

وزارت دفاع آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که آزمایش کرونای لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، مثبت شده است اما علائم بیماری در او خفیف است.
آستین گفت آخرین بار بیش از ده روز پیش با جو بایدن دیدار کرده است و ردیابی کسانی که طی هفته گذشته با آنها در تماس بوده در حال انجام است.
آستین گفت که مثبت شدن آزمایش کرونای خود را به اطلاع جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا، رسانده است.
وزیر دفاع آمریکا افزود که آخرین بار بیش از ده روز قبل در ۲۱ دسامبر، سیام آذر ماه، با جو بایدن ملاقات حضوری داشته است و روز پنجشنبه نیز در پنتاگون بوده است.
وزیر دفاع آمریکا خاطرنشان کرد که در حال حاضر کارکنان دفترش در حال ردیابی تماس و انجام تست کرونا در مورد همه کسانی هستند که در هفته گذشته با آنها در تماس بودهام.
پیش از این، پنتاگون اعلام کرده بود که افزایش موارد جدید کووید-۱۹ در پایتخت و اطراف واشینگتن، که اکثر نیرویهای ستادی وزارت دفاع در آن زندگی میکنند، مدیران این وزارت را به اجرای تشدید اقدامات ایمنی برای جلوگیری از ابتلای آنها واداشته است.
تعطیلی غذاخوریها، کاهش نیروهای حضوری تا ۴۰ درصد و تشویق کارکنان بخشهای غیر حساس به دورکاری از منزل از جمله اقداماتی است که پنتاگون به دلیل دور جدید افزایش کرونا در واشینگتن در بخشهای ستادی خود به اجرا گذاشت.