• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شاهزاده رضا پهلوی: مردم ایران و منطقه بهای مماشات غرب با جمهوری اسلامی را می‌پردازند

۱۱ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

شاهزاده رضا پهلوی در یک سخنرانی در موزه مدارای لس‌آنجلس با انتقاد از مماشات غرب با جمهوری اسلامی، بر ضرورت حمایت بین‌المللی از خیزش انقلابی مردم ایران تاکید کرد. او گفت جمهوری اسلامی در حالی به تخریب منطقه ادامه می‌دهد که مردم کشورهای منطقه، بهای این مماشات را می‌پردازند.

او در این سخنرانی گفت اکنون همه به این نتیجه رسیده‌اند که جمهوری اسلامی باید ساقط شود اما این هدف نیازمند رویکرد دو مسیری است که یک طرفش فشار حداکثری بر رژیم و طرف دیگر حمایت حداکثری از مردم ایران قرار دارد.

شاهزاده رضا پهلوی بار دیگر تاکید کرد جمهوری اسلامی علیه هر دو ملت ایران و اسرائیل جنگ به راه انداخته است و گفت رژیمی که کشورهای غربی به دنبال مماشات با آن هستند، با استفاده از گروه‌هایی مانند حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها به تخریب منطقه ادامه می‌دهد.

او این مماشات را عامل حمله به پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای منطقه دانست.

روز هشتم بهمن گروهی از شبه‌نظامیان به پایگاه ارتش آمریکا در اردن حمله کردند که منجر به کشته شدن سه سرباز آمریکایی و زخمی شدن تعدادی دیگر شد. جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا ساعاتی بعد ایران را مقصر اصلی این حمله معرفی کرد.

ویلیام برنز، رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سی‌آی‌ای‌)، در یادداشتی در مجله «فارن افرز» نوشت کلید امنیت اسرائیل و منطقه، «برخورد مناسب با ایران» است.

شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر شکل‌گیری ائتلافی از نیروهای خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی، گفت ارتش آزادی‌بخش مردم ایران به بهای جان، نه تنها برای خودشان که برای خاورمیانه و کل جهان علیه این رژیم قیام کرده‌اند.

او پیش‌تر در واکنش به اعدام چهار زندانی سیاسی در ایران و کشته شدن سربازان آمریکایی در ایکس نوشته بود جمهوری اسلامی هم‌زمان علیه مردم ایران و جهان اعلام جنگ کرده است و راه‌حل این معضل، تنها کمک به ملت ایران در مبارزه‌شان برای رهایی از رژیم اسلامی و پایان دادن به جنگ و درگیری است.

شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر اینکه نسل موسوم به «زِد» تصمیمش را گرفته که می‌خواهد چه مسیری را در آینده طی کند، از جامعه جهانی خواست تا از نسل جوان ایران و خواسته‌هایش حمایت کند.

او یادآور شد: «ما از آمریکا نمی‌خواهیم سرباز به داخل ایران بفرستد بلکه می‌خواهیم از مردم ایران حمایت کند.»

شاهزاده رضا پهلوی اطمینان از دسترسی مردم ایران به اینترنت آزاد و تامین مالی کارگران اعتصاب‌‌کننده با پول‌های بلوکه شده جمهوری اسلامی را بخشی از این کمک‌ها برشمرد.

او مشکل ریشه‌ای را جمهوری اسلامی خواند و با تاکید بر ضرورت گذر از آن گفت: «آمریکا باید دارایی‌های ایران را به جای جمهوری اسلامی، به معترضان بدهد.»

اواسط مرداد امسال خبرهایی درباره توافق تهران و واشینگتن منتشر شد و ۲۷شهریور پنج شهروند آمریکایی که در ایران زندانی بودند آزاد شدند و در مقابل، حدود شش میلیارد دلار پول آزاد شده ایران از سوئیس به حساب‌هایی در قطر منتقل شد.

این توافق موجب شکل‌گیری موجی از انتقادها به رییس‌جمهوری آمریکا شد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

علی‌سینا مصطفوی، کوهنورد زندانی، در زندان کرمان اعدام شد
۱

علی‌سینا مصطفوی، کوهنورد زندانی، در زندان کرمان اعدام شد

۲
اختصاصی

افشای فرمانده جدید یگان ترور نیروی قدس سپاه پاسداران؛ تغییر نام یگان ۸۴۰ به واحد ۶۰۰

۳

قوه قضاییه به دلیل تقلید صدای خامنه‌ای علیه سعید شکیبا پرونده تشکیل داد

۴

پس از طرح ادعای «نقشه اسرائیل» در تعیین نام دریای خزر، صداوسیما «کاسپین» را به کار برد

۵

سندیکای کارگران نیشکر هفت‌تپه: کارگر را شلاق می‌زنند و از دفاع از محرومان جهان می‌گویند

انتخاب سردبیر

  • دادگاه هامبورگ دو متهم به جاسوسی برای سپاه پاسداران را مجرم شناخت

    دادگاه هامبورگ دو متهم به جاسوسی برای سپاه پاسداران را مجرم شناخت

  • نیروی فضایی آمریکا از نقش سلاح‌های جنگ الکترونیکی خود در ایران و ونزوئلا پرده برداشت

    نیروی فضایی آمریکا از نقش سلاح‌های جنگ الکترونیکی خود در ایران و ونزوئلا پرده برداشت

  • متهم به جاسوسی از خبرنگاران ایران‌اینترنشنال: برای فیلم‌برداری ۲ هزار پوند گرفتم

    متهم به جاسوسی از خبرنگاران ایران‌اینترنشنال: برای فیلم‌برداری ۲ هزار پوند گرفتم

  • چند برابر شدن هزینه برق، برخی شهروندان را به خودداری از پرداخت قبض واداشت
    روایت شما

    چند برابر شدن هزینه برق، برخی شهروندان را به خودداری از پرداخت قبض واداشت

  • گروه پالت کنسرت‌هایش را به‌دلیل ممانعت از حضور نوازنده زن لغو کرد

    گروه پالت کنسرت‌هایش را به‌دلیل ممانعت از حضور نوازنده زن لغو کرد