• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر دارایی اسرائیل: در مورد درگیری مستقیم بین اسرائیل و ایران فقط بحث زمان مطرح است

۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۱:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

آویگدور لیبرمن، وزیر دارایی اسرائیل، گفت درباره موضوع درگیری مستقیم بین اسرائیل و ایران پرسش «آیا» مطرح نیست، بلکه پرسش «چه زمان» مطرح است و زمان آن هم دور نیست.

لیبرمن در مصاحبه‌ای تصویری که روز پنجشنبه ۲۹ مهرماه در وب‌سایت والا نیوز منتشر شد، گفت تردیدی نیست که تقابل مستقیم با ایران در آینده‌ای نه چندان دور اتفاق خواهد افتاد.

او افزود: «هیچ اقدام دیپلماتیک یا توافقی جلوی برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌گیرد و گواه این مساله، کره شمالی است که با وجود اقدامات دیپلماتیک شتاب بی‌سابقه [برنامه هسته‌ای‌اش] را شاهدیم.»

لیبرمن با تاکید بر اینکه مردم اسرائیل نباید در «توهم» زندگی کنند افزود: «هیتلر کتاب مشهور خود را در سال ۱۹۲۳ نوشت و بعد از آن قدرت را تصاحب کرد. ایران نیز علنا به جامعه بین‌الملل اعلام کرده خواستار نابودی اسرائیل است و در رسیدن به این هدف نیز جدی است.»

مقام‌های جمهوری اسلامی بارها تهدیدهایی جدی علیه موجودیت اسرائیل مطرح کرده‌اند و علی خامنه‌ای نیز گفته است اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.

تقابل دو کشور در سال‌های اخیر محدود به سوریه بوده و گزارش‌هایی نیز از عملیات‌های اسرائیل در ایران منتشر شده است.

با این حال با افزایش احتمال بازنگشتن جمهوری اسلامی به مذاکرات هسته‌ای، گزارش‌هایی درباره طرح‌های جایگزین اسرائیل و احتمال رویارویی مستقیم با ایران منتشر شده است.

لیبرمن در مصاحبه‌اش با والا نیوز همچنین با اشاره به تصویب بودجه ۱/۵ میلیارد دلاری برای تقویت توانمندی‌های نظامی اسرائیل برای مقابله با ایران گفت: «تصویب این بودجه هنگفت برای تقویت نیروهای نظامی اسرائیل آنها [ایرانی‌ها] را غافلگیر کرد. این پول قرار است صرف تقویت و خرید سامانه‌های پیشرفته نظامی شود.»

خبر اختصاص بودجه ۱/۵ میلیارد دلاری به تقویت توان نظامی اسرائیل برای مقابله با فعالیت‌های اتمی ایران را کانال ۱۲ اسرائیل روز دوشنبه گزارش کرد.

به گفته این کانال، این بودجه قرار است صرف تهیه و تقویت انواع هواپیما و جنگنده، پهپادهای شناسایی و تسلیحات خاصی شود که در حمله احتمالی به ایران کارایی دارد.

گفت‌وگوها برای احیای برجام چندین ماه است که متوقف شده و دولت ابراهیم رئیسی با اینکه چند بار گفته پس از بررسی‌ها به این گفت‌وگوها بازخواهد گشت تاکنون هیچ نشانه‌ای برای ازسرگیری مذاکرات بروز نداده است؛ با این حال برخی مقام‌های ایران از مذاکرات با اتحادیه اروپا در بروکسل سخن گفته‌اند.

لیز تراس، وزیر خارجه بریتانیا، نیز در مصاحبه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد درباره پیشرفت «بی‌سابقه» برنامه اتمی ایران هشدار داد و گفت جهان نمی‌خواهد شاهد دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی باشد.

شماری از کارشناسان و برخی از مقام‌های اسرائیلی نیز هشدار داده‌اند ممکن است ایران زمان گریز هسته‌ای را به چند ماه رسانده باشد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند
۱

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند

۲

چین و پاکستان خواستار بازگشت تهران و واشینگتن به میز مذاکره شدند

۳
تحلیل

سفیر پیشین بریتانیا: برای سرنگونی حکومت ایران پنج عامل لازم است؛ پیام‌های ترامپ کافی نیست

۴

قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

۵

نتانیاهو در سازمان ملل: رژیم شرور ایران سقوط خواهد کرد و مردم ایران آزاد خواهند شد

انتخاب سردبیر

  • پزشکیان در مقابل پرسش‌های سی‌بی‌اس؛ از دیدار با ترامپ تا سرکوب معترضان

    پزشکیان در مقابل پرسش‌های سی‌بی‌اس؛ از دیدار با ترامپ تا سرکوب معترضان

  • وال‌استریت ژورنال: ترامپ پیشنهاد تهران را رد کرد؛ حملات به ایران ممکن است از سر گرفته شود

    وال‌استریت ژورنال: ترامپ پیشنهاد تهران را رد کرد؛ حملات به ایران ممکن است از سر گرفته شود

  • شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

    شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

  • تهدید تازه جمهوری اسلامی: پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است، یا برای هیچ‌کس

    تهدید تازه جمهوری اسلامی: پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است، یا برای هیچ‌کس

  • سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند

    سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند