• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افشای مذاکرات مقام‌های ارشد نظام درباره فروپاشی درونی حکومت و قصد حمله به دفتر خامنه‌ای

۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۲:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

طبق سند سری رسیده به ایران اینترنشنال از نشست مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی با حضور علی خامنه‌ای، فرماندهان سپاه پاسداران و مقامات ارشد نظام از ریزش در نیروهای درون حکومت سخن گفته‌اند و فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا از خنثی شدن طرح یک حمله توپخانه‌ای به دفتر خامنه‌ای خبر داده است.

بر اساس موارد موجود در سند این جلسه که ۱۳ دی برگزار شده، فروش اطلاعات توسط نیروهای سپاه قدس به اسرائیل از جمله دیگر موضوعاتی است که در این جلسه مطرح شده است. در پایان این جلسه خامنه‌ای نیز برای فرماندهان سخنرانی کرده است.

بنا بر گزارش این جلسه محرمانه فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و مقام‌های امنیتی در دفتر رهبر جمهوری اسلامی که نخستین بار کانال تلگرام «وقت آزادی» منتشر کرده بود، این فرماندهان با اعتراف به ریزش شدید نیروها در سپاه و بسیج گفته‌اند مهار خیزش انقلابی مردم علیه جمهوری اسلامی بسیار سخت شده و امکان فروپاشی وجود دارد.

اصل سند را در اینجا بخوانید

غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، در این جلسه گفته همزمان با اعتراضات مردمی، «ما سه بار تمرد از دستور و اقدام خودسر به معنی اقدام به آتش كردن توپخانه برای هدف گرفتن اهدافی در تهران را پشت سر گذاشته‌ايم كه موردی از آن محل بيت رهبری را مقصد هدف توپخانه خود قرار داده بود».

رشید افزوده این طرح‌ها خنثی شده و این افراد بازداشت شده‌اند.

در این جلسه محمود محمدی شاهرودی، مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون هم گفته است «با وجود دو محافظ» عمامه او را از درون خودرویی که سوار بوده، برداشته و در جوی آب انداخته‌اند.

عبدالله حاجی صادقی، نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران، در این جلسه اذعان کرده پیش از آن با اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، گفت‌و‌گو کرده و او گفته که برخی از مراجع تقلید به رهبر جمهوری اسلامی «جسارت» می‌کنند.

او ریزش در نیروهای سپاه پاسداران و حامیان حکومت را تایید کرده افزوده: «نهادهای امنيتي كشور گزارشات بسياری كه از ۱۲درصد شروع شده و تا ۶۸ درصد ريزش هم گزارش داده‌اند.» عبدالله حاجی صادقی در عین حال گفته همه این افراد «حاضر به مقابله با نظام» نیستند و معترض‌اند.

در این جلسه حسن خورشیدی، فرمانده سپاه کرج، هم اظهار کرده که به تازگی «متوجه كارشكنی و كمک نيروها به مردم شده‌ايم».

بر اساس این سند سری، تعداد زیادی از فرماندهان سپاه در این جلسه گفته‌اند که کشور دچار مشکلات شدید اقتصادی است و حل آن از توان ابراهیم رئیسی، رییس دولت سیزدهم خارج است. به گفته آن‌ها، اعضای خانواده تعداد زیادی از نیروهای سپاه در جمع بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی بوده‌اند.

فرماندهان استانی سپاه پاسداران هم در جلسه با خامنه‌ای گفته‌اند که دستگاه‌های اطلاعاتی کشور کارایی‌شان را از دست داده‌اند چون اطلاعات محرمانه به راحتی درز می‌کند.

به گفته آن‌ها، دستگاه‌های اطلاعاتی در دو هفته اول می‌گفتند خیزش ادامه‌دار نخواهد بود.

Banner

پربازدیدترین‌ها

شورای امنیت با وجود مخالفت روسیه و چین، به اجرای تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی رای داد
۱

شورای امنیت با وجود مخالفت روسیه و چین، به اجرای تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی رای داد

۲

مریم عظیمی؛ از بازداشت در مشهد تا معرفی فناوری جدید اپل

۳

قطع ناگهانی آب زاینده‌رود و فاجعه زیست‌محیطی مرگ هزاران ماهی

۴

افزایش تهدید در تنگه باب‌المندب؛ حوثی‌ها پس از تصرف مخا، به جزایر حنیش در دریای سرخ رسیدند

۵

هشدار سنگاپور درباره گسترش تهدیدهای جمهوری اسلامی به جنوب‌شرق آسیا

Banner

انتخاب سردبیر

  • آنتروپیک: تهران از محصولات ما برای حمله به کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا استفاده کرد

    آنتروپیک: تهران از محصولات ما برای حمله به کشتی‌های جنگی نیروی دریایی آمریکا استفاده کرد

  • اسرائیل پس از انهدام تونل‌های حزب‌الله در ارتفاعات علی‌الطاهر به جمهوری اسلامی هشدار داد

    اسرائیل پس از انهدام تونل‌های حزب‌الله در ارتفاعات علی‌الطاهر به جمهوری اسلامی هشدار داد

  • آنتروپیک از جزییات بهره‌گیری جمهوری اسلامی از هوش مصنوعی برای تبلیغات و نظارت پرده برداشت

    آنتروپیک از جزییات بهره‌گیری جمهوری اسلامی از هوش مصنوعی برای تبلیغات و نظارت پرده برداشت

  • بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را افزایش داد؛ هشدار درباره تورم ناشی از جنگ ایران

    بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را افزایش داد؛ هشدار درباره تورم ناشی از جنگ ایران

  • مریم عظیمی؛ از بازداشت در مشهد تا معرفی فناوری جدید اپل

    مریم عظیمی؛ از بازداشت در مشهد تا معرفی فناوری جدید اپل