نماینده دادستان که با نام اعتمادی معرفی شده است، روز سهشنبه ۳۱ خرداد در این جلسه دادگاه گفت: «یکی دیگر از اقدامات متهم، جمشید شارمهد، افشای اطلاعات طبقهبندی شده در خصوص اطلاعات موشکی سپاه پاسداران از طریق انجمن پادشاهی ایرانیان بود که در این رابطه قصد داشت آدرس و مختصات ۱۰ سایت موشکی سپاه پاسداران را افشا کند.»
او در ادامه گفت: «متهم در اقاریر خود اعلام کرد اطلاعات ۱۰ آشیانه سپاه قرار بود به ما به فروش برسد. اطلاعات مختصات موشکی سپاه را برای سازمان افبیآی بردم اما آنها رغبتی به صحبتهای من نشان ندادند؛ لذا پس از این واقعه، دو مورد از اطلاعات را در تلویزیون تندر منتشر کردم اما با این حال کسی حاضر نشد تا این اطلاعات را از ما بخرد.»
نماینده دادستان اما مستنداتی در توضیح اینکه اطلاعات ادعایی چگونه به دست شارمهد رسیده ارائه نکرد و به غیر از آنچه اعترافات این زندانی سیاسی خوانده شده، سند و مدرک دیگری ارائه نشد.
جمشید شارمهد، زندانی سیاسی دوتابعیتی، بر اساس اظهارات اعضای خانوادهاش، ربوده شده و به ایران برده شده است.
جمهوری اسلامی بارها از متهمان زندانی، به ویژه زندانیان سیاسی، تحت شکنجه اعترافهایی علیه خودشان گرفته است.
جلسات دادگاه جمشید شارمهد، مدیر گروه «تندر» که دو سال پیش در دبی ربوده شد، از بهمن سال گذشته در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران آغاز شده و ریاست این دادگاه بر عهده ابوالقاسم صلواتی است.
صلواتی از سوی آمریکا به دلیل نقض حقوق بشر تحریم شده است.
پیشتر خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، اتهام «بمبگذاری در حسینیه سیدالشهدای شیراز و قصد انفجار سد سیوند شیراز» را به شارمهد نسبت داد و خبرگزاری صداوسیما نیز اتهام او را «افساد فی الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی و بمبگذاری» اعلام کرد.
بر اساس قوانین جمهوری اسلامی، چنین اتهامهایی معمولا مجازات اعدام در پی دارند.
از سوی دیگر اما غزاله شارمهد، دختر جمشید شارمهد، همراه گروهی از فعالان سیاسی، مدنی و روزنامهنگاران، در نامهای به وزیر امور خارجه آلمان، از این کشور خواست با تشکیل تیم مدیریت بحران و اعمال فشار به جمهوری اسلامی، از «ترور برنامهریزیشده» جمشید شارمهد جلوگیری کند.
شارمهد که در وضعیت جسمی مناسبی به سر نمیبرد، دوران بازداشت خود را در سلول انفرادی بوده و به گفته غزاله شارمهد، وکیل تسخیری پدر او برای خواندن پرونده، طلب ۲۵۰ هزار دلار پول کرده.
اما همزمان با برگزاری چهارمین جلسه دادگاه این زندانی سیاسی، مهدی شمسآبادی، دادستان عمومی و انقلاب زاهدان، درباره بازداشت سه نفر به اتهام «جاسوسی برای موساد» گفت: «همکاران اداره اطلاعات با حدود هشت ماه اشراف اطلاعاتی به صورت دقیق موارد را رصد میکردند و به این نتیجه رسیدند که ترور دانشمندان هستهای نیز در دستور کار تعدادی از این افراد بوده است.»
شمسآبادی روز سهشنبه ۳۱ خرداد گفت: «هماینک پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و به زودی کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال میشود.»
پیشتر اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان در اطلاعیهای در روز ۳۱ فروردین اعلام کرد «سه جاسوس وابسته به موساد» با حکم دستگاه قضایی دستگیر شدند.