• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر ترابری اسرائیل رسما نقش این کشور را در حمله به پایگاه شکاری اصفهان تایید کرد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۲:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

میری رِگِو، وزیر ترابری و عضو کابینه امنیتی اسرائیل اعلام کرد این کشور پشت حمله اخیر به پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان بوده است. این برای اولین بار است که یک مقام اسرائیلی به صورت رسمی دست داشتن این کشور را در حمله به پایگاه هوایی اصفهان مورد تایید قرار می‌دهد.

رِگِو شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در گفت‌وگو با کانال ۱۴ اسرائیل گفت عملیات این کشور در اصفهان در واکنش به حمله موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به خاک اسرائیل صورت گرفت.

او افزود: «ما با پاسخ خود پیامی ارسال کردیم که از سوی ایران دریافت شد و دنیا فهمید که اسرائیل احمق نیست.»

افزایش تنش‌ها میان جمهوری اسلامی و اسرائیل در هفته‌های اخیر به نگرانی‌ها در خصوص شعله‌ورتر شدن آتش‌ درگیری‌ها در خاورمیانه دامن زده است.

به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، از زمان آغاز جنگ غزه ۱۸ عضو سپاه پاسداران در سوریه در حملات منتسب به اسرائیل جان باختند.

در آخرین مورد از این حملات، اسرائیل روز ۱۳ فروردین به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق حمله کرد که در جریان آن، هفت عضو سپاه پاسداران، از جمله محمدرضا زاهدی، فرمانده نیروی قدس سپاه در سوریه و لبنان، و محمدهادی حاجی ‌رحیمی، معاون او کشته شدند.

در واکنش به این رویداد، جمهوری اسلامی شامگاه ۲۵ فروردین با بیش از ۳۰۰ موشک کروز، موشک بالستیک و پهپاد به اسرائیل حمله کرد. این اولین حمله مستقیم حکومت ایران به خاک اسرائیل بود.

اسرائیل نیز در پاسخ به عملیات نظامی جمهوری اسلامی، بامداد ۳۱ فروردین پایگاه هوایی هشتم شکاری اصفهان را هدف قرار داد.

بررسی تصاویر ماهواره‌ای از سوی ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد بر اثر حمله اسرائیل، یک بخش کلیدی از سیستم پدافندی اس-۳۰۰ مستقر در پایگاه شکاری اصفهان نابود شده است.

وزیر ترابری اسرائیل در ادامه مصاحبه خود به هم‌زمانی عملیات این کشور علیه شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه و افزایش تنش‌ها با تهران اشاره کرد و گفت: «ما در خصوص [حمله به] رفح تردید داشتیم؛ ارتش ما در خان‌یونس بود و سپس با ایران مواجه شدیم ... توانستیم با استفاده از فن‌آوری اسرائیلی و تصمیماتی که گرفتیم، پرتابه‌هایی را که برای اولین بار از ایران به سوی اسرائیل شلیک می‌شد، رهگیری کنیم.»

به گفته ارتش اسرائیل، ۹۹ درصد از موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی در حمله ۲۵ فروردین، از سوی سامانه‌های دفاعی اسرائیل و متحدان آن ساقط شدند.

هفته‌نامه اکونومیست روز ۲۶ فروردین در گزارشی حمله حکومت ایران به اسرائیل را یک شکست نظامی خواند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است
۱

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است

۲

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است

۳

امارات بار دیگر ورود شناورهای ایرانی را به بنادر خود ممنوع کرد

۴

پس از جنجال استعفا، دفتر مجتبی خامنه‌ای واکنش او به «نامه» پزشکیان را تکذیب کرد

۵

ام‌اس ناو: توافق احتمالی با عمان کنترل تهران بر تنگه هرمز را افزایش می‌دهد

انتخاب سردبیر

  • کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند

    کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند

  • نشریه پیام ما: صنعت گردشگری ایران عملا به تعطیلی کشیده شده است

    نشریه پیام ما: صنعت گردشگری ایران عملا به تعطیلی کشیده شده است

  • واشینگتن‌پست: ترامپ از هگست درباره کاهش شدید ذخایر موشکی توضیح خواست

    واشینگتن‌پست: ترامپ از هگست درباره کاهش شدید ذخایر موشکی توضیح خواست

  • تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

    تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

  • دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

    دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند