• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزارت خارجه آمریکا: پیش‌نویس اتحادیه اروپا را درباره برجام بررسی می‌کنیم

۵ مرداد ۱۴۰۱، ۰۲:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۷:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، اعلام کرد ایالات متحده در حال بررسی تغییرهای مطرح شده در پیش‌نویس ارائه شده از سوی اتحادیه اروپا در ارتباط با احیای برجام است و به زودی نتایج را به صورت مستقیم به اطلاع اروپا خواهد رساند.

پرایس در نشست خبری سه‌شنبه خود گفت پیش‌نویسی که جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به آمریکا، ایران و سایر کشورهای عضو برجام ارائه کرده بود، عمدتا بر اساس همان توافقی است که از ماه مارس آماده شده بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه احیای برجام همچنان به سود منافع ملی آمریکا است، خاطرنشان کرد اما این فرصت نامحدود نیست.

پرایس ابراز امیدواری کرد جمهوری اسلامی از فرصتی که مدت‌هاست وجود دارد استفاده کرده و بالاخره تصمیم‌گیری کند.

در حالی که جمهوری اسلامی همچنان می‌گوید برخی خواسته‌هایش در مذاکرات احیای برجام در نظر گرفته نشده، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در مطلبی در فایننشال تایمز اعلام کرد که فرصت برای مصالحه‌های مهم بیشتر تمام شده است.

بورل گفت اکنون زمان تصمیم‌‌های سیاسی سریع برای به پایان رساندن مذاکرات و بازگشت فوری و کامل به برجام است. او افزود: «من اکنون متنی را روی میز گذاشته‌ام که با جزئیات دقیق به لغو تحریم‌ها و همچنین گام‌های هسته‌ای مورد نیاز برای احیای برجام می‌پردازد.»

مقام‌های جمهوری اسلامی می‌گویند تضمینی از سوی آمریکا در مورد حفظ برجام وجود ندارد و این امر هرگونه توافق احتمالی را با مشکل مواجه می‌کند.

در همین حال، گیلاد اردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، روز سه‌شنبه گفت که جمهوری اسلامی بیش از همیشه به سلاح هسته‌ای نزدیک‌ شده است.

سفیر اسرائیل پس از نشست شورای امنیت همچنین به مریم رحمتی، خبرنگار ایران اینترنشنال در سازمان ملل، گفت: دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی نه تنها منطقه بلکه تمام دنیا را تهدید می‌کند و شورای امنیت سازمان ملل در این خصوص هیچ قدمی بر نمی‌دارد.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ در گردهمایی «آمریکا اول» جمهوری‌خواهان در واشینگتن گفت: دولت بایدن به ایران اجازه داده به توسعه برنامه تسلیحات هسته‌ای خود با سرعتی غیرقابل باور ادامه دهد، اما در زمان دولت من چنین روندی برای جمهوری اسلامی امکان نداشت.

ترامپ در این سخنرانی با انتقاد از عملکرد دولت بایدن در عرصه‌های داخلی و خارجی گفت: «قویا اعتقاد دارم در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴یک جمهوری‌خواه کاخ سفید را پس خواهد گرفت.»

مایک پنس، معاون رییس‌جمهوری پیشین آمریکا، نیز در این گردهمایی گفت: ایالات متحده باید تعهدات خود را به اسرائیل احیا کرده و از طریق منزوی کردن و تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی، با تجاوزگری ایران مقابله کند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود
۱

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۲

اعتصاب غذای زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته شد

۳

ایرانیان ده‌ها شهر جهان در سالروز درگذشت شاهان پهلوی تجمع کردند

۴

ترامپ کمبود مهمات آمریکا را رد کرد و تهدیدهایش علیه ایران را ادامه داد

۵

صف آرژانتینی‌ها برای چاپ شعار جنجالی «مالویناس متعلق به آرژانتین است»

انتخاب سردبیر

  • شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

    شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

  • جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

    جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

  • فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند
    اختصاصی

    فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند

  • افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

    افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

  • بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

    بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین