• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تعطیلی ایران در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه به دلیل گرمای هوا؛ دمای اهواز به ۵۱ درجه می‌رسد

۱۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۴:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در روزهای جاری، دولت با پیشنهاد «تعطیلی» چهارشنبه و پنج‌شنبه، ۱۱ و ۱۲ مرداد در سراسر کشور موافقت کرد. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که این پیشنهاد را به دولت داده است نیز از آماده‌باش مراکز درمانی و بیمارستان‌های کشور در روزهای پیش رو خبر داد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، روز سه‌شنبه ۱۰ مرداد در توییتر خود نوشت: «با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در روزهای جاری، به منظور حفظ سلامت شهروندان، هیات دولت با پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در سراسر کشور موافقت کرد.»

بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز دوشنبه ۹ مرداد پیشنهاد تعطیلی آخر هفته را داده و گفته بود در هر شرایطی که عوامل محیطی سلامت مردم را دچار مشکل کند، این وزارت‌خانه پیشنهاد تعطیلی را به دولت می‌دهد؛ مانند پیش‌بینی اخیر سازمان هواشناسی در مورد گرمای آخر هفته که احتمالا منجر به افزایش دمای هوا به بیش از ۴۰ درجه خواهد شد.

با پذیرفته شدن این پیشنهاد از سوی دولت،‌ امروز پدرام پاک‌آیین، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد که با وجود تعطیلی چهارشنبه و پنج‌شنبه به دلیل گرمای هوا، همه مراکز درمانی برای پذیرش بیماران به ویژه بیماران اورژانس و گرمازده در حالت آماده‌باش خواهند بود.

او روز گذشته (دوشنبه) هم شیوع گرمازدگی را بر اساس نرخ مراجعات به مراکز درمانی در مرز هشدار توصیف کرد.

هم‌زمان با اعلام خبر تعطیلی دو روزه کشور، صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از «افزایش دما و ماندگاری گرما در بیشتر مناطق کشور» خبر داد.

ضیاییان به خبرگزاری ایسنا گفت که طی پنج روز آینده باد شدید، خیزش گردوخاک و احتمال وقوع طوفان شن در برخی مناطق کشور مانند شمال شرق، شرق، مناطقی از مرکز کشور و به ویژه زابل پیش‌بینی می‌شود.

این مقام مسوول یادآور شد طی امروز و فردا یعنی دهم و یازدهم مرداد، اهواز دمای «۵۰ و ۵۱ درجه سانتی‌گراد» را تجربه می‌کند که گرم‌ترین مرکز استان در ایران خواهد بود.

در این دو روز به گفته او گرما در سایر مناطق کشور نیز تداوم دارد. در پایتخت هم روز پنج‌شنبه دمای هوا به ۴۰ درجه می‌رسد.

در پی موافقت هیات دولت با تعطیلی روزهای ۱۱ و ۱۲ مرداد، بانک مرکزی هم اعلام کرده تمامی شعب بانکی نیز در این دو روز تعطیل خواهند بود.

از سوی دیگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد «کودکان زیر چهار سال، افراد بالای ۶۵ سال و افراد در معرض خطر مانند بیماران قلبی، دیابتی، افراد دارای فشار خون و ...»‌ باید بیشتر در مواجهه با گرمازدگی مراقب باشند.

گفته شده علاوه بر این گروه‌ها، همگی شهروندان نیز تا حد ممکن از ساعت ۱۰ تا ۱۶ از خانه خارج نشوند.

بی‌حالی، تشنگی شدید، ضعف شدید، گرفتگی عضلات، افت فشار خون، غش، بی‌هوشی و در موارد شدید، حتی «به کُما رفتن»، از علایم گرمازدگی هستند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

الناز کمپانی، دونده سرعت ایران به آمریکا مهاجرت کرد
۱

الناز کمپانی، دونده سرعت ایران به آمریکا مهاجرت کرد

۲

روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

۳

نتانیاهو: جمهوری اسلامی تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند

۴

بزرگ‌ترین تهاجم مالی؛ تهدید تهران به تلافی و خودداری آمریکا از اعمال فوری تحریم‌های ثانویه

۵

گزارش اکسیوس از ۵ نشانه فروپاشی اقتصاد ایران زیر فشارهای ترامپ

انتخاب سردبیر

  • نیویورکر: جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان در خارج از ایران به تبهکاران محلی متوسل می‌شود

    نیویورکر: جمهوری اسلامی برای ترور مخالفان در خارج از ایران به تبهکاران محلی متوسل می‌شود

  • نتانیاهو: جمهوری اسلامی تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند

    نتانیاهو: جمهوری اسلامی تلاش کرد یکی از پسرانم را به قتل برساند

  • ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

    ۹۰ درصد پاسخ‌دهندگان نظرسنجی ایران‌اینترنشنال تمایلی به ازدواج و فرزندآوری ندارند

  • جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند
    روایت شما

    جمهوری اسلامی هزینه تحریم‌ها را به مردم منتقل می‌کند

  • روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است

    روزنامه خراسان: نگرانی از اختلال در حساب‌های ایران در امارات، از عوامل جهش بهای دلار است