• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

واردات ۴ هزار میلیارد تومانی کود، شمشیر و لپ‌تاپ توسط فدراسیون شطرنج

۲۸ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

موضوع عجیبی مطرح شده مبنی بر بدهی مالیاتی ۱۴میلیارد تومانی فدراسیون شطرنج در سال ۱۳۹۲ که به گفته رییس فعلی، مسئولان فدراسیون در آن مقطع اقلامی مانند کود، شمشیر و لپ‌تاپ با حجم ۴هزار میلیارد تومان وارد کشور کرده‌اند. در دوره ریاست پهلوان‌زاده دادگاهی برگزار شد که در آن شرکت نکرد.

خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه نوشت: این اظهارات از سوی حسن تامینی، رییس فعلی فدراسیون شطرنج، واکنش محمدجعفر کامبوزیا رییس فدراسیون شطرنج در سال ۱۳۹۲ را در پی داشت و او ضمن غیر واقعی عنوان کردن این اظهارات یادآور شد که در صورت عدم انتشار اسناد از سوی فدراسیون شطرنج از مسئولان فعلی فدراسیون شکایت خواهد کرد. همچنین کامبوزیا با وجود ادعای فدراسیون شطرنج مبنی بر استفاده از کد اقتصادی فدراسیون برای واردات کالا مدعی شد که فدراسیون‌ها در آن مقطع کارت بازرگانی یا کد اقتصادی نداشته‌اند.

در شرایط فعلی سکوت وزارت ورزش و عدم جوابگویی به نامه‌های اخیر فدراسیون شطرنج باعث حاشیه‌هایی شده است. چرا که بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ حمید سجادی در سمت معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش حضور داشت و همین باعث شده که حواشی پیرامون وزیر فعلی ورزش و پرونده بدهی مالیاتی فدراسیون شطرنج مطرح شود.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

وال‌استریت ژورنال: حملات امارات به جمهوری اسلامی بسیار بیشتر از آنچه گزارش شده بوده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

به دلیل دخالت نهادهای غیرفوتبالی؛ فدراسیون فوتبال هند تعلیق شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)
به دلیل دخالت نهادهای غیرفوتبالی؛ فدراسیون فوتبال هند تعلیق شد
100%

فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا تمامی فعالیت‌های فدراسیون فوتبال هند را تا اطلاع ثانوی تعلیق کرد

فیفا با انتشار بیانیه‌ای از تعلیق تمامی فعالیت‌های فدراسیون فوتبال هندوستان خبر داد و نوشت: شورای فدراسیون‌های فیفا به اتفاق آرا تصمیم گرفت، فعالیت‌های فدراسیون فوتبال هند را به دلیل نفوذ غیرقانونی از طرف اشخاص ثالث که مصداق نقض جدی اساسنامه فیفا است، به حالت تعلیق درآورد.

در ادامه بیانیه فیفا آمده است: به این ترتیب جام جهانی فوتبال زنان زیر ۱۷ سال که قرار بود از ۱۱ تا ۳۰ اکتبر ۲۰۲۲ در هند برگزار شود، نمی‌تواند طبق برنامه‌ریزی پیشین برگزار شود. در صورتی که این تعلیق ادامه داشته باشد فیفا کشور دیگری را به عنوان میزبان این دوره از رقابت‌ها انتخاب خواهد کرد.

دادگاه عالی هند در ادردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ فدراسیون فوتبال این کشور را منحل کرد و کمیته‌ای سه‌نفره را برای اداره فوتبال، اصلاح اساسنامه و برگزاری انتخاباتی که ۱۸ ماه معلق بود در نظر گرفت.

گفتنی است، فیفا در ماه‌های گذشته درباره این مسئله به فدراسیون فوتبال هند هشدار داده بود امااین هشدارها جدی گرفته نشد و در نهایت شورای فدراسیون‌های فیفا تمامی فعالیت‌های فوتبال هند را تعلیق کرد

اعلام رقم قرارداد بازیکنان و مربیان استقلال و پرسپولیس در فصل بیست و دوم لیگ برتر

۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)
اعلام رقم قرارداد بازیکنان و مربیان استقلال و پرسپولیس در فصل بیست و دوم لیگ برتر
100%

رقم قرارداد کادرفنی و بازیکنان استقلال و پرسپولیس در فصل بیست و دوم لیگ برتر اعلام شد

باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در نامه‌ای به سازمان بورس و خصوصی‌سازی، رقم قرارداد بازیکنان و کادرفنی در فصل بیست و دوم لیگ برتر فوتبال ایران را اعلام کردند که بر این اساس باشگاه استقلال حدود ۳۴۳ میلیارد تومان و پرسپولیس حدود ۲۲۰ میلیارد تومان در فصل جاری هزینه کرده‌اند.

طبق اسنادی که دو باشگاه منتشر کرده‌اند، قرارداد بازیکنان تیم‌های پایه و بزرگسالان استقلال مبلغ ۳۰۶ میلیارد و ۹۷۰ میلیارد تومان و برای قرارداد کادرفنی مبلغ ۳۶ میلیارد تومان محاسبه شده است.

همچنین در لیست اعلام شده از سوی باشگاه استقلال قرارداد بازیکنانی نظیر محبی، قائدی و یزدانی به چشم نمی‌خورد.

مجموع قرارداد کادرفنی ایرانی پرسپولیس، ۳۳ میلیارد، کادرفنی خارجی ۴۱۰ هزار دلار، قرارداد بازیکنان ایرانی ۱۵۳ میلیارد و مجموع قرارداد بازیکنان خارجی این تیم مبلغ ۶۸۵ هزار دلار است.

در لیست اعلام شده از سوی باشگاه پرسپولیس مبلغ قرارداد لوکادیا، مهاجم جدید سرخپوشان وجود ندارد که به گفته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مبلغ قرارداد لوکادیا، کمتر از یک میلیون دلار است.

گفتنی است در لیستی که دو باشگاه اعلام کرده‌اند، نرخ دلار بر پایه هر دلار ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است

پاسخ علی کریمی به توهین آخوند هتاک

۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)
پاسخ علی کریمی به توهین آخوند هتاک
100%

علی کریمی، ستاره سابق فوتبال ایران، با انتشار یک توییت به آخوندی که در یک سخنرانی به او توهین کرده بود پاسخ داد.

علی کریمی در حساب توییترش نوشت:‌ بدون شک خیلی‌ها بهتر از من امام حسین را می‌شناسند اما من اینطور می‌شناسم که امام حسین مقابل ظلم، مقابل آدم بد ذات و بد دهن هرگز سر خم نکرد. و در آخر، باور دارم خدا اونایی که حق الناس به گردنشونه رو هیچ وقت رو سفید نمی‌کنه.

علی کریمی این توییت را در پاسخ به توهین تند و عجیب حامدرضا معاونیان (روحانی) مطرح کرد. ستاره سابق فوتبال ایران، پیشتر و در اعتراض به نذری دادن، با انتشار یک استوری در حساب اینستاگرام نوشته بود: میلیاردها تومان خرج می‌کنیم نذری بدهیم و در پایان، آرزوی شفای بیماری را داریم که برای نداشتن پول درمان می‌میرد.

این صحبت‌ها واکنش تند و توهین‌آمیز این روحانی را در برداشت و در یک سخنرانی به شدت نسبت به علی کریمی از الفاظ توهین‌امیز و تند استفاده کرد

تیم ملی والیبال ب ایران قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد

۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)
تیم ملی والیبال ب ایران قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد
100%

تیم ملی والیبال ب مردان ایران قهرمان بازی‌های کشورهای اسلامی شد.

تیم ملی ب والیبال ایران در فینال رقابت‌های کشورهای اسلامی مقابل کامرون قرار گرفت و با نتیجه ۳-۱ به برتری رسید و روی سکوی نخست این رقابت‌ها قرار گرفت. ایران در ست‌های اول، سوم و چهارم با نتایج ۲۵-۱۶، ۲۵-۲۳ و ۲۵-۱۴ مقابل کامرون به برتری رسید و در ست دوم با نتیجه ۱۸-۲۵ بازی را واگذار کرد.

شهروز همایونفرمنش (کاپیتان)، علی رمضانی، فاضل پژومان، پوریا یلی، بردیا سعادت، آرمان رحمانی، احسان دانش‌دوست، علی حاجی‌پور، اسماعیل مسافر، محراب ملکی‌سرخی، امیرضا سرلک، محمد ولی‌زاده، ابوالفضل قلی‌پور و اسماعیل طالبی‌ ۱۴ بازیکن ایران در این رقابت‌ها بودند

درخواست توییتری از طارمی و حراج پیراهن امضا شده برای کمک به یک هوادار دارای معلولیت

۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)
درخواست توییتری از طارمی و حراج پیراهن امضا شده برای کمک به یک هوادار دارای معلولیت
100%

مهدی طارمی، مهاجم ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال پورتو برای کمک به هزینه‌های درمانی یک گودک هوادار و دارای معلولیت پورتو، پیراهن امضا شده خود را به حراج گذاشت.

نلسون فریرا یکی از هواداران تیم پورتو که پسری دارای معلولیت دارد هفته گذشته با انتشار تصویری از خود در کنار فرزندش در استادیوم دراگائو پورتو، نوشت: طارمی آیا می‌توانید برای کمک به پرداخت هزینه‌های درمانی پسرم فیلیپه فریرا که پسر خاصی است و نمی‌بیند، حرف نمی‌زند و راه نمی‌رود، پیراهن امضا شده خود را به حراج بگذارید؟

مهاجم ایرانی پورتو اما بلافاصله پیراهن امضا امضا شده خود را به حراج گذاشت و درخواست این هوادار را برآورده کرد.

فریرا بعد از‌ این موضوع در یک توییت دیگر از ستاره ملی‌پوش ایرانی پورتو تشکر کرد و نوشت: می‌خواهم از همه شما تشکر کنم، برای کمک به این انسان فروتن با قلبی بزرگ که مهدی طارمی دارد