسپانیایی‌ها

۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)
یکشنبه فینال ویمبلدون و یورو۲۰۲۴؛ پیش‌بینی مرد شماره‌ سه تنیس جهان از روز خوب اسپانیایی‌ها
100%

کارلوس آلکاراز، مرد شماره سه تنیس جهان پس از رسیدن به فینال ویمبلدون، با اشاره به برگزاری فینال یورو ۲۰۲۴ میان اسپانیا و انگلیس و همچنین فینال ویمبلدون در روز یکشنبه گفت: «این روز خوبی برای مردم اسپانیا خواهد بود!» پیش‌بینی شیطنت‌آمیز آلکاراز، موجب شد تماشاگران او را هو کنند.

او بلافاصله توضیح داد و با خنده اضافه کرد: «من نگفتم اسپانیا برنده می‌شود. من فقط گفتم که روز خاصی خواهد بود.»

این اتفاق بعد از پیروزی آلکاراز در برابر فرانسیس تیافو در یک مسابقه نفس‌گیر رخ داد. آلکاراز توانست در یک مسابقه پنج سته تیافو را شکست دهد و به مرحله بعدی صعود کند.

فینال ویمبلدون روز یکشنبه میان نواک جوکوویچ و کارلوس آلکاراز برگزار خواهد شد.

دروازه‌بان تیم ملی بدون تیم؛ بیرانوند با پرسپولیس فسخ کرد، با تراکتور به توافق نرسید

۱۸ تیر ۱۴۰۳، ۰۹:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)
دروازه‌بان تیم ملی بدون تیم؛ بیرانوند با پرسپولیس فسخ کرد، با تراکتور به توافق نرسید
100%

روزنامه شرق در گزارشی درباره وضعیت آینده علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان شماره یک تیم ملی نوشت: «بیرانوند بعد از اینکه ویدئویی جنجالی علیه عملکرد مدیران پرسپولیس منتشر کرد و با تراکتوری‌ها به توافق نرسید، درخواست بازگشت به پرسپولیس را هم مطرح کرده که با درخواست او موافقت نشده است.»

روز گذشته خبر رسید که مدیران پرسپولیس به گاریدو، سرمربی جدید تیم گفته‌اند روی بیرانوند حساب نکند. این روزنامه دراین‌باره نوشته است: «گفته می‌شود سرخ‌پوشان پایتخت به دنبال جذب جانشین بیرانوند هستند. با این اوصاف، علیرضا بیرانوند در قامت یکی از جنجالی‌ترین بازیکنان فوتبال ایران حالا شرایط ویژه‌ای در بازار تابستانه دارد و نه‌تنها با تراکتوری‌ها به توافق نرسیده، بلکه این موضوع باعث شده تا تیم آینده او کاملا نامشخص باشد.»

به نوشته شرق، احتمال محرومیت بیرانوند به دلیل فسخ یک‌طرفه قراردادش هم وجود دارد: «دروازه‌بان شماره یک تیم ملی باید پاسخ‌گوی شکایت پرسپولیس هم باشد و از اقدام جنجالی و فسخ یک‌طرفه قراردادش دفاع کند. او مدعی آن است که فسخ انجام‌شده قانونی بوده است. در حالی این ادعا از سوی بیرانوند مطرح است که در صورت ناتوانی در اثبات این مسئله، احتمال محرومیت چهار تا شش‌ماهه دروازه‌بان شماره یک تیم ملی دور از ذهن نیست.»

ادبیات دبیر درباره المپیک: مردم بدانند خم رنگرزی که نیست، یک طلا بگیریم، کافی است

۱۱ تیر ۱۴۰۳، ۰۹:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)
ادبیات دبیر درباره المپیک: مردم بدانند خم رنگرزی که نیست، یک طلا بگیریم، کافی است
100%

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی درحاشیه حضور وزیر ورزش در اردوی تیم‌های ملی کشتی گفت: «کار ما در المپیک سخت است. این نیست که فکر کنیم به ما به راحتی طلا می‌دهند. اگر یک طلا در المپیک پاریس بگیریم، بردیم و کلاهمان را بالا می‌اندازیم. استرسی نداریم اما مردم بدانند خم رنگرزی نیست.»

به گزارش ایسنا؛ دبیر درباره شرایط حسن یزدانی گفت: «او کتفش را از ۳ جا عمل جراحی کرد. فکر نکنیم مدال طلا برای او آماده است. اینطور نیست و واقعا کار سختی داریم. فکر نکنیم میرزازاده چون پارسال در جهانی طلا گرفت امسال هم در المپیک طلا می گیرد.»

دبیر گفت: «مردم بار روی دوش یزدانی، میرزازاده یا بقیه نگذارند. دیدیم سعید اسماعیلی در یک ثانیه چطور در مجارستان به کشتی‌گیر کوبا باخت. توقع باید پایین بیاید تا باری روی دوش بچه ها نباشد.»