• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

افزایش فروش موی دختران و زنان در پی گسترش فقر در ایران

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)

به دنبال افزایش بحران اقتصادی و گسترش فقر در ایران، رسانه‌های این کشور از افزایش پدیده خرید و فروش موی دختران و زنان به دلیل نیازهای مالی خبر می‌دهند.

روزنامه خراسان در گزارشی با عنوان «فروش مو برای‌ گذران زندگی» وضعیت زنان و دخترانی را شرح داده که موهای خود را می‌فروشند «تا پولش را به زخم زندگی بزنند».

در این گزارش به نقل از سودابه، یک آرایشگر، آمده است: «در چهار ماهی که خرید مو را شروع کرده‌ام، آن قدر فقر و درماندگی مشتری‌هایم را دیده‌ام و آن قدر اشک‌های دخترهای نوجوان و جوان را پاک کرده‌ام که احساس افسردگی می‌کنم.»

یک آرایشگر دیگر نیز که نامش فاش نشده، به خراسان گفت: «۹۰ درصد مشتری‌هایم برای نیاز مالی موهایشان را می‌فروشند و می‌گویند هرچقدر دلت می‌خواهد کوتاه کن، فقط پول بیشتری بده.»

بر اساس گزارش این روزنامه، آرایشگرانی که این موها را خریداری می‌کنند آن‌ها را برای اکستنشن استفاده می‌کنند.

در این گزارش آمده که فروشندگان مو طیف وسیعی را از دختران نوجوان ١٠ ساله تا زنان مسن را شامل می‌شود که قصد دارند با پول موهایشان نیازهایی چون هزینه خرید گوشی تلفن همراه یا دارو و درمان را تامین کنند.

این اولین بار نیست که روزنامه‌ها و رسانه‌های ایران از پدیده فروش مو به دلیل نیازهای مالی خبر داده‌اند.

در شهریور ماه خبرگزاری ایسنا در گزارشی با عنوان «پدیده‌ای میلیونی به نام گیس‌فروشی» نوشت مخاطب آگهی‌های خرید مو «بیشتر دختران جوان و از نظر اقتصادی ضعیف‌اند» که برای مشکلات مالی حاضرند موهای خود را بفروشند.

پیش از آن و در اردیبهشت نیز خبرآنلاین در گزارشی از «بازار داغ خرید و فروش مو» در ایران خبر داد و قیمت‌ موهای خریداری شده را نیز از ۲۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

همچنین در مهر ۱۳۹۶، روزنامه شهروند به نقل از یک آرایشگر نوشت: «چند مشتری داشتیم که موی دخترشان را فروختند تا برایشان کیف و کتاب و دفتر برای مدرسه بخرند.»

در سال‌های اخیر، رسانه‌های ایران بارها از افزایش فروش اعضای بدن از جمله کلیه خبر داده‌اند که دلیل آن مشکلات مالی فروشندگان است.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا شبکه‌های مرتبط با پسر علی شمخانی و حزب‌الله لبنان را تحریم کرد
۱

آمریکا شبکه‌های مرتبط با پسر علی شمخانی و حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

۲

نفوذ جمهوری اسلامی و کارزار جمع‌آوری کمک‌های مالی شیعیان کشمیر پس از کشته شدن خامنه‌ای

۳

اعتراف مقام سابق جمهوری اسلامی به نارضایتی، شکاف نسلی و نقش آن در اعتراضات دی ۱۴۰۴

۴

فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

۵
تحلیل

وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

Banner

انتخاب سردبیر

  • ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟
    تحلیل

    ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

  • هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
    اختصاصی

    هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

•
•
•

مطالب بیشتر

سپاه پاسداران در رزمایش خود در سواحل خلیج فارس موشک‌های کروز شلیک کرد

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۹:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران گزارش دادند که نیروهای سپاه در جریان دومین روز از رزمایش خود در حاشیه خلیج فارس، موشک‌های کروز شلیک کردند.

خبرگزاری تسنیم روز سه‌شنبه ۳۰ آذر نوشت یگان‌های موشکی و سطحی نیروی دریایی سپاه پاسداران به طور همزمان پنج موشک کروز ضدکشتی را به اهدافی از پیش تعیین‌شده، شلیک کردند.

این خبرگزاری برد و نوع این موشک‌ها را اعلام نکرد، اما ادامه داد این موشک‌ها از ساحل و همچنین از روی «شناورهای تندرو کلاس ذوالفقار» پرتاب شد.

همچنین به گزارش وب‌سایت سپاه نیوز، در این رزمایش موشک‌های «زمین به زمین»، «سطح به سطح شناوری» و «ساحل به دریا» آزمایش شد.

بر اساس این گزارش‌، سپاه پاسداران «پهپادهای تهاجمی نقطه‌زن» و «سامانه‌های پدافند هوایی شناوری و ساحلی علیه اهداف پهپادی» را آزمایش کرده است.

آسوشیتدپرس روز سه‌شنبه نوشت سپاه پاسداران در گذشته اعلام کرده که موشک‌های کروز با برد ۱۰۰۰ کیلومتر را در اختیار دارد.

این خبرگزاری اضافه کرد سپاه پاسداران موشک‌هایی با برد تا ۲۰۰۰ کیلومتر دارد که برای رسیدن به خاک اسرائیل و پایگاه‌های نظامی آمریکا کافی است.

علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران هم گفت: «در این رزمایش دفاع مستحکم از جزایر را انجام دادیم و نشان دادیم که قبل از اینکه دشمن به جزایر نزدیک شود، آنها را منهدم می‌کنیم.»

او ادامه داد: «چنانچه بخشی از دشمن از درگیری‌ها عبور کرد و بخواهد به جزایر نزدیک شود برای آنها هم برنامه داریم که با سلاح‌های ممانعتی که در جزیره است اهداف را مورد اصابت قرار می‌دهیم.»

رزمایش پنج روزه‌ سپاه پاسداران در شرایطی برگزار می‌شود که نگرانی‌های جهانی از رفتار جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته‌ای افزایش یافته و اسرائیل برای حمله نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرده است.

ماه گذشته نیز در آستانه ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی، ارتش جمهوری اسلامی ایران یک مانور نظامی در سواحل مکران در حاشیه دریای عمان برگزار کرد.

واکنش قوه قضاییه به افشای نامه شورای نگهبان: اگر لاریجانی منتشر کرده، قطعا قابل تعقیب است

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۸:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

ذبیح‌الله خدائیان، سخنگوی قوه قضاییه، در واکنش به انتشار نامه دلایل ردصلاحیت علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ایران گفت: «اگر ثابت شود از ناحیه ایشان منتشر شده، قطعا قابل تعقیب است.»

خدائیان روز سه‌شنبه در نشست خبری هفتگی خود در این زمینه گفت افشا اسناد محرمانه و طبقه‌بندی شده به موجب قانون جرم محسوب می‌شود و چنانچه کسی به صورت غیرمجاز اقدام به افشا آنها کند قابل تعقیب است.

او در مورد افشای نامه شورای نگهبان به علی لاریجانی نیز تاکید کرد: «لازم است توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و ضابطین بررسی صورت گیرد و در صورت شناسایی شخص منتشر کننده حتما قابل تعقیب خواهد بود.»

از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران لاریجانی بارها خواستار اعلام علنی دلایل رد صلاحیتش شده بود، اما شورای نگهبان پاسخی به این درخواست نداد.

سرانجام روز شنبه ۲۷ آذر تصویری از یک نامه با سربرگ شورای نگهبان خطاب به علی لاریجانی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن دلایل رد صلاحیت لاریجانی مواردی از قبیل مواضع سیاسی در سال ۸۸، حمایت از افراد رد صلاحیت شده و عدم ساده‌زیستی اعلام شده بود.

اقامت یکی از فرزندان در آمریکا و اقامت یکی از منسوبین درجه یک لاریجانی در بریتانیا و مداخله یکی از فرزندان در قراردادهای مجلس نیز از دیگر دلایل رد صلاحیت لاریجانی اعلام شده بود.

به دنبال انتشار این نامه، وبسایت روزنامه شرق نیز شنبه متن کامل نامه ۲۷ مهر لاریجانی به شورای نگهبان را منتشر کرد.

لاریجانی در این متن موضوعاتی از قبیل اقامت فرزندش در آمریکا و عدم ساده‌زیستی را دروغ خواند و بقیه موارد اعلام شده را نیز «گزارش دورغ» دیگر نهادها خواند.

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی نوشت: «کلا این دعاوی شورای نگهبان را نادرست و نوعی بهانه گیری سطح پایین می دانم که نه اساس درستی دارد و نه وجاهت حقوقی.»

روز دوشنبه، سخنگوی شورای نگهبان در این باره گفت پرونده لاریجانی مثل سایر افراد در یک فرآیند قانونی در شورای نگهبان بررسی شده و شورای نگهبان «نه مسبب و نه راضی» به انتشار مطالب پرونده در رسانه‌ها بوده است.

انتشار این نامه بازتاب گسترده‌ای داشت و علی مطهری در دفاع از علی لاریجانی به شورای نگهبان نامه نوشت و مهدی کوچک‌زاده، نماینده ادوار مجلس نیز در نامه‌ای به لاریجانی از او انتقاد کرد.

وزارت خارجه از مرگ سفیر جمهوری اسلامی نزد حوثی‌های یمن در پی «کرونا» خبر داد

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۶:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت خارجه ایران روز سه‌شنبه از مرگ حسن ایرلو،‌ سفیر جمهوری اسلامی نزد حوثی‌های یمن، به دلیل ابتلا به «کرونا» خبر داد.

سعید خطیب‌زاده،‌ سخنگوی وزارت خارجه،‌ در این زمینه گفت که ایرلو «به دلیل همکاری دیرهنگام برخی کشورها، متاسفانه در شرایط نامناسبی به کشور بازگشت و به‌رغم به کارگیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری» بامداد سه‌شنبه درگذشت.

ایرلو از اعضای سپاه پاسداران بود که آمریکا اعلام کرد در پوشش سفیر نزد شبه‌نظامیان حوثی فرستاده شده است.

او در سال ۱۳۹۹ با اعلام مقام‌های وزارت خارجه جمهوری اسلامی به عنوان سفیر تهران در صنعا‌ که تحت کنترل نظامیان حوثی قرار دارد،‌ منصوب شد.

پیش از این روز جمعه روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داده بود که مقام‌های منطقه‌ای و غربی می‌گویند مقام‌های حوثی از مقام‌های عربستان سعودی اجازه خواسته بودند که ایرلو برای درمان بهتر پس از ابتلا به کرونا با پرواز مستقیم به تهران بازگردد، اما ریاض با آن مخالفت کرده است.

با این حال یک مقام ارشد سعودی مطلع از امور یمن به خبرگزاری فرانسه گفت که سفیر با هواپیمای عراقی یمن را ترک کرد.

بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال،‌ حوثی‌ها به مقام‌های عربستان سعودی اطمینان داده‌‌اند که دیپلمات ایرانی جدیدی را جایگزین حسن ایرلو نخواهند کرد.

روز دوشنبه هم سعید خطیب‌زاده در یک کنفرانس خبری گزارش‌ها و روایت‌های متفاوت درباره علت خروج ایرلو از یمن را «خبرسازی» عنوان کرد و گفت که او به دلیل نیاز پزشکی و «ابتلا به کرونا» خارج شده است.

دو مقام دولت بایدن: در صورت شکست دیپلماسی با ایران، آمریکا دنبال گزینه‌های دیگر خواهد بود

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۵:۲۶ (‎+۰ گرینویچ)

دو مقام دولت آمریکا تاکید کردند که در صورت شکست دیپلماسی با ایران، ایالات متحده به دنبال گزینه‌های دیگر خواهد بود و تیم امنیت ملی بایدن در این مورد همکاری نزدیکی را با متحدان و شرکای آمریکا در جهان آغاز کرده است.

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، روز دوشنبه ۲۹ آذرماه، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره احتمال بازنگشتن ایران به مذاکرات برجام در وین گفت دولت بایدن در صورت شکست دیپلماسی، به دنبال گزینه‌های دیگر خواهد بود.

ساکی افزود که جو بایدن از تیم امنیت ملی خود خواسته که در این مورد آماده باشند و رایزنی با گروهی از شرکای ایالات متحده در سراسر جهان در این باره، در جریان است.

همزمان ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، نیز روز دوشنبه با اشاره به اینکه «اگر دیپلماسی با ایران به نتیجه نرسد ما در حال بررسی گزینه‌های دیگر هستیم تا آن را جایگزن کنیم» گفت: غیر از این ما در حال گفت‌وگو درباره این راه‌های جایگزین با ۱+۵ و دیگر شرکای آمریکا در «منطقه» و فراتر از آن هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره ثمر دادن یا ندادن مذاکرات وین و فرصت ایران برای پیشبرد برنامه هسته‌ایش در میانه این مذاکرات، گفت که سرعت مذاکرات و نحوه پیشرفت مذاکرات دلخواه نبوده است.

پرایس گفت که پذیرش وضعیتی که ایران در آن از یک طرف سر میز مذاکره بیاید و روند آن را کند و از طرف دیگر سرعت برنامه هسته‌ای‌ خود را در داخل کشور بالا ببرد برای ایالات متحده قابل‌قبول نیست.

پرایس افزود که آمریکا هنوز باور دارد که بازگشت به برجام ممکن است و این به‌نفع جامعه جهانی خواهد بود چرا که از دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری خواهد کرد.

در همین حال کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای از سفر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا به اسرائیل و کرانه باختری در هفته جاری، برای رایزنی درباره «تهدید ایران» و طیف گسترده‌ای از دیگر مسائل خبر داد.

سفیر مشاور امنیت ملی آمریکا به اسرائیل درحالی انجام می‌شود که بنی گنتس، وزیر دفاع اسرائیل، به تازگی گفت ایران در حال خریدن زمان است تا غرب را برای توافقی با محدودیت‌ هسته‌ای کمتر متقاعد کند.

کاخ سفید: مشاور امنیت ملی آمریکا در هفته جاری به اسرائیل و کرانه باختری سفر می‌کند

۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۱:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، در هفته جاری برای رایزنی درباره ایران و طیف گسترده‌ای از مسائل به اسرائیل و کرانه باختری سفر می‌کند.

سالیوان در این سفر با نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل و دیگر مقام‌های ارشد دولت این کشور و همچنین با محمود عباس، رییس تشکیلات خودگران فلسطین دیدار خواهد کرد.

مشاور امنیت ملی آمریکا، در دیدار خود با بنت و دیگر مقام‌های ارشد دولت اسرائیل، بر تعهد ایالات متحده به امنیت اسرائیل تاکید و درباره دیگر مسائل مهم راهبردی در رابطه اسرائیل و آمریکا، از جمله «تهدید ایران»، گفت‌وگو می‌کند.

سالیوان همچنین برای گفت‌وگو با محمود عباس راهی رام‌الله خواهد شد تا با او درباره تلاش‌های دامنه‌دار هرچه بیشتر برای تقویت رابطه آمریکا و فلسطین گفت‌وگو کند.