• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رابرت مالی: بازجوخبرنگاران تجسم تلاش حکومت برای ارعاب روزنامه‌نگاران هستند

۲۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۵:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، در توییتر درباره تحریم مقام‌های صداوسیما و علی رضوانی و آمنه‌سادات ذبیح‌پور به نقش آن‌ها در گرفتن اعترافات اجباری اشاره کرد و نوشت: «این افراد تجسم تلاش‌های جمهوری اسلامی برای ارعاب روزنامه‌نگاران و انتشار اطلاعات نادرست هستند.»

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران افزود: «این افراد تلاش‌های جمهوری اسلامی برای ارعاب روزنامه‌نگاران و انتشار اطلاعات نادرست را به تصویر می‌کشند.»

رابرت مالی خاطرنشان کرد: «صداوسیما مرتبا اعترافات اجباری روزنامه‌نگاران، دوتابعیتی‌ها، فعالان و زندانیان سیاسی را پخش می‌کند. علی رضوانی و آمنه‌سادات ذبیح‌پور از چهره‌های روی آنتن هستند. هر دو با اطلاعات جمهوری اسلامی و سپاه برای اعترافات اجباری در تلویزیون همکاری می‌کنند.»

رابرت مالی در ادامه توییت‌هایش نوشت که مصاحبه علی رضوانی با روح‌الله زم که ربوده و با اجبار به ایران بازگردانده شده بود، از بدترین اقداماتش بوده و او زم را مجبور به اعتراف کرد.

او همچنین در ارتباط با آمنه‌سادات ذبیح‌پور نوشت که او با تهیه مستندی ساختگی پیروان آیین بهائی را به نفوذ در مهدکودک‌ها متهم کرد و صدا و سیما مستند او را در جریان حملات سراسری به بهائیان منتشر کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا چهارشنبه رییس و مدیران ارشد صداوسیمای جمهوری اسلامی و دو بازجو خبرنگار آن را به دلیل نقش این سازمان در سانسور و محدودسازی آزادی بیان و همکاری آن با نهادهای امنیتی در پخش اعترافات اجباری و نشر اطلاعات کذب تحریم کرد.

پیمان جبلی،‌ رییس صداوسیما و محسن برمهانی، معاون این سازمان، احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی صداوسیما، و یوسف پورانواری،‌ مدیر برنامه‌ریزی در بخش برون‌مرزی این سازمان، و علی رضوانی و آمنه‌سادات ذبیح‌پور، دو بازجوخبرنگار صداوسیما در فهرست این تحریم‌ها هستند.

وزارت خزانه‌داری در بیانیه خود گفت صدا و سیما اعترافات اجباری افرادی را پخش می‌کند که مجبور شده‌اند بگویند در اعتراضات اخیر نیروهای امنیتی بستگان آنها را نکشته‌اند و آنها در اثر تصادف و علت‌های دیگر جان خود را از دست داده‌اند.

پخش اعترافات اجباری مخالفان و معترضان از صدا و سیما از سال‌های ابتدایی روی کار آمدن جمهوری اسلامی ادامه داشته است. علاوه بر اعترافات اجباری در خیزش سراسری کنونی، پخش اعترافات اجباری نوید افکاری کشتی‌گیر محکوم به اعدام، علی یونسی و امیرحسین مرادی، دو دانشجوی زندانی، احمدرضا جلالی، پزشک ایرانی-سوئدی و میلاد حاتمی، چهره‌ مشهور اینستاگرامی از جمله اعترافات اجباری است که در سال‌های اخیر اخذ و منتشر شده است.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود
۱

عمان کمک‌خلبان متهم به تلاش برای سرنگونی پرواز تل‌آویو را از پرواز منع کرده بود

۲

آمریکا می‌گوید دو دیپلمات ایرانی را پس از نادیده گرفتن دستور خروج اخراج کرده است

۳

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس: بر مرگ مردم به‌دلیل نبود دارو و گرانی درمان چشم بسته‌ایم

۴

جمهوری اسلامی سیاوش جمشیدی را در ارتباط با اعتراضات دی‌ماه در شهرکرد اعدام کرد

۵

نتانیاهو: جمهوری اسلامی سقوط خواهد کرد؛ محاصره ترامپ سپاه پاسداران را تضعیف کرده است

انتخاب سردبیر

  • انتقال دوباره علیرضا سپاهی به انفرادی؛ خانواده برای آخرین دیدار فراخوانده شدند
    اختصاصی

    انتقال دوباره علیرضا سپاهی به انفرادی؛ خانواده برای آخرین دیدار فراخوانده شدند

  • هشدار دبیرکل خانه پرستار: حقوق پرستاران به حدود ۱۰۰ دلار در ماه رسیده است

    هشدار دبیرکل خانه پرستار: حقوق پرستاران به حدود ۱۰۰ دلار در ماه رسیده است

  • سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

    سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

  • زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

    زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

  • بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت

    بسنت: برای اولین بار در تاریخ، ایران این هفته هیچ نفتی روی آب نخواهد داشت