پاراگ آگروال، مدیرعامل جدید توییتر کیست؟

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۹

جک دورسی، با کناره‌گیری از سمت مدیرعاملی توییتر در روز ۸ آذر، سکانداری این شرکت را به یک مقام اجرایی نسبتا ناشناس به‌نام پاراگ آگروال واگذار کرد.

روزنامه گاردین نوشت آگروال که ده سال است برای توییتر کار می‌کند و پیش‌تر مدیر ارشد فناوری بود، از پشت‌صحنه توییتر سر بر آورده تا زمامداری یکی از برجسته‌ترین پست‌ها در «سیلیکون ولی» را به دست بگیرد. اما آگروال کیست و توییتر تحت مدیریت او به چه سمت‌وسویی خواهد رفت؟

آگروال ۳۷ ساله، مهاجر اهل هندوستان است که خارج از رده مدیرعاملان سرشناسی همچون دورسی، مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی فیسبوک و ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، ظهور کرده است؛ اما به نظر می‌رسد که گمنامی در کنار پیشینه قوی او در فناوری، همان چیزی بوده که بزرگترین سرمایه‌گذاران توییتر برای ورق زدن برگ جدیدی در تاریخ این شرکت به دنبال آن بوده‌اند.

به‌گفته آنجلو زینو، یک تحلیلگر، آگروال یک انتخاب «امن» و احتمالا همانی است که سرمایه‌گذاران توییتر در نظر داشتند. زینو پیش‌تر نیز گفته بود که شرکت سرمایه‌گذاری «الیوت منجمنت»، از سهامداران توییتر، جک دورسی را برای کناره‌گیری تحت فشار قرار داده است.

به نوشته گاردین، صاحبنظران بر این باورند که مدیریت توییتر زیر نظر آگروال، از نظر سیاست و سمت‌وسوی شرکت، کمابیش شبیه زمان دورسی خواهد بود؛ سیاست‌ها و اهدافی از جمله ادامه راهبردهای اخیر توییتر برای دو برابر کردن درآمد سالیانه تا سال ۲۰۲۳ و تمرکز بر تحقق اهداف طولانی‌مدت برای بازسازی به شکلی که رسانه‌های اجتماعی عمل می‌کنند.

آگروال در یک ایمیل به کارکنان توییتر گفت که راهبردهای این شرکت اخیرا برای تحقق اهداف بلندپروازنه آن، اخیرا به‌روزرسانی شده بود. او این راهبردها را صحیح و جسورانه توصیف کرد و چالش اصلی شرکت را عمل به آن‌ها و دستیابی به نتیجه عنوان کرد.

توییتر در حال حاضر با چالش‌هایی از جمله افزایش کند شمار کاربران روبه‌روست که نتیجه به صحنه آمدن رقبایی همچون تیک‌تاک و اینستاگرام است که گروه‌های سنی کم‌سن‌وسال‌تر را به سمت خود می‌کشانند. دردسر دیگر توییتر، مشکل انتشار اطلاعات نادرست و نفرت‌پراکنی بر روی این پلتفرم است.

به‌گفته یک متخصص در این زمینه، به‌احتمال زیاد آگروال کار را از همان جایی که دورسی رها کرده است از سر خواهد گرفت و جنگیدن برای برای به چنگ آوردن کاربرانی که تیک‌تاک و اینستاگرام جلب کرده‌اند را ادامه خواهد داد.

او گفت که برای آگروال، خط‌و‌مشی برخی امور همچون چگونگی فعالیت توییتر، همراه کردن کاربران بر روی پلتفرم و درآمدزایی از آن، از پیش تعیین شده است.

گاردین در ادامه گزارشش می‌نویسد جک دورسی که در سال ۲۰۰۶ توییتر را به‌همراه چند تن دیگر بنیان نهاده بود، این شرکت را از گردنه‌هایی دشوار عبور داد. ماجرای هک حساب کاربری چهره‌های مشهور بر روی این پلتفرم و بستن جنجال‌برانگیز حساب کاربری دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری پیشین آمریکا که میزان تاب‌آوری توییتر در اعمال نفرت‌پراکنی و پخش اطلاعات نادرست را از حد گذرانده بود، از آن جمله است.

اما این مشکلات پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری ترامپ هم بر جا مانده است و آگروال، در بحبوحه انتقادهای سالیان اخیر از دورسی درباره سیاست‌های اعتدال‌گرایانه پیرامون نفرت‌پراکنی و پخش اطلاعات نادرست بر روی توییتر است که پای به میدان می‌نهد.

بنا بر گزارش رویترز، فعالیت دورسی زین پس بر مدیرعاملی شرکت پرداخت آنلاین «اسکوئر» که سمت مدیرعاملی آن را در کنار سمتی مشابه برای توییتر دارا بود و همچنین فعالیت‌های بشردوستانه متمرکز خواهد بود.

دورسی در ایمیلی به کارکنانش گفت که قدرت رهبری آگروال او را بر آن داشته که از سمت خود کناره‌گیری کند. او همچنین تاکید کرد که به اهداف و قابلیت‌های کارکنان توییتر ایمان دارد. دورسی خود را خیلی غمگین و در عین حال بسیار خوشحال توصیف کرد و افزود که شرکت‌های زیادی نیستند که به جایی که توییتر قرار گرفته، رسیده باشند. او تاکید کرد که تصمیم به استعفا، تصمیم خود او بوده است.

توییتر مدت‌هاست برای پایان دادن به سالیان سال انتقاد درباره کند بودن در ایجاد امکانات جدید برای ۲۱۱ میلیون کاربر روزانه خود و واگذار کردن زمین به دیگر رسانه‌های اجتماعی رقیب، جنگیده است.

سهام توییتر طی چند ماه گذشته سقوط کرده است که این خود فشار بر دورسی برای کناره‌گیری را افزایش داد.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبر
جهان‌نما
خبرها
چشم‌انداز

رادیو

پادکست‌ها

حقیقت در صدای توست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما ارسال کنید.