• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

واکنش‌ها به اظهارات علیرضا دبیر: در دنیای دبیرها، رسول خادم باشیم

۲۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی، روز دوشنبه ۲۰ فروردین در یک برنامه زنده تلویزیونی بار دیگر اختلاف خود را با رسول خادم نمایان کرد. بهانه این بار او برای حمله به چهره محبوب ورزش ایران، اعطای لقب «جهان پهلوان» به رسول خادم از سوی رسانه‌ها و مردم بود.

علیرضا دبیر در دو سال گذشته به‌دلیل موضع‌گیری‌های سیاسی خود علیه خیزش انقلابی مردم ایران و کنایه‌هایش به رسول خادم و سایر همراهان جنبش «زن، زندگی، آزادی»، مورد انتقاد عموم مردم و برخی رسانه‌ها قرار گرفته است.

او آخرین بار پس از مسابقات جهانی کشتی در بلگراد در واکنش به انتقادات جامعه کشتی و مردم به نتایج کشتی‌گیران آزاد و فرنگی در این مسابقات، با حمله به فدراسیون رسول خادم گفته بود: «یادتان نرود چه تیمی را به ما داده بودید. تیم نهم و یازدهم دنیا را به ما دادند و با دلار هفت هزار تومانی فرار کردند، ما با دلار ۵۰ هزارتومانی تیم اعزام می‌کنیم.»

دبیر در آخرین حمله مستقیم به خادم، اواخر فروردین ماه سال گذشته به خبرگزاری ایرنا گفته بود: «کسانی که علیه کشتی ایران تبلیغ می‌کنند دو گروه بیش نیستند؛ یک سری آدم مریض در بیرون نشستند و علیه ما تبلیغ می‌کنند و آدم‌های داخلی آنها نیز در شایعات می‌دمند. آنها دو جریان هستند. جریان اول ضد انقلاب است و جریان دوم جهان پهلوان فضای مجازی که کاملا با هم در ارتباط هستند. من وقت گذاشتم کار کردم و بچه‌های فدراسیون نیز پای کار بودند. خیلی راحت می‌شود در جمهوری اسلامی کار کرد.»

مقایسه رسول خادم با علیرضا دبیر نه‌ تنها در بین مردم و به واسطه سوگیری‌های اجتماعی و سیاسی آنها، بلکه از لحاظ فنی هم در بین اهالی کشتی صورت گرفته است.

ابراهیم جوادی، قهرمان چهار دوره مسابقات جهانی و دارنده مدال برنز المپیک و دو طلای بازی‌های آسیایی، در انتقاد از رفتار دبیر با یک خبرنگار و نیز نماز خواندن او مقابل دوربین‌ها در جلسه با وزیر، گفته بود: «رسول خادم هفت سال سرمربی تیم ملی و حدود شش سال رییس فدراسیون بود. آن زمان که از او انتقاد می‌شد یک بار ندیدیم کوچک‌ترین حرف یا برخورد بدی داشته باشد.»

او گفت: «خادم از زمانی که از کشتی استعفا کرد در بیابان‌های بلوچستان کمک‌رسانی می‌کند. تختی هم به این خاطر تختی شد که هم منش و اخلاق پهلوانی داشت و هم کارهای بزرگی انجام داد. اکنون رسول خادم چهار سال است کمک‌رسانی می‌کند و یک کلمه مصاحبه نکرده تا بگوید من این کارها را انجام می‌دهم. آیا کسی نماز خواندن رسول خادم را دیده است؟»

پهلوانی در کنار مردم

رسول خادم در همه سال‌های پس از کنار رفتن از ریاست فدراسیون کشتی که در پی نامه او به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و اعتراض علنی به سیاست «دروغ‌گویی در قبال نهادهای بین‌المللی برای مسابقه ندادن با ورزشکاران اسرائیلی» رخ داد، با جمعی از کشتی‌گیران بازنشسته و هنرمندان و ورزشکاران، با تشکیل یک خیریه سعی کرده است به حل مشکلات مردم در مناطق محروم سیستان و بلوچستان کمک کند.

خادم به‌خصوص پس از حمایت از خیزش انقلابی مردم ایران پس از کشته‌شدن مهسا ژینا امینی، محبوبیتی مضاعف در جامعه پیدا کرد و بسیاری او را به دلیل قرار گرفتن در کنار مردم، «جهان پهلوان» نامیدند. موضوعی که باعث شد تا دبیر در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی خود و پس از عصبانیت از پیمان یوسفی، مجری، بابت کنایه‌زدن به نماز خواندن او برابر دوربین‌ها در یک جلسه عمومی، بحث را به سمت رسول خادم ببرد.

او گفت: «مردم به رسانه‌ها دقت کنند متوجه می‌شوند که یک رسانه می‌خواهد الکی پهلوان بسازد، همان رسانه می‌خواهد از من "کریم شیره‌ای" بسازد. یک حرکتی که مثلا شما انجام می‌دهید، آهنگ زورخانه و فلان بگذارد و بگوید ببینید جهان پهلوان یوسفی چه کار کرد، حالا یک حرکت کوچک‌تری را که من می‌کنم، بیایند بگویند هه …»

این اقدام دبیر بار دیگر موجی از حمایت کاربران را در شبکه‌های اجتماعی از رسول خادم به همراه داشت و باعث انتقاد آنها از رییس کنونی فدراسیون کشتی شد.

بسیاری از کاربران با کلیدواژه «در دنیای دبیرها، رسول خادم باشیم» به این اظهارات واکنش نشان دادند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

ترامپ: مین‌روبی تنگه هرمز تکمیل شد، هر تلاش تازه برای مین‌گذاری را هدف می‌گیریم
۱

ترامپ: مین‌روبی تنگه هرمز تکمیل شد، هر تلاش تازه برای مین‌گذاری را هدف می‌گیریم

۲

چین به آمریکا هشدار داد: اجازه اخلال در همکاری با ایران را نمی‌دهیم

۳

بزرگ‌ترین تهاجم مالی؛ تهدید تهران به تلافی و خودداری آمریکا از اعمال فوری تحریم‌های ثانویه

۴

سرویس مخفی آمریکا: از انتشار ویدیوی تهدیدآمیز تهران علیه بارون ترامپ آگاهیم

۵

توافق تهران و مسقط بر سر مین‌روبی پس از اعلام تکمیل پاکسازی تنگه هرمز از سوی ترامپ

انتخاب سردبیر

  • غیبت مجتبی به بقای جمهوری اسلامی کمک خواهد کرد؟
    تحلیل

    غیبت مجتبی به بقای جمهوری اسلامی کمک خواهد کرد؟

  • مجید آدینه، معترض اعدام شده، حامی کودکان بی‌سرپرست بود

    مجید آدینه، معترض اعدام شده، حامی کودکان بی‌سرپرست بود

  • رویترز: عراق می‌تواند الگویی برای فشار آمریکا بر شرکای تجاری جمهوری اسلامی باشد

    رویترز: عراق می‌تواند الگویی برای فشار آمریکا بر شرکای تجاری جمهوری اسلامی باشد

  • ۶۰۰ روز بازداشت در ایران؛ خانواده زوج بریتانیایی خواستار اقدام فوری لندن شدند

    ۶۰۰ روز بازداشت در ایران؛ خانواده زوج بریتانیایی خواستار اقدام فوری لندن شدند

  • با انحلال نیروهای دموکراتیک سوریه، نیروهای مسلح کُرد در ارتش این کشور ادغام شدند

    با انحلال نیروهای دموکراتیک سوریه، نیروهای مسلح کُرد در ارتش این کشور ادغام شدند