گروسی در گفتوگو با آسوشیتدپرس ابراز امیدواری کرد که به زودی به ایران سفر کند و با مقامهای ردهبالای جمهوری اسلامی «مذاکرات رو در رو» داشته باشد، تا آژانس بتواند توانایی خود را در نظارت به موقع بر برنامه هستهای ایران بازیابد.
او خاطرنشان کرد که اگر ایران بخواهد برنامه هستهای خود را برای فعالیتهای غیرنظامی ادامه دهد، باید «مشخصا تضمین دهد که در آنجا چه میگذرد.»
گروسی هشدار داد که با تغییر دولت در ایران، جمهوری اسلامی تدابیر امنیتی شدیدی در اطراف تاسیسات هستهای خود به اجرا گذاشته و گفت: «این امر شرایط سختی را برای بازرسان ما ایجاد کرده است. ما این مساله را با دقت فراوان تحت نظر داریم. من هرگز بازرسانم را در معرض آسیب نخواهم گذاشت.»
در همین حال، تلاشهای اسرائیل برای ایجاد اجماع بینالمللی علیه تهدیدهای ایران ادامه دارد. جروزالم پست گزارش داد که نفتالی بنت، نخستوزیر اسرائیل، در دیدار با رهبران جهان در حاشیه نشست گلاسگو از آنها خواسته است فشار بیشتری به ایران وارد کنند و در شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بینالمللی انرژی اتمی موضع سختگیرانهتری را در قبال جمهوری اسلامی در پیش گیرند.
نخستوزیر اسرائیل همچنین در حاشیه نشست گلاسگو با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، درباره مساله هستهای ایران گفتوگو کردند.
رسانههای اسرائیل نوشتند در این دیدار که بسیار جدی بود، آنها «نگرانی عمیق و فزاینده» خود از فعالیتهای هستهای تهران را ابراز کردند.
از سوی دیگر، بنی گنتس، وزیر دفاع اسرائیل، در بیانیهای از تماس با همتای آمریکایی خود، لوید آستین، و گفتوگو درباره رفتارهای منطقهای ایران و برنامه هستهای آن خبر داد. دو طرف در این تماس توافق کردند که برای بررسی «موضوعهای استراتژیک و همکاریهای نظامی» به زودی با هم دیدار کنند.
در همین حال، تیم هاوکینز، سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، در مصاحبه با روزنامه شرقالاوسط درباره خطری که از جانب جمهوری اسلامی متوجه آبهای خلیج فارس است هشدار داد و گفت که برای مقابله با خطرات ایران به همکاری مستمر و بینالمللی نیاز است.