• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

۲۶ شهروند بهائی در شیراز به ۸۵ سال زندان محکوم شدند

۲۳ خرداد ۱۴۰۱، ۰۱:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

به گزارش پایگاه خبری هرانا، دادگاه انقلاب شیراز در احکامی که چندی پیش صادر شده، ۲۶ شهروند بهائی را مجموعا به ۸۵ سال زندان محکوم کرده است.

این شهروندان علاوه بر حبس، با مجازات‌هایی از جمله مجموعا ۲۴ سال تبعید، ابطال گذرنامه و معرفی روزانه به اداره اطلاعات به مدت دو سال محکوم شده‌اند.

اغلب این شهروندان در سال ۹۵ توسط نیروهای امنیتی در شیراز بازداشت شده بودند و سومین جلسه دادگاه آنها اواخر اردیبهشت امسال در شعبه ۱ دادگاه انقلاب شیراز، به ریاست قاضی محمود ساداتی، برگزار شد.

به نوشته هرانا، احکام صادر شده در برگه‌ای به تاریخ هشتم خرداد درج شده است.

بر اساس احکام صادر شده، یکتا فهندژ سعدی، لالا صالحی، بهاره نوروزی، رضوان یزدانی و مژگان غلامپور هر یک به تحمل پنج سال حبس، و نبیل تذهیب، صهبا مصلحی، بهنام عزیزپور، اسماعیل روستا، رامین شیروانی و سعید حسنی هر یک به پنج سال حبس و همچنین تبعید محکوم شده‌اند.

بنابر این گزارش، مریم اسلامی، پریسا روحی‌زادگان، مرجان غلامپور، شادی صادق‌اقدم، عهدیه عنایتی، ثمره‌ آشنایی، نسیم کاشانی‌نژاد، صهبا فرحبخش، و نوشین زنهاری هر یک به دو سال حبس، و مهیار سفیدی، ورقا کاویانی، شمیم اخلاقی، فرزاد شادمان، فربد شادمان، و سروش ایقانی هر یک به دو سال حبس و همچنین تبعید محکوم شده‌اند.

تمامی این شهروندان همچنین به ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال از طریق ابطال گذرنامه‌هایشان، و معرفی روزانه خود به اداره‌ اطلاعات استان به مدت دو سال محکوم شده‌اند.

اتهامات این شهروندان بهائی «تبانی و اجتماع به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور» عنوان شده و دادگاه انقلاب مصادیق این اتهام را «حضور و اجتماع آنان در محله‌های فقیرنشین» و گردهمایی برای بررسی بحران آب و آسیب‌های اجتماعی اعلام شده است.

پیروان آیین بهائی در ایران بیش از چهار دهه است که با انواع فشارها و تبعیض‌های سیستماتیک روبه‌رو هستند و در طول حیات جمهوری اسلامی گزارش‌های متعددی درباره اعدام، شکنجه، بازداشت، مصادره اموال و محرومیت بهائیان از تحصیل در دانشگاه‌ها منتشر شده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

فرحناز اسپد، روزنامه‌نگار و مجری ایران‌اینترنشنال، درگذشت
۱

فرحناز اسپد، روزنامه‌نگار و مجری ایران‌اینترنشنال، درگذشت

۲

دادگاه فدرال کانادا با درخواست مقام سابق جمهوری اسلامی برای توقف روند اخراج مخالفت کرد

۳

اختلال در احراز اقامت برای دریافت کالابرگ؛ شهروندان ساعت‌ها در دفاتر پیشخوان معطل ماندند

۴

روایت‌های متضاد تهران و دوحه؛ خلبانان ایرانی کجا هستند؟

۵

برای مرگ راویان در غربت

انتخاب سردبیر

  • فایننشال‌تایمز از طرح تهران برای کشاندن دامنه جنگ به اروپا در صورت تشدید تنش‌ها خبر داد

    فایننشال‌تایمز از طرح تهران برای کشاندن دامنه جنگ به اروپا در صورت تشدید تنش‌ها خبر داد

  • آیا جنگ با جمهوری اسلامی اولویت‌های راهبردی آمریکا را در آسیا تغییر می‌دهد؟
    تحلیل

    آیا جنگ با جمهوری اسلامی اولویت‌های راهبردی آمریکا را در آسیا تغییر می‌دهد؟

  • فرانسه دو کارمند سفارت جمهوری اسلامی را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد

    فرانسه دو کارمند سفارت جمهوری اسلامی را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد

  • کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدوسی‌وچهارم به ۶۰ زندان رسید

    کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدوسی‌وچهارم به ۶۰ زندان رسید

  • فرحناز اسپد، روزنامه‌نگار و مجری ایران‌اینترنشنال، درگذشت

    فرحناز اسپد، روزنامه‌نگار و مجری ایران‌اینترنشنال، درگذشت