• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دولت آمریکا در روز مبارزه با همجنس‌گراهراسی، با افراد کوییر سراسر جهان اعلام همبستگی کرد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

جو بایدن و وزارت خارجه آمریکا در پیام‌های جداگانه به مناسبت روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، دوجنس‌گراهراسی و ترنس‌هراسی، با همه افراد جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌کیو در سراسر جهان اعلام همبستگی کردند.

بایدن گفت: «همه انسان‌ها فارغ از آنکه چه کسی را دوست دارند یا چطور خود را هویت‌یابی می‌کنند، شایسته کرامت هستند.»

وزارت خارجه آمریکا نیز در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، دوجنس‌گراهراسی و ترنس‌هراسی بر حمایت از حقوق افراد کوییر در سراسر جهان تاکید کرد.

پس از تصمیم سازمان بهداشت جهانی برای خارج کردن همجنسگرایی از فهرست بیماری‌ها در سال ۱۹۹۰، هر سال روز ۱۷ ماه مه به عنوان روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، دوجنس‌گراهراسی و ترنس‌هراسی شناخته می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه امسال خود به مناسبت این روز، با منسوخ و غیرعلمی خواندن شیوه «تبدیل‌درمانی» برای تغییر دادن گرایش جنسی و هویت جنسیتی افراد کوییر، تاکید کرد ایالات‌متحده به تلاش خود برای پایان دادن به این روش در سراسر جهان ادامه خواهد داد.

این بیانیه با هشدار نسبت به آسیب‌های جسمی و روانی این روش به افراد کوییر، خاطرنشان کرد برخی موارد تبدیل‌درمانی می‌تواند به منزله شکنجه باشد.

وزارت خارجه آمریکا بر لزوم دسترسی افراد به خدمات درمانی مبتنی بر شواهد علمی و به دور از تبعیض فارغ از گرایش جنسی، هویت جنسیتی و ویژگی‌های جنسی آنها تاکید کرد.

این بیانیه با تاکید بر مخالفت آمریکا با هرگونه مجرم‌انگاری افراد به دلیل کوییر بودن، خاطرنشان کرد این گونه رویکردها به بیمارانگاری افراد ال‌جی‌بی‌تی‌کیو و گسترش روش‌هایی همچون تبدیل درمانی علیه آنها منجر می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد اجازه نمی‌دهد در کمک‌های مالی ایالات‌متحده به کشورهای دیگر، پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای تبدیل‌درمانی در این کشورها صرف شود.

همزمان با روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، دوجنس‌گراهراسی و ترنس‌هراسی، شش‌رنگ گزارشی با عنوان «شکنجه در لباس درمان؛ آزار گسترده جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ از طریق درمان‌های اصلاحی در ایران» منتشر کرد که نشان می‌دهد حدود نیمی از گروه‌های جنسی و جنسیتی شرکت‌‌کننده در پژوهش، به «اجبار» تحت درمان‌های روان‌پزشکی به منظور تغییر گرایش یا هویت خود قرار گرفته‌اند.

به گفته شبکه لزبین‌ها و ترنسجندرهای ایرانی، نظام بهداشت روان در ایران در شرایطی «گرایش به همجنس و هویت‌های جنسی متفاوت را بیماری‌انگاری می‌کند» که در قوانین جمهوری اسلامی نیز هر نوع رابطه جنسی با همجنس، جرم و مستوجب مجازات‌هایی از شلاق تا اعدام است.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد
۱

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد

۲

رییس منچسترسیتی پس از اتهامات گسترده مالی: بی‌گناهی باشگاه را اثبات می‌کنیم، مطمئنیم

۳

جمهوری اسلامی در انتظار پاسخ رسمی آمریکا ماند؛ ترامپ می‌گوید طرح پیشنهادی را رد کرده است

۴

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۵

بحران مسکن در اسپانیا؛ تخلیه اجباری خانه زن ۸۷ ساله جرقه اعتراضات گسترده شد

انتخاب سردبیر

  • ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

    ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

  • موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

    موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

  • ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

    ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

  • وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید

    وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید