• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هشدار بریتانیا درباره بهره‌برداری جمهوری اسلامی از اعتراضات طرفداران فلسطینی‌ها

۶ آبان ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس گزارش روزنامه تایمز، پلیس بریتانیا هشدار داده که جمهوری اسلامی در حال بهره‌برداری از اعتراضات طرفداران فلسطینی‌ها در بریتانیا است.

به گزارش روزنامه تایمز چاپ لندن، پلیس بریتاینا ضمن آماده شدن برای تامین امنیت در جریان تظاهرات دوباره هواداران فلسطینی‌ها در لندن در روز شنبه شش آبان، اعلام کرد عوامل جمهوری اسلامی با دامن زدن به این تظاهرات، در پی ایجاد ناآرامی هستند.

تایمز دریافته که افسران ضدتروریسم به طور خصوصی گفته‌اند تهران در تلاش است تا تنش‌ها را در تجمعات بر سر بمباران غزه توسط اسرائیل افزایش دهد.

بر اساس گزارش این روزنامه، افسران پلیس نسبت به افزایش فعالیت «دولت‌های متخاصم» در بریتانیا هشدار داده‌اند.

تایمز نوشت این هشدار به طور مستقیم با حکومت ایران مرتبط است و این تلاش جمهوری اسلامی، شامل یک کارزار اطلاعات نادرست در اینترنت و حضور فیزیکی عوامل جمهوری اسلامی در تظاهرات لندن است.

این گزارش تایمز در حالی منتشر شد که ارتش اسرائیل اعلام کرد نیروهای زمینی‌اش در حال گسترش عملیات در نوار غزه قبل از تهاجم کامل زمینی به این منطقه هستند.

گزارش شده که خدمات اینترنت و موبایل در غزه قطع شده است.

روز شنبه ششم آبان، بیش از هزار افسر برای سومین هفته متوالی به منظور تامین امنیت در جریان اعتراضات طرفداران فلسطینی‌ها در لندن در حال انجام وظیفه هستند.

بر اساس گزارش تایمز، پلیس لندن گفته نیروهایش در صورت تکرار شعارهای «جهاد» که منجر به واکنش شدید علیه نیروهای پلیس در هفته گذشته شد، مداخله خواهند کرد.

پیشتر گاردین گزارش داد وزیر کشور بریتانیا به افسران ارشد پلیس اعلام کرد اهتزاز پرچم فلسطین یا خواندن شعاری که از آزادی عرب‌ها در منطقه حمایت می‌کند، ممکن است جرم جنایی باشد.

او از پلیس خواست از هر گونه تلاش برای استفاده از پرچم، آهنگ یا صلیب شکسته جهت آزار یا ارعاب یهودیان جلوگیری کنند.

افشای دخالت جمهوری اسلامی در تظاهرات اخیر در لندن به دنبال هشدارهای مکرر مقام‌های امنیتی بریتانیا درباره فعالیت‌های تهران در بریتانیا است.

اواسط مرداد ماه، روزنامه ساندی‌تایمز لندن در گزارشی نوشت سوئلا براورمن، وزیر کشور بریتانیا، در پی شواهد تازه‌ای از نفوذ سپاه پاسداران در این کشور، معتقد است سپاه بزرگ‌ترین تهدید برای امنیت ملی بریتانیا است.

او از احتمال افزایش فعالیت‌های سپاه در بریتانیا و گزارش‌های اطلاعاتی درباره استخدام باند‌های سازمان‌یافته تبهکاری از سوی جاسوسان ایران برای هدف قرار دادن مخالفان جمهوری اسلامی در بریتانیا نگران است.

پیش از تظاهرات طرفداران فلسطینی‌ها، تظاهراتی با درخواست آزادی گروگان‌ها توسط حماس در لندن برگزار شد و شرکت‌کنندگان کالسکه‌های خالی را با عکس نوزادان و کودکان ربوده شده در میدان پارلمان قرار دادند.

بنا بر گزارش‌ها، شبه‌نظامیان حماس در جریان حمله به اسرائیل ۳۰ کودک و نوزاد را گروگان گرفته‌اند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

میترا حجازی‌پور قهرمان بلیتس زنان فرانسه شد
۱

میترا حجازی‌پور قهرمان بلیتس زنان فرانسه شد

۲

نیویورک‌تایمز: ترامپ در آخرین لحظات حمله آمریکا به مواضع حوثی‌ها را متوقف کرد

۳
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۴
اختصاصی

مقام عراقی: در پی فشارهای آمریکا، عراق تنها مسیر ایران برای دسترسی به دلار شده است

۵

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

انتخاب سردبیر

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

  • جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

    جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

  • علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

    علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

  • صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران

    صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران