بر اساس بیانیه وزارت دفاع اسرائیل، طرفین در این گفتوگوی تلفنی درباره گسترهای از موضوعات، از گسترش «پیمانهای ابراهیم» تا برنامه اتمی جمهوری اسلامی صحبت کردند.
طرفین همچنین ضمن تاکید بر اهمیت پیمانهای ابراهیم میان اسرائیل و چند کشور عربی در ثبات منطقه، توافق کردند که در زمینه تعمیق این پیمانها و گسترش آنها به دیگر کشورهای منطقه (اشاره غیرمستقیم به عربستان سعودی) تلاش کنند.
گفتوگوی گالانت و آستین در حالی انجام میشود که نیروی هوایی اسرائیل قرار است در روزهای آینده رزمایشی مشترک با نیروی هوایی ایالات متحده انجام دهد.
پیشتر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در گفتوگوی تلفنی با همتای اسرائیلی خود، از توقف تلاش برای زنده کردن برجام سخن گفته بود.
الی کهن، وزیر امور خارجه جدید اسرائیل نیز تاکید کرده بود که دولت جدید اسرائیل متعهد است به هر وسیلهای از دستیابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کند.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل نیز ضمن انتقاد از نحوه مدیریت مقابله با برنامه اتمی ایران در دولت پیشین این کشور، در آغاز نخستین جلسه هیات دولت جدید اسرائیل در روز سهشنبه ۱۳ دی گفته بود: «دولت ما با قدرت و به صورت آشکار در عرصه بینالمللی علیه بازگشت به توافق اتمی اقدام خواهد کرد. این اقدام تنها به صورت مذاکره پشت درهای بسته با رهبران جهانی نخواهد بود بلکه آشکارا با افکار عمومی جهان نیز صحبت خواهیم کرد.»
او در ادامه گفت: «افکار عمومی جهان حالا چهره واقعی رژیم ایران را دیده که شهروندان بیگناه ایرانی را درون ایران و خارج از کشور میکشد. خلاف این باور که پس از آنچه در ماههای گذشته در ایران گذشته، بازگشت به برجام از دستور کار خارج شده، این موضوع هنوز به صورت نهایی از دستور کار خارج نشده است.»
نتانیاهو گفت: «در نتیجه ما با قدرت عمل خواهیم کرد تا جلوی بازگشت به این توافق بد را که نهایتا موجب میشود ایران با مشروعیت بینالمللی به سلاح اتمی دست یابد، بگیریم. ما همچنین در زمینه جلوگیری از استقرار نظامی ایران در سوریه و اماکن دیگر اقدام میکنیم و در این زمینه صبر نمیکنیم.»
او همچنین گفت: «ما همچنین در زمینه گسترش پیمانهای صلح عمل خواهیم کرد. پس از آن که ما توانستیم در چهار ماه، چهار پیمان صلح امضا کنیم، متاسفانه دولت قبلی نتوانست در یک سال و نیم هیچ پیمانی به آن اضافه کند.»