• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیران دفاع اسرائیل و آمریکا بر لزوم جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کردند

۱۹ آذر ۱۴۰۰، ۰۳:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

وزیران دفاع آمریکا و اسرائیل طی دیداری با تاکید بر لزوم جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای، درباره نگرانی‌های مشترک مربوط به ایران، از جمله اقدامات تحریک‌آمیز هسته‌ای، برنامه موشکی و حمایت از تروریسم از سوی جمهوری‌اسلامی رایزنی کردند.

بنی گنتس، وزیر دفاع اسرائیل، با هشدار نسبت به اینکه جمهوری اسلامی از برنامه هسته‌ای برای پیشبرد اهداف خود در منطقه و جهان استفاده می‌کند، گفت: «جامعه جهانی تحت رهبری آمریکا فرصتی دارد تا علیه اهداف سلطه‌گرانه ایران اقدام کرده و ضمن بازگرداندن ثبات، از ظلم به ملت‌های منطقه جلوگیری کند.»

او گفت: «ایران در راستای اهداف خود برای سلطه‌گری، در تلاش است همه نشانه‌های آزادی، کرامت انسانی و صلح را در خاورمیانه و فراتر از آن از بین ببرد.»

وزیر دفاع اسرائیل با اشاره به اینکه اسرائیل با حکومت ایران مشکل دارد و نه مردم این کشور، گفت: مردم ایران «به دست یک رژیم ظالم که حقوق بشر را نقض می‌کند، به گروگان گرفته شده‌اند.»

وزیر دفاع آمریکا نیز در این دیدار تاکید کرد که ایالات‌متحده برای مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی، از نزدیک با شرکای منطقه‌ای خود، به ویژه اسرائیل، همکاری خواهد کرد.

بنی گنتس همچنین در دیداری با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، موضوع چالش‌های منطقه‌ای از جمله ایران، را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در همین حال، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی، در نشست خبری با همتای بحرینی خود ابراز امیدواری کرد که مذاکرات هسته‌ای جاری در وین مثمر ثمر باشد و از منافع کشورهای حاشیه خلیج فارس محافظت کند.

وزیر خارجه عربستان سعودی گفت: «توافق کنونی ما را در مقابل توانمندی‌های هسته‌ای و نظامی ایران محافظت نمی‌کند.»

او افزود: برنامه هسته‌ای و موشک بالستیک ایران و «سایر تحرکات آن در منطقه، امنیت را به خطر می‌اندازد.»

از سوی دیگر، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، در توییتی نوشت: «مذاکرات وین بر اساس پیش‌نویس‌هایی که تا ۲۰ ژوئن (پایان دور ششم مذاکرات) تهیه شده بود، پیش خواهد رفت. اما نظرات جدید ایران نیز باید به‌طور کامل بررسی شود. این قاعده دیپلماسی چندجانبه است.»

در همین حال، همزمان با پایان ماموریت رزمی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق، فرانک مکنزی، فرمانده سنتکام، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، به آسوشیتدپرس گفت که ایران فکر می‌کند تلاش نیروهای نیابتی‌اش برای بیرون کردن آمریکا از عراق بر مذاکرات هسته‌ای تاثیر ندارد.

او خاطرنشان کرد که این امر ایران را در موقعیتی خطرناک گذاشته و «آنها نمی‌توانند این دو را از هم جدا کنند.»

فرمانده سنتکام گفت آمریکا برای اینکه کار ایران را برای هدف قرار دادن مواضع ایالات‌متحده مشکل‌تر کند، باید با شرکای منطقه‌ای خود همکاری کند و در همین راستا در حال بررسی پایگاه‌ها و فرصت‌های مختلف برای نیروهای خود است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس از انهدام ۲ قایق سپاه پاسداران به دست نیروهای آمریکایی خبر داد
۱

اکسیوس از انهدام ۲ قایق سپاه پاسداران به دست نیروهای آمریکایی خبر داد

۲

اولین گزارش بازرسان کل آمریکا از هزینه‌ها، تلفات، خسارات و پیامدهای عملیات «خشم حماسی»

۳
روایت شما

بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی

۴

ادامه حملات حوثی‌ها؛ عربستان سعودی از بریتانیا کمک خواست

۵

انتقاد ورزشکاران المپیکی از تبلیغ سیدنی سوئینی به علت «جنسی‌سازی ورزش زنان»

Banner

انتخاب سردبیر

  • فضای کردستان در سالگرد قتل حکومتی مهسا ژینا امینی نظامی شد

    فضای کردستان در سالگرد قتل حکومتی مهسا ژینا امینی نظامی شد

  • دیدار محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و ۸ کشور عربی در آلمان برای بررسی جنگ ایران

    دیدار محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و ۸ کشور عربی در آلمان برای بررسی جنگ ایران

  • گرجستان پرواز همه خطوط هوایی ایرانی به این کشور را از آخر شهریور متوقف می‌کند

    گرجستان پرواز همه خطوط هوایی ایرانی به این کشور را از آخر شهریور متوقف می‌کند

  • چهار سال پس از ژینا؛ نسلی که دیگر به پیش از «زن، زندگی، آزادی» بازنگشت
    تحلیل

    چهار سال پس از ژینا؛ نسلی که دیگر به پیش از «زن، زندگی، آزادی» بازنگشت

  • نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: ۹۷ درصد شهروندان تصمیم‌های مهم را در شرایط موجود عقب انداخته‌اند

    نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: ۹۷ درصد شهروندان تصمیم‌های مهم را در شرایط موجود عقب انداخته‌اند