• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روسیه حملات موشکی خود را به کی‌یف پس از ۵۲ روز از سر گرفت

۲۰ آبان ۱۴۰۲، ۲۱:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

روسیه حملات موشکی خود را به کی‌یف، پایتخت اوکراین و مناطق اطراف آن پس از هفته‌ها از سر گرفت. هم‌زمان مناطق شرقی و جنوبی اوکراین هم هدف حملات پهپادی روسیه قرار گرفت.

به گزارش رویترز در روز شنبه ۲۰ آبان، سرهی پوپکو، از مقام‌های ارشد نظامی کی‌یف اعلام کرد روسیه پایتخت اوکراین را پس از ۵۲ روز با یک موشک بالستیک هدف قرار داد.

به گفته پوپکو، این موشک که ساعت هشت صبح به وقت محلی به سوی کی‌یف شلیک شده بود، از سوی سامانه‌های دفاعی اوکراین رهگیری و ساقط شد.

روسلان کراوچنکو، فرماندار منطقه مرکزی کی‌یف نیز از اصابت دو موشک به این منطقه خبر داد و گفت پنج خانه و تعدادی ساختمان تجاری در این حملات آسیب دیدند.

نیروی هوایی اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد سامانه‌های ضدهوایی این کشور موفق شدند از مجموع ۳۱ پهپاد شاهد ساخت جمهوری اسلامی که در حملات شب گذشته ارتش روسیه به مناطق شرقی و جنوبی اوکراین مورد استفاده قرار گرفته بود، ۱۹ پهپاد را ساقط کنند.

آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، استرالیا و نیوزیلند تاکنون جمهوری‌اسلامی را به دلیل ارائه پهپاد به روسیه در جنگ اوکراین، هدف چندیدن دور تحریم قرار داده‌اند.

با این حال مقام‌های جمهوری اسلامی کمک تسلیحاتی خود را به روسیه در جنگ اوکراین انکار می‌کنند.

فرماندار اودسا در شرق اوکراین نیز خبر داد در حملات پهپادی و موشکی شب گذشته روسیه به این منطقه سه نفر مجروح شدند و تاسیسات بندر اودسا آسیب دید.

گاردین روز شنبه ۲۰ آبان در گزارشی نوشت با توجه به پیشروی کند نیروهای اوکراینی در جبهه جنوبی این کشور، ناظران معتقدند ممکن است مناقشه اوکراین تا سال ۲۰۲۵ نیز ادامه یابد.

در این گزارش آمده است انتظار طولانی کی‌یف برای دریافت تسلیحات از کشورهای غربی، معطوف شدن توجهات جامعه ‌بین‌المللی به مناقشه حماس و اسرائیل و بالاگرفتن گمانه‌زنی‌ها در مورد به بن‌بست رسیدن جنگ روسیه و اوکراین، دولت ولودیمیر زلنسکی را مجاب کرده‌ است که باید خود را برای جنگی طولانی آماده نگه دارد.

به گزارش گاردین، وضعیت میدان نبرد در عمل به یک «تعادل خونین» رسیده و این بدان معناست که اکنون معادلات سیاسی بیشتر از تحولات میدانی تعیین‌کننده خواهد بود.

زلنسکی روز شنبه ۲۰ آبان با رد گزارش برخی رسانه‌ها مبنی بر فشار متحدان اوکراین به این کشور برای بازگشت به مذاکرات با روسیه تاکید کرد هیچ از شرکای کی‌یف چنین درخواستی را مطرح نکرده است.

زلنسکی روز ۱۴ آبان هم در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی نیوز آمریکا گفت هرچند هیچ کسی به دنبال یک نبرد بی‌پایان نیست، اما کی‌یف قصدی برای تسلیم شدن ندارد.

الکساندر لوکاشنکو، رییس‌جمهوری بلاروس و از متحدان اصلی روسیه روز هفتم آبان اذعان کرد که مناقشه مسکو و کی‌یف به بن‌بست رسیده است و دو طرف باید بدون هیچ پیش‌شرطی به میز مذاکره بازگردند.

یک فرمانده ارشد اوکراینی هم به اکونومیست گفت که دو ارتش روسیه و اوکراین در یک جنگ فرسایشی گرفتار شده‌اند.

جنگ روسیه علیه اوکراین از فوریه سال گذشته میلادی آغاز شد. از اوایل تابستان امسال، اوکراین ضدحملاتی را برای بازپس‌گیری سرزمین‌های تصرف‌شده آغاز کرد، اما تاکنون پیشرفت‌هایش محدود بوده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۴

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۵
تحلیل

شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

انتخاب سردبیر

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج