• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

با حکم قاضی، هفت ایرانی متهم به تلاش برای ترور اسرائیلی‌ها‌ در استانبول در بازداشت ماندند

۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

دادگاه کیفری استانبول برای هفت نفر از هشت مظنون ایرانی که به اتهام برنامه‌ریزی برای ترور شهروندان اسرائیلی در ترکیه دستگیر شده‌اند، قرار بازداشت صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، بر اساس پرونده تشکیل شده از سوی دادستان عمومی استانبول، پنج مظنون ایرانی در ۱۷ ژوئن طی عملیاتی به وسیله پلیس، به اتهام «جاسوسی نظامی یا سیاسی» دستگیر شدند.

در تاریخ ۲۹ ژوئن، قاضی دادگاه برای متهمان به نام‌های «مجید-ن»، «علیرضا-س»، «محمود-ح»، «حسن-ح» و «مریم- م» حکم بازداشت صادر کرد.

بر اساس گزارش آناتولی، دادگاه کیفری استانبول برای «مریم-م» حکم ممنوعیت سفر و آزادی مشروط صادر و سایر مظنونان نیز بازداشت شدند.

در ادامه تحقیق و بازجویی‌ها، عملیات دوم پلیس در روز ۱۴ ژوییه در اطراف هتلی در میدان تقسیم انجام شد.

در این عملیات نیز «کیوان-م» به ظن سازماندهی ترور، «جمال- ج» به اتهام «برنامه‌ریزی برای اجرای عملیات مسلحانه» و «ایمان-س» که عملیات شناسایی و کشف را انجام داد، دستگیر شدند.

این افراد نیز پس از بازجویی به حکم قاضی در بازداشت ماندند.

در این عملیات سه قبضه کلت کمری، دو دستگاه لیزر سیاه متصل به کلت کمری، سه عدد صداخفه‌کن و تعداد زیادی گلوله کشف و ضبط شده است.

در روزهای گذشته روزنامه صباح ترکیه تصاویر و جزییاتی از نقشه این افراد برای ترور شهروندان اسرائیلی در استانبول منتشر کرد و همزمان، نخست وزیر اسرائیل بار دیگر از ترکیه به خاطر خنثی کردن این طرح تشکر کرد.

روزنامه صباح در گزارش جدید خود که روز یک‌شنبه ۱۹ تیر ماه منتشر شد، نوشت که سازمان اطلاعات ترکیه (میت) و اطلاعات پلیس استانبول دریافته بودند اعضای این تیم ترور در تاریخ‌های مختلفی وارد استانبول شده و مخفیانه با هم دیدار کرده‌اند.

بنا بر این گزارش، هدف نخست این تیم نزدیک شدن به یوسف لوی-سفاری، دیپلمات اسرائیلی و کشتن او بود. لوی-سفاری قبلا سرکنسول اسرائیل در استانبول بود و در آن زمان در این شهر حضور داشت.

هدف بعدی تیم ترور، کشتن گروهی از گردشگران اسرائیلی بود که قرار بود در همان هتل در محله بی‌اوغلو در استانبول اقامت داشته باشند.

اعضایی از تیم ترور نیز پیش از ورود گردشگران اسرائیلی در آن هتل اقامت کردند. بنابر این گزارش، نیروهای امنیتی ترکیه بی سر و صدا هتل گردشگران اسرائیلی را تغییر دادند.

اندکی پس از افشای طرح جمهوری اسلامی برای کشتن اتباع اسرائیلی در ترکیه حسین طائب از ریاست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران برکنار شد.

همچنین روابط ترکیه و جمهوری اسلامی با تنش همراه شد و سفر حسین امیرعبداللهیان به آنکارا چندین بار به تعویق افتاد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

اعتصاب عمومی در شهرهای کردنشین؛ امجد امینی: یک سوگواری ساده را بر ما روا نمی‌بینند
۱

اعتصاب عمومی در شهرهای کردنشین؛ امجد امینی: یک سوگواری ساده را بر ما روا نمی‌بینند

۲

تشکیل پرونده قضایی برای یک فیلمساز؛ سپاه پاسداران خواستار توقیف اموال رضا درمیشیان شد

۳

در پی واکنش گسترده مردم، مقام‌ها از بازداشت ماموران متعرض به نوجوان تبریزی خبر دادند

۴

«آمریکا مرتکب جنایت جنگی و جمهوری اسلامی مرتکب جنایت علیه بشریت شده است»

۵

نامه سرگشاده متخصصان ایرانی به پارلمان کانادا؛ قربانیان سربازی در سپاه در برزخ گرفتارند

انتخاب سردبیر

  • سازمان حقوق بشر ایران اسامی ۴۲۰۰ تن از کشته‌شدگان دی‌ماه را منتشر کرد

    سازمان حقوق بشر ایران اسامی ۴۲۰۰ تن از کشته‌شدگان دی‌ماه را منتشر کرد

  • بازماندگان خیابان؛ بلوغ نسلی که از تابستان ژینا تا زمستان انقلاب ملی با خون قد کشید
    تحلیل

    بازماندگان خیابان؛ بلوغ نسلی که از تابستان ژینا تا زمستان انقلاب ملی با خون قد کشید

  • ردپای پیری زودرس در افزایش ابتلا به سرطان در میان جوانان

    ردپای پیری زودرس در افزایش ابتلا به سرطان در میان جوانان

  • نامه سرگشاده متخصصان ایرانی به پارلمان کانادا؛ قربانیان سربازی در سپاه در برزخ گرفتارند

    نامه سرگشاده متخصصان ایرانی به پارلمان کانادا؛ قربانیان سربازی در سپاه در برزخ گرفتارند

  • از ترس تا رهایی؛ زنان از اولین تجربه بیرون رفتن بدون حجاب اجباری گفتند
    روایت شما

    از ترس تا رهایی؛ زنان از اولین تجربه بیرون رفتن بدون حجاب اجباری گفتند