• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

زلنسکی:‌ روسیه در حال آماده شدن برای حملات جدید است و تا اتمام موشکهایش متوقف نمی‌شود

۷ آذر ۱۴۰۱، ۰۰:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهوری اوکراین، از آغاز «هفته‌ای سخت» خبر داد و گفت: «به نظر می رسد روسیه در حال آماده شدن برای حملات جدید است و تا زمانی که موشک‌هایش تمام نشود متوقف نخواهد شد».

پربازدیدترین‌ها

وال‌استریت ژورنال: حملات امارات به جمهوری اسلامی بسیار بیشتر از آنچه گزارش شده بوده است
۱

وال‌استریت ژورنال: حملات امارات به جمهوری اسلامی بسیار بیشتر از آنچه گزارش شده بوده است

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

ترامپ برای تصمیم‌گیری درباره توافق با جمهوری اسلامی به اتاق وضعیت می‌رود

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • اینترنت، معیشت و میلیاردها دلار زیان؛ روایت ۸۸ روز خاموشی
    تحلیل

    اینترنت، معیشت و میلیاردها دلار زیان؛ روایت ۸۸ روز خاموشی

  • قطر درخواست جمهوری اسلامی برای آزادسازی بدون محدودیت ۱۲ میلیارد دلار را رد کرد
    اختصاصی

    قطر درخواست جمهوری اسلامی برای آزادسازی بدون محدودیت ۱۲ میلیارد دلار را رد کرد

  • پلیس بریتانیا: مردی یونانی در ارتباط با هدف قرار دادن خبرنگار ایران‌اینترنشنال متهم شد

    پلیس بریتانیا: مردی یونانی در ارتباط با هدف قرار دادن خبرنگار ایران‌اینترنشنال متهم شد

  • دادستانی میلان دو شهروند ایرانی را به ظن تهدید مخالفان جمهوری اسلامی تحت تحقیق قرار داد

    دادستانی میلان دو شهروند ایرانی را به ظن تهدید مخالفان جمهوری اسلامی تحت تحقیق قرار داد

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

•
•
•

مطالب بیشتر

سفر وزیر امور خارجه بریتانیا به اوکراین؛ دسترسی نیمی از ساکنان کی‌یف به برق قطع شده است

۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)
سفر وزیر امور خارجه بریتانیا به اوکراین؛ دسترسی نیمی از ساکنان کی‌یف به برق قطع شده است
100%

جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه بریتانیا به اوکراین سفر کرد و در آنجا از کمک‌های بیشتر لندن به کی‌یف برای مقابله با تهاجم روسیه خبر داد. همزمان گزارش‌ها حاکی از قطع دسترسی نیمی از ساکنان پایتخت اوکراین به برق است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کلورلی روز جمعه چهارم آذر در جریان سفر به کی‌یف از تحویل ۲۴ آمبولانس و سه میلیون پوند دیگر برای کمک به بازسازی زیرساخت‌ها در اوکراین خبر داد.

او در بیانیه‌ای که از سوی لندن منتشر شده، تاکید کرده است: «بریتانیا در کنار اوکراین ایستاده است.»

شنبه گذشته نیز ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا، از کی‌یف دیدار کرد و از کمک‌های نظامی و بشردوستانه بریتانیا بهاوکراین خبر داد.

بریتانیا یکی از حامیان اصلی کی‌یف در برابر تهاجم چندین ماهه روسیه به اوکراین است.

اما همزمان با تداوم حمایت‌های بین‌المللی، ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف، اعلام کرد نزدیک به نیمی از ساکنان این شهر به دلیل حملات روسیه علیه زیرساخت‌های اوکراین بدون دسترسی به برق مانده‌اند.

او روز جمعه در حساب توییتر خود نوشت که یک‌سوم خانه‌های کی‌یف به سیستم گرمایشی دسترسی دارند و تکنیسین‌ها به بازسازی این سیستم‌ها در شهر ادامه می‌دهند.

خبرگزاری رویترز هم گزارش داد مقام‌های اوکراین به شهروندان این کشور هشدار داده‌اند با ذخیره کردن آب، غذا و لباس‌های گرم، خود را برای حملات جدید آماده کنند.

این خبرگزاری نوشت مسکو به حملات عمدی به زیرساخت‌های اوکراین اعتراف و اعلام کرده است هدف این کشور، کاهش دادن ظرفیت‌های تولید انرژی از سوی اوکراین بوده است.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، روز پنج‌شنبه در سخنرانی تلویزیونی روزانه خود گفت: «ما ۹ ماه جنگ تمام عیار را با هم تحمل کرده‌ایم. روسیه راهی برای شکستن ما پیدا نکرده و هرگز هم پیدا نخواهد کرد.»

او همچنین مسکو را به حملات هوایی بی‌امان به منطقه خرسون، جایی که از آن عقب‌نشینی کرده، متهم کرد.

شورای امنیت ملی اوکراین: تا کنون چند مستشار نظامی ایران در کریمه کشته شده‌اند

۴ آذر ۱۴۰۱، ۰۴:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)
شورای امنیت ملی اوکراین: تا کنون چند مستشار نظامی ایران در کریمه کشته شده‌اند
100%

اولکسی دانیلوف، دبیر شورای امنیت ملی اوکراین، با اشاره به اینکه تاکنون چند مستشار نظامی ایران در حال آموزش کار با پهپاد به نیروهای روسیه در کریمه کشته شده‌اند، هشدار داد اوکراین همه نیروهای ایرانی در مناطق اشغال شده این کشور را هدف قرار خواهد داد.

دانیلوف با هشدار به نیروهای ایرانی درباره حضور در خاک اوکراین گفت: «آنها در قلمرو ما بودند. ما آنها را دعوت نکرده بودیم و اگر بخواهند با تروریست‌ها همکاری کرده و در ویران کردن کشور ما مشارکت کنند، باید آنها را بکشیم.»

دبیر شورای امنیت ملی اوکراین با این حال به تعداد نیروهای کشته شده ایرانی اشاره نکرد.

رسانه‌های اسرائیل در ماه اکتبر گزارش داده بودند که در حمله‌های نیروهای اوکراینی به کریمه، ۱۰ نیروی ایرانی کشته شده‌اند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، دوم آبان در کنفرانسی با اعلام این که روسیه دو هزار پهپاد به ایران سفارش داده، گفت: «صدای چندش‌آور پهپادهای ایرانی هر شب در آسمان ما شنیده می‌شود.» حملات اخیر روسیه علیه اوکراین به ویژه زیرساخت‌های انرژی این کشور را هدف گرفته است.

وزارت دفاع اوکراین نیز اعلام کرد جمهوری اسلامی در حال برنامه‌ریزی برای ارسال ۲۰۰ پهپاد جنگی از جمله آرش-۲، شاهد-۱۳۶ و مهاجر-۶ به روسیه است.

به گفته وزارت دفاع اوکراین، این پهپادهای ایرانی در حالت جدا شده ارسال و پس از ورود به روسیه، نصب و رنگ‌آمیزی شده و علامت‌های روسی روی آن نصب می‌شود.

ارسال پهپادهای جدید ایرانی به روسیه در حالی است که از وقتی روس‌ها برای اولین بار از این پهپادها علیه اوکراین استفاده کردند، نیروهای دفاع هوایی اوکراین اعلام کردند که ۸۵ درصد این پهپادها را سرنگون کرده‌اند.

با این حال، ده‌ها پهپاد هم به اهداف خود در اوکراین اصابت کرده و زیرساخت‌های انرژی حیاتی اوکراین را نابود کرده‌اند و در مواردی موجب کشته شدن غیرنظامیان شده‌اند.

از سوی دیگر، مقام‌های ارشد آمریکا نسبت به احتمال انتقال موشک‌های زمین به زمین و سایر تسلیحات پیشرفته ایران به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین هشدار داده‌اند.

این در حالی است که وزیر خارجه جمهوری اسلامی با رد ارائه هرگونه پهپاد به روسیه در جنگ اوکراین، گفت: «به مقامات اوکراین گفته‌ایم چنانچه سندی در این خصوص وجود دارد، ارائه کنند.»

پارلمان اروپا روسیه را کشور حامی تروریسم اعلام کرد

۳ آذر ۱۴۰۱، ۰۲:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)
پارلمان اروپا روسیه را کشور حامی تروریسم اعلام کرد
100%

پارلمان اروپا روز چهارشنبه با تصویب متنی، روسیه را به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی و اعلام کرد که حملات نظامی مسکو به اهداف غیرنظامی مانند زیرساخت‌های انرژی، بیمارستان‌ها، مدارس و پناهگاه‌ها ناقض قوانین بین‌المللی است.

اندکی بعد از این اقدام، وب‌سایت پارلمان اروپا هدف حمله سایبری قرار گرفت و به مدت چند ساعت از دسترس خارج شد. رییس پارلمان اروپا این حمله را به هکرهای وابسته به روسیه نسبت داد.

این تصمیم پارلمان اروپا در حالی صورت می‌گیرد که روسیه در روزهای اخیر همزمان با فصل سرما حملات خود را به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی در اوکراین شدت بخشیده است.

ماریا زاخاروا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تصمیم پارلمان اروپا گفت: «من پیشنهاد می‌دهم پارلمان اروپا به عنوان حامی حماقت معرفی شود.»

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین، با استقبال از این تصمیم پارلمان اروپا گفت: «روسیه باید در همه سطوح منزوی شده و مجبور به پاسخگویی شود تا به سیاست طولانی تروریسم خود در اوکراین و سایر نقاط جهان پایان دهد.»

رییس‌جمهوری اوکراین همچنین از شورای امنیت سازمان ملل خواست برای جلوگیری از حمله‌های موشکی روسیه به اهداف غیرنظامی در اوکراین اقدام کند.

زلنسکی پیش‌تر از آمریکا و اتحادیه اروپا خواسته بود روسیه را به عنوان کشور حامی تروریسم معرفی کنند.

تصمیم پارلمان اروپا بیشتر جنبه نمادین دارد، زیرا اتحادیه اروپا برای اجرای این تصمیم چارچوب قانونی لازم را ندارد. با این حال، تا کنون پارلمان‌های چهار کشور لیتوانی، لتونی، استونی و لهستان روسیه را کشور حامی تروریست شناخته‌اند.

دولت آمریکا نیز تا کنون از شناسایی روسیه به عنوان کشور حامی تروریست خودداری کرده است. آمریکا در حال حاضر چهار کشور ایران، کوبا، کره شمالی و سوریه را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داده و علاوه بر اعمال محدودیت‌های مالی، صادرات اسلحه به این کشورها را ممنوع کرده است.

بریتانیا: روسیه ذخایر فعلی تسلیحات ساخت ایران را تقریبا تمام کرده است

۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)
بریتانیا: روسیه ذخایر فعلی تسلیحات ساخت ایران را تقریبا تمام کرده است
100%

وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد احتمال می‌رود روسیه ذخایر کنونی تسلیحات ساخت ایران خود را تمام کرده باشد. بر این اساس، مسکو به دنبال تامین مجدد این نوع تسلیحات خواهد بود.

وزارت دفاع بریتانیا روز چهارشنبه دوم آذر در گزارش روزانه خود که در توییتر منتشر شد، اعلام کرد که روسیه در چند روز گذشته از پهپادهای انتحاری ایرانی در حمله به اوکراین استفاده نکرده، احتمالا این پهپادها تمام شده‌اند و روسیه به دنبال تامین دوباره آنهاست.

وزارت دفاع بریتانیا اضافه کرد که روسیه احتمالا از ماه سپتامبر صدها پهپاد ساخت ایران را در اوکراین به کار گرفته و به سوی اهداف مورد نظرش پرتاب کرده است.

همچنین وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد پهپادهای ایرانی در اوکراین پیش از این مراکز نظامی و مراکز تولید برق را هدف قرار می‌دادند اما اخیرا روسیه از آنها برای حمله به مراکز پزشکی نیز استفاده کرده است.

این وزارت‌خانه در ادامه تاکید کرد: «حملات روسیه با استفاده ترکیبی از پهپادها و سیستم‌های تسلیحاتی قابل استفاده مجدد سنتی است.»

گزارش اخیر وزارت دفاع بریتانیا در حالی است که پیشتر واشینگتن پست به نقل از منابع امنیتی آمریکایی و غربی خبر داد که روسیه و جمهوری اسلامی برای تولید صدها پهپاد در خاک روسیه به صورت مخفیانه به توافق رسیده‌اند.

بر اساس گزارش واشینگتن پست، در اوایل نوامبر تیمی از کارشناسان صنایع نظامی روسیه به تهران سفر کرده و جزییات توافق برای ایجاد خط تولید پهپادهای ایران در روسیه را نهایی کردند.

در روزهای گذشته، دان بیکن، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد: «نمی‌توانیم بی‌تفاوت بایستیم تا رژیم تهران به روسیه پهپاد و موشک بدهد تا با آنها اوکراین را ویران کند. رهبران دموکرات باید سیاست‌های حزبی را کنار گذاشته و طرح من برای مقابله با انتقال تسلیحات ایران را به صحن مجلس نمایندگان بیاورند.»

همچنین به تازگی دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین، از اتحادیه اروپا خواست با اعمال تحریم‌های سنگین، صنعت موشکی روسیه را زمین‌گیر کند.

کانادا حکومت ایران را در ارتباط با نقض حقوق بشر و همکاری پهپادی با روسیه تحریم کرد

۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۲۲:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)
کانادا حکومت ایران را در ارتباط با نقض حقوق بشر و همکاری پهپادی با روسیه تحریم کرد
100%

وزارت خارجه کانادا اعلام کرد تحریم‌های جدیدی را علیه شش شخص و دو نهاد جمهوری اسلامی در ارتباط با نقض حقوق بشر و تامین پهپاد برای روسیه اعمال کرده است. تحریم‌های جدید کانادا صنایع هوایی شاهد و صنایع هوایی قدس سپاه پاسداران را هدف قرار داده است.

ملانی جولی، وزیر امور خارجه کانادا، گفت اوتاوا شش نفر از جمله مقام‌های ارشد ایرانی و حامیان برجسته دولت را به دلیل «نقض فاحش و نظام‌مند حقوق بشر» در داخل و خارج از کشور تحریم کرد. این پنجمین بسته تحریمی است که کانادا علیه ایران در سال جاری اعمال کرده است.

جولی در بیانیه‌ای گفت : «کانادا متعهد است در کنار مردم ایران، که شجاعانه برای حقوق بشر مبارزه می کنند، بایستد. روز به روز، وضعیت در ایران بدتر می‌شود زیرا حکومت ایران به سرکوب‌های خود در سرپیچی از درخواست‌های شهروندانش و جامعه بین‌المللی ادامه می‌دهد.»

او افزود کانادا از تمام ابزارهای دیپلماتیک خود برای پاسخ به اقدام‌های متخاصمانه جمهوری اسلامی استفاده می‌کند.

به گفته وزیر خارجه کانادا، شرکت‌های تحریم شده،صنایع هوایی شاهد و قدس،نقش کلیدی در اقدام‌های جمهوری اسلامی برای کمک به تجاوز روسیه به اوکراین ایفا می‌کنند.

پیش‌تر، وزارت خزانه‌داری آمریکا سه نهاد و دو شخص را که در تولید و انتقال پهپادهای ایران به روسیه نقش داشته‌اند، تحریم کرد.

در همین حال، نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل اعلام کرده که حاضر است با اوکراین نشستی کارشناسی را برای تحقیق و تفحص درباره این پهپادها برگزار کند، اما تاکید کرده پیش از برگزاری چنین نشستی هرگونه «اتهام و اقدام» در این زمینه علیه تهران را رد خواهد کرد.