پرداخت بیش از ۲۲ میلیارد تومان از سوی این شرکت به صدا و سیما در سال گذشته به صورت «علی الحساب» انجام شده است.
حجت الله فیروزی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از ماموریت شعبه خاص قوه قضاییه برای بررسی پرونده تخلفات فولاد مبارکه خبر داد و خواستار ممنوع الخروج شدن متهمان این پرونده شد.
ناصر موسوی لارگانی، عضو هیات تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه، نیز خواستار برخورد قوه قضاییه با افراد متهم شده در این گزارش شد.
او گفت که برخی رسانهها از هر جناحی حتی صدا و سیما به ارگان مدیران و حامیان فولاد تبدیل شدند.
در گزارش تحقیق و تفحص مجلس به پرداخت های شرکت فولاد مبارکه به صدا و سیما و رسانهها اشاره شده و تاکید شده که پرداخت این پولها با توجه به ماهیت فعالیت شرکت و وجود انحصار در تولید و فروش محصول، فاقد توجیه است.
بر اساس این گزارش، در فروردین ۱۴۰۰ و همزمان با حساسیت افکار عمومی نسبت به تخلفات صورت گرفته در فولاد مبارکه، این شرکت بیش از ۲۲ میلیارد تومان به عنوان «علی الحساب» به حساب صدا و سیما پول واریز کرده است که پرداخت این پول فاقد هر گونه قرارداد و مستندات انجام کار بوده است.
علاوه بر این شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به صدا و سیما و ۳۶ میلیارد تومان به دیگر رسانهها پرداخت کرده است. هزینه های تبلیغاتی پرداخت شده بابت تبلیغات شهری ۶۰ میلیارد تومان اعلام و تاکید شده که این رقم ۲۰ برابر سالهای قبل از مدیریت حمیدرضا عظیمیان بوده است.
سایت نفت ما پیش از این نوشته بود که فولاد مبارکه سال گذشته ۳۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به ظاهر به ۲۳۶ رسانه پرداخت کرده اما در اصل ۱۰ رسانه از این ۲۳۶ رسانه ۹۰ درصد آن را دریافت کردهاند.
بر اساس گزارش مجلس، همچنین فولاد مبارکه حدود دو میلیارد تومان در شبکههای اجتماعی و همچنین بابت «ریتوییت و جریان سازی رسانه ای در خصوص تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه هزینه» کرده است.
این شرکت همچنین در سال ۹۹ با آرزو آقامحمدی به عنوان مدیر عامل شرکت «فرداد سیال» قرارداد هفت میلیارد تومانی برای فعالیت های رسانهای بسته است.
به گفته هیات تحقیق و تفحص مجلس، شرکت فولاد مبارکه قرارداد نشریه با تیراژ ۵۰۰ نسخه با مینو هوشمندپور امضا کرده که مبلغ آن برای سال گذشته دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.
این گزارش هوشمندپور را «فرد پوششی» و نزدیک به محمد عطریانفر، عضو حزب کارگزاران سازندگی خوانده است.
عطریانفر اما در واکنش به این گزارش گفت تاکنون هیچ نوع ارتباط مالی یا تشکیلاتی با فولاد مبارکه نداشته است.
مجلس شورای اسلامی در گزارش تحقیق و تفحص خود از شرکت فولاد مبارکه اصفهان در فاصله سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰، از ۹۲ هزار میلیارد تومان تخلف در این شرکت، شامل حیف و میل سرمایهها و پرداخت هدیه و کمک به نهادهای حکومتی از جمله اداره اطلاعات، سپاه پاسداران و همچنین چهرههای سیاسی خبر داد.
این گزارش فهرست مفصلی از پرداختهای شرکت فولاد مبارکه به نهادهایی چون سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و دفاتر امامان جمعه را ارائه کرد.
در این گزارش اسحاق جهانگیری، معاون اول حسن روحانی، همراه با محمد نهاوندیان و محمود واعظی، روسای دفتر رئیسجمهوری در دولت اول و دوم روحانی، به اعمال نفوذ در این شرکت و ایجاد تغییر در اعضای هیأت مدیره متهم شدهاند.