• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شورای عالی امنیت ملی: نقل قول محمود صادقی از شمخانی درباره شلیک به معترضان آبان کذب است

۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۰۷:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۶:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

شورای عالی امنیت ملی ایران سخنان محمود صادقی، نماینده سابق مجلس، مبنی بر اینکه علی شمخانی در اعتراضات سراسری آبان‌ماه ۱۳۹۸ گفته بود به مردم معترض شلیک خواهد شد، را تکذیب کرد. این شورا طی اطلاعیه‌ای صادقی را به «سوء نیت» متهم کرد و از پیگیری قضایی خبر داد.

شورای عالی امنیت ملی نقل قول صورت گرفته توسط محمود صادقی، نماینده سابق مجلس، از علی شمخانی که در زمان اعتراضات سراسری آبان‌ماه ۱۳۹۸ گفته بود به مردم معترض شلیک خواهد شد، را تکذیب کرد.
دبیرخانه این شورا روز دوشنبه ۱۶ فروردین‌ماه با صدور اطلاعیه‌ای، صادقی را در این زمینه به داشتن «سوء نیت» متهم و او را تهدید به پیگیری قضایی کرده است.
این واکنش شورای عالی امنیت ملی پس از آن صورت می‌گیرد که بخش‌هایی از گفته‌های اخیر محمود صادقی در یک مصاحبه اینترنتی درباره کشتار معترضان آبان‌ماه در رسانه‌های اجتماعی بازنشر شد.
در این ویدیو، صادقی می‌گوید در زمان اعتراضات سراسری پس از افزایش قیمت بنزین به شمخانی درباره معترضان گفته بود «این‌ها مردم هستند. در حال کشتن مردم در خیابان‌ها هستند.»
او اشاره کرد در ادامه نیز از شمخانی پرسیده بود «اگر مردم نرفتند و ایستادند هم می‌خواهید بکشید؟» و شمخانی نیز پاسخ داد «آره، ولو بلغ ما بلغ،‌ ما می‌زنیم!»
عبارت «ولو بلغ ما بلغ» از سوی روح‌الله خمینی، رهبر سابق جمهوری اسلامی، در کتاب «صحیفه نور» و برای توجیه سکوت نکردن در زمان مخاطره برای اصول اسلام مورد اشاره قرار گرفته و زمانی به کار می‌رود که گوینده قصد دارد بر ساکت نماندن کند.
نماینده سابق تهران در ادامه مصاحبه‌ ویدیویی خود همچنین اشاره کرده بود که در جلسات کمیسیون‌های مجلس که موضوع اعتراضات پیگیری می‌شد، مقام‌ها تایید کرده بودند نشانه‌ای از دخالت «گروهک‌های اپوزوسیون» در اعتراضات نبوده و تمام معترضان مردم بوده‌اند.
اکنون شورای عالی امنیت ملی سخنان صادقی را «غیر واقعی و بی‌اساس» خوانده و اشاره کرده که شمخانی هیچگونه گفت‌وگوی دوجانبه‌ای با این نماینده وقت مجلس نداشته است. با این حال در ادامه این اطلاعیه تایید شده که شمخانی در مجلس حاضر شده بود و با «شخصیت‌ها و چهره‌های سیاسی ورسانه‌ای» درباره اعتراضات آبان‌ماه جلسه داشته است.
پیش از این هم اظهارات عبدالرضا رحمانی فضلی،‌ وزیر کشور دولت حسن روحانی، درباره شلیک به معترضان آبان‌ماه بازتاب گسترده‌ای داشت. او در پاسخ به یک نماینده وقت مجلس در زمینه شلیک به سر معترضان گفت:‌ «خب،‌ شلیک به پا هم انجام شده بود.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

واشینگتن‌پست: مقام‌های ارشد نظامی به هگست گفتند ادامه جنگ ایران پایدار نیست
۱

واشینگتن‌پست: مقام‌های ارشد نظامی به هگست گفتند ادامه جنگ ایران پایدار نیست

۲

مریم سعیدپور در جوایز بین‌المللی عکاسی ۲۰۲۶ به عنوان عکاس هنرهای زیبای سال انتخاب شد

۳

تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

۴
روایت شما

لغو آزمون‌های زبان؛ تحریمی که مهاجرت تحصیلی را دشوارتر از همیشه کرد

۵
تحلیل

آیا ترکیه هزینه جنگ اقتصادی آمریکا علیه حکومت ایران را می‌پردازد؟

انتخاب سردبیر

  • کودکان و نوجوانان مناطق مرزی ایران زیر فشار فقر به کولبری روی آورده‌اند

    کودکان و نوجوانان مناطق مرزی ایران زیر فشار فقر به کولبری روی آورده‌اند

  • تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

    تعلیق یک معافیت ۱۲ساله؛ تحریم‌های آمریکا به آزمون‌های دانشگاهی و علمی ایرانیان رسید

  • کوکتل نفتی آمریکا و ونزوئلا؛ رقیب جدید نفت روسیه در اروپا و الگویی برای آینده ایران
    تحلیل

    کوکتل نفتی آمریکا و ونزوئلا؛ رقیب جدید نفت روسیه در اروپا و الگویی برای آینده ایران

  • انقلاب ملی در شهرستان‌های تهران؛ تکرار الگوی قلع و قمع سوریه در سرکوب شهریار

    انقلاب ملی در شهرستان‌های تهران؛ تکرار الگوی قلع و قمع سوریه در سرکوب شهریار

  • جمهوری جادو، مملکت امام زمان
    تحلیل

    جمهوری جادو، مملکت امام زمان