اسرائیل از تلاش جمهوری اسلامی و حزب‌الله برای حمله سایبری به نیروهای حافظ صلح خبر داد

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۴/۰۸

بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در همکاری با گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان به تازگی تلاش کرده‌اند به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان (یونیفیل) حمله سایبری کنند.

گانتس روز چهارشنبه (هشتم تیر) در کنفرانس هفته سایبری در تل‌آویو گفت: «رهبر تروریسم جهانی ایران است. این در مورد تروریسم سایبری نیز صدق می‌کند.»

او گفت: «ایران از طریق نیروهای نیابتی خود مثل حزب‌الله در همه زمینه‌ها از جمله سایبری، عمل می‌کند. امروز می‌توانم فعالیت‌های مخرب اخیر که به وسیله نهادهای امنیتی ایران با همکاری حزب‌الله انجام شده، از جمله تلاش برای اخلال در عملیات یونیفیل را افشا کنم.»

به گفته وزیر دفاع اسرائیل، جمهوری اسلامی این اقدام را برای به دست آوردن اطلاعاتی درباره فعالیت یونیفیل انجام داده است.

نیروهای یونیفیل پس از خروج اسرائیل از جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰، بر مناطق مورد مناقشه در مرز زمینی دو کشور نظارت می‌کنند.

هنوز یونیفیل به این اظهارات بنی گانتس واکنشی نشان نداده است.

وزیر دفاع اسرائیل گفت: «این کار با انجام یک عملیات سایبری با هدف سرقت مطالب مربوط به استقرار یونیفل در منطقه و استفاده از آنها از سوی حزب‌الله انجام شد. این حمله دیگری از سوی ایران و حزب‌الله به شهروندان لبنانی و به ثبات لبنان است.»

گانتس ادامه داد که اسرائیل با «سیستم‌های سایبری و روش‌های عملیات دشمنان خود» آشناست و الگویی از هکرهای ایرانی را شناسایی کرده که علیه کشورهای خاورمیانه و به ویژه علیه اسرائیل فعالیت می‌کنند.

پیشتر گزارشی منتشر شده بود از حمایت سایبری جمهوری اسلامی از حزب‌الله و اینکه مرکز واحد سایبری حزب‌الله در جنوب بیروت، دارای تجهیزات کامپیوتری مشابه دانشگاه صنعتی شریف تهران است.

روز سه‌شنبه هفتم تیر نیز نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، به جمهوری اسلامی هشدار داد اگر درگیر حملات سایبری علیه اسرائیل شود، بهای آن را خواهد پرداخت.

نخست وزیر اسرائیل به توضیح رویکرد کلی خود در زمینه حملات سایبری به ویژه در مورد جمهوری اسلامی پرداخت و اضافه کرد همان‌طور که بازدارندگی هسته‌ای وجود دارد، بازدارندگی سایبری نیز وجود خواهد داشت.

در سال‌های اخیر گزارش‌های متعددی از حمله‌های سایبری منتسب به جمهوری اسلامی و اسرائیل علیه زیرساخت‌های یکدیگر منتشر شده است.

همزمان حملات سایبری از سوی گروه‌های مختلف هکری و سایبری علیه زیرساخت‌ها در ایران افزایش چشم‌گیر داشته است.

با وجود تعدد حمله‌‌های سایبری به نهادهای حاکمیتی و زیرساخت‌ها در ایران، رویکرد مقام‌های جمهوری اسلامی عموما کم اهمیت جلوه دادن این حمله‌های هکری بوده و معمولا مدعی شده‌اند که هکرها به اهداف مورد نظرشان نرسیده‌اند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبرها
امروز
خبرها
چشم‌انداز

رادیو

پادکست‌ها

حقیقت در صدای توست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.